Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.05.2023 00:00 | PR články
PR článok

Dámske outfity na leto 2023 so Sizeer

Nadchádzajúcu sezónu nanovo definuje minimalizmus, pohodlie a normcore, ale zároveň experimentujeme so štýlom glamour, power dressing a gotickou temnotou.

V trendoch ulice si niečo nájdu minimalistky od hlavy po päty oblečené do béžovej, ako aj excentrické ženy, ktoré obľubujú slobodné kombinovanie farieb a vzorov. Aká dámska letná obuv, dámske sety a streetové inšpirácie spôsobujú, že slnečné mesiace budú nezabudnuteľné?

Šľapky – bezkonkurenčná ľahkosť

Asi žiadna obuv sa nespája so sladkým dovolenkovým ničnerobením ako šľapky. Oplatí sa mať po ruke klasický streetový model, napríklad Nike Victori One a zostaviť ho s bavlnenými širokými nohavicami a jednoduchou boxerskou košeľou. Biela alebo čierna verzia sa hodí ku všetkému, ale nezaškodí sa vyblázniť a vybrať si uletenejší vzor, napríklad leopardie škvrny alebo staviť na strieborné či zlaté odtiene. Ak uprednostňujete kožené modely, vždy máte k dispozícii kultové Birkenstock. S čím nosiť tieto super pohodlné šľapky? Dámske modely v spojení so šortkami strihu baggy a vzdušná mikina ozdobená výšivkou je nápad na urban style s romantickým akcentom. Na večernú vychádzku sa skvele osvedčí set so šatami s voľným strihom ozdobený strapcami. Jednoduchý strih šľapiek umožňuje popustiť uzdu fantázii v oblasti zvyšku outfitu, a o to predsa v streetweari ide!

Otvoriť galériu
Zdroj: sizeer.sk

Žabky - perfect match

Keď si raz nazujete žabky, už nemáte chuť ich vyzúvať. Mäkké šľapky s brazílskym rodokmeňom sa vmestia aj do napchatého ruksaka a neraz vás zachránia vo chvíľach, keď iná obuv sklame. Stavte na možnosť basic, ale vo svojej obľúbenej farbe - napríklad na dámske žabky Roxy Viva zdobené logom vo verzii mini. Budú vyzerať skvele v zostave so šatami s voľnými strihom, ozdobené kvetovanou potlačou alebo s nohavicami typu boyfriend z dnes v uliciach super populárneho modrého denimu.

Dámske sandále na prvom mieste

Nič sa im nevyrovná - pohodlné dámske sandále sú prvotní hrdinovia letnej garderóby. Super pohodlné vydania nájdete v ponuke značky Timberland - vyskúšajte modely z línie Ray City. Ich minimalistický strih a kožená konštrukcia zapadnú medzi safari look populárny v mestskej džungli. Vyberte si šortky v odtieni khaki alebo tmavozelenej a k tomu plátennú košeľu s vyhrnutými rukávmi. Ak viac než outdoorové inšpirácie uprednostňujete prehnané geometrické formy, stavte na Nike Icon Classic s príťažlivou vrstvenou platformou. Ich okázalý charakter spôsobuje, že aj ten najjednoduchší set naberie ráz - stačí longsleeve v rovnakej farbe a teplákové nohavice.

Otvoriť galériu
Zdroj: sizeer.sk

Tenisky vždy na stráži

Prognózy na leto v meste sú sľubné? Určite s tým majú niečo dámske tenisky. Dámske vansy alebo konverzy sú ideálnymi spoločníkmi na dlhé prechádzky slnečnými ulicami. Spojenie džínsu a tenisiek je ako orieškové maslo a džem - ťažko vymyslíme niečo lepšie. Okamžite nám tu prídu na rozum kultové Vans Old Skool - dámske modely so zaujímavými vzormi, ako kvety, plamene a slávna šachovnica, ktoré zažiaria v spoločnosti mom jeans alebo bedráčov, či ľahkého trenčkotu. Máte radi streetovú atmosféru s odrobinou rocku? Vyberte si Converse Chuck Taylor All Star! Dámske outfity s týmito teniskami získajú proti kultúrny rebelantský nádych. Zostavte ich s joggermi a oversize sakom v limetkovej farbe alebo kobaltovej, a kdekoľvek prídete urobíte mimoriadny dojem.

Kombinujte protiklady, lámte pravidlá a vyjadrite seba! Letné outfity sú ideálnym priestorom pre experimenty - po viac inšpirácií si príďte do predajne Sizeer.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman holds in her hands small basil plant with the earth during gardening day
Váš Tip
V kláštore na Zamagurí pestujú unikát: Čo s tým má kniha z stará 300 rokov?
Pád vetroňa v Martine vyšetruje polícia: Príslušníci začali trestné stíhanie
Ľudia v Bratislave sa tešia teplému a slnečnému počasiu.
Zo slnka sa dlho netešte: Stačí pár hodín a počasie sa dramaticky zmení!
Na snímke sanitka a záchranárske autá sú na mieste nehody vetroňa
Pri nehode vetroňa v Martine zahynul skúsený pilot († 62): Strašné, čo sa stalo po páde
Mimoriadna situácia v Partizánskom.
Foto
Stačilo 15 minút, aby ich vytopilo: Kvôli prietrži mračien vyhlásili v časti Partizánskeho mimoriadnu situáciu
Herečka a speváčka žije dlhodobo v Prahe
Foto
DETAILY z nakrúcania seriálu Iveta: DYM na scéne, všetci sa začali DUSIŤ! Preboha, čo sa tam stalo?
Ilustračné foto
Ukrajinci si kľaknú len pri modlitbe, nikdy nie pred okupantmi! Rusko útočilo aj počas pravoslávnej Veľkej noci
Speváčka Britney Spears
Strach o Britney Spears: Najprv psychické zrútenie v hoteli a potom... Čo má znamenať to video?!
(ilustr. foto)
Slovensko minulo na výskum v Tichom oceáne milióny eur: Kedy je naplánovaná najbližšia expedícia?
Foto
Vlado Weiss ml. išiel s pravdou von: Končí?!
(ilustr. foto)
Už je to 30 rokov odkedy vzniklo toto veľkolepé dielo: Podmorský tunel má päťdesiat kilometrov
Jedna z najväčších rockových hviezd si želá dosiahnuť jednu vec: Po čom túži legendárny Ozzy Osbourne?