Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.06.2023 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Prirodzené omladenie bez injekcií? Stavte na Biolifting a uberte si desať rokov!

Starnutie je prirodzený proces a ako sa vraví, jediná spravodlivosť na svete. Avšak prečo ho nespomaliť a nedodať pritom svojej pleti tie najvýživnejšie látky v podobe prémiovej prírodnej kozmetiky?

Telo s pribúdajúcimi rokmi starne a pleť nie je výnimkou. Časom stráca elasticitu a kolagén, čo spôsobuje vznik vrások. Hoci je starnutie úplne normálne a týka sa každého z nás, skvelou správou je, že správnymi prostriedkami si vizuálne dokážeme ubrať roky, a to dokonca bez invazívnych zákrokov estetickej či plastickej medicíny, hovorí Henrieta Martinková, jedna z mála slovenských odborníčok na prírodnú kozmetiku. So značkou Annemarie Börlind pracuje už 13 rokov a účinky prírodných látok najradšej testuje a overuje na vlastnej koži. Botox síce na čas vyrieši naše vrásky, no nedokáže dodať pleti kvalitnú výživu, aby bola dlhé roky svieža, pružná a hydratovaná. O to sa postará len kvalitná anti-aging kozmetika.

Otvoriť galériu
Renomovaná nemecká značka prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind.
Zdroj: Annemarie Börlind – Naturoyale Biolifting

Najmä prirodzene

Jedným z najväčších hráčov na scéne anti-aging kozmetiky je Biolifting. Prirodzene vyhladzuje vrásky a zlepšuje vzhľad pokožky bez toho, aby zanechával neprirodzený výraz alebo obmedzoval pohyblivosť tváre, ako sa často deje pri botoxe. Daňou za jeho aplikáciu môže byť pocit stuhnutosti tváre a obmedzenie mimiky. A hoci omladenie tváre pomocou vpichovania látok priamo do pleti či lifting od plastického chirurga dnes patria medzi bežné zákroky, nie všetkým sú pochuti. Našťastie, existuje skvelá alternatíva. Kvalitná prírodná kozmetika, ktorá sa vyrába s ohľadom na udržateľnosť a je šetrná nielen k životnému prostrediu, ale i k pleti.

Unikátne zložky

Renomovaná nemecká značka prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind stavila na vedecký pokrok. Vyvinula totiž špičkové krémy s jedinečnými anti-aging zložkami. Do svojich vegánskych produktov ukryla aktívne látky z bielej hľuzovky, sečuánskeho korenia či botanickú kyselinu hyalurónovú z čínskej rôsolovky. Tieto unikátne zbrane kozmetickej vedy dokážu prirodzeným spôsobom napraviť mnohé škody spáchané na pleti časom či nesprávnou starostlivosťou. NATUROYALE od ANNEMARIE BÖRLIND, ktorý spája najnovšie vedecké poznatky o pokožke spolu s tými najúčinnejšími a najkvalitnejšími prírodnými látkami a navyše 100 % bez chemických prísad. Kozmetika s Bioliftingom je založená na prírodných zložkách, ktoré stimulujú regeneráciu pokožky, tvorbu kolagénu či elastínu a umožňujú postupné a prirodzené omladenie. Ak hľadáte neinvazívny recept na večnú mladosť, možno ste práve našli poklad.

Otvoriť galériu
Renomovaná nemecká značka prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind.
Zdroj: Annemarie Börlind – Henrieta Martinková

Zastavte starnutie už počas dňa

Denný krém Naturoyale Biolifting obsahuje botanickú kyselinu hyalurónovú, ktorá pleť hydratuje a vyhladí. Extrakt zo sečuánskeho korenia má zasa okamžitý liftingový účinok a z dlhodobého hľadiska redukuje vrásky. Vďaka himalájskej čerešni a pistáciovému oleju bude vaša pleť pevná a mladistvá a ďalšie účinné prírodné látky sa postarajú o hydratáciu a spevnenie, vysvetľuje Henrieta Martinková. Okrem toho, tento liftingový krém sa pýši aj ďalším účinkom na pokožku, a to je ochrana buniek pred poškodzujúcim UV žiarením. Znižuje totiž tvorbu voľných radikálov, ktoré sa tvoria po pobyte na slnku a poškodzujú bunky. Krém obsahuje prírodné látky, ktoré majú schopnosť ochrany kože proti poškodeniu UV žiarením merateľné až do výšky SPF 6-10, čím sa zabezpečuje až 80 % ochrana kože. To plne postačuje na bežné používanie počas dňa.

Nočný bojovník proti vráskam

Pleť sa v noci dokáže obnoviť až 8-krát rýchlejšie než počas dňa. Zatiaľ čo vaše telo odpočíva, pleť pracuje na plné obrátky. Vďaka zvýšenému prekrveniu sa dokážu aktívne látky z produktov vstrebať do hlbších vrstiev kože. Práve preto potrebuje naša pokožka kvalitný nočný krém s vyššou koncentráciou aktívnych látok, ktorý jej dodá maximum živín, vitamínov a účinných látok. Ak sa obzeráte po spoľahlivej starostlivosti, ktorá sa počas vášho nočného oddychu postará o vypnutie pleti, vyhladenie vrások a celkový lifting tváre, Henrieta má pre vás skvelý tip. Nočný bioliftingový krém od Annemarie Börlind je mimoriadne koncentrovaný prípravok obsahujúci úplne najvyšší podiel aktívnych anti-aging látok spomedzi všetkých nočných krémov. Biolifting komplex v kombinácii s botanickou kyselinou hyalurónovou pleť dokonale hydratuje, vypĺňa a viditeľne vyhladzuje vrásky. Línia Naturoyale Biolifting ponúka okrem denného a nočného krému aj liftingové sérum, čistiace mlieko či krém na okolie očí a ústne kontúry.

Otvoriť galériu
Renomovaná nemecká značka prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind.
Zdroj: Annemarie Börlind – Naturoyale Biolifting

Perfektná ochrana pred UV žiarením

Samozrejmosťou v starostlivosti o pleť sú SPF krémy, ktoré okrem iného chránia pleť pred škodlivými účinkami UV žiarenia. Ak sa k tomu pridá ešte anti-age účinok na úrovni DNA, našli ste hotový svätý grál. Prírodný protistarnúci opaľovací krém DNA Protect s ochranným faktorom SPF 30 poskytuje pokožke vysokú ochranu pred škodlivým UVA aj UVB žiarením a zároveň aktívnu ochranu kožných buniek až na úrovni DNA. Ak si chcete zabezpečiť mladistvé vyžarovanie a zároveň SPF ochranu, tento krém je must have počas horúceho leta a dovoleniek, dodáva Henrieta Martinková.

Najlepšia voľba pre krásnu pleť

Pre všetkých, ktorí vedia oceniť prvotriednu kvalitu, udržateľnosť a produkty z lona prírody, bude táto kozmetika láskou na prvé použitie. S prírodnými zložkami, schopnosťou stimulovať kolagén a elastín, bezpečným a neinvazívnym prístupom prináša značka Annemarie Börlind dlhodobé výsledky, zdravý, mladistvý a prirodzený vzhľad. A to všetko bez živočíšnych výťažkov, lepku, umelých zložiek či konzervantov. Verte nám, ak ju vyskúšate, už nikdy z vašej kozmetickej poličky nezmizne.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec