Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.05.2023 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Získajte telo svojich snov: Zvýšte svoju hladinu testosterónu prirodzene

Návrat mužskej energie: Ako zlepšiť svoje zdravie a výkon s vyššou hladinou tohto kľúčového hormónu.

Nízka hladina testosterónu môže mať negatívny vplyv na mužské zdravie a celkovú kvalitu života. Medzi riziká nízkej hladiny testosterónu patria strata svalovej hmoty a sily, nadváha a obezita, zvýšené riziko ochorení srdca a cukrovky, depresia, únava, nízke libido a problémy s erekciou. Na druhej strane, zvýšená hladina testosterónu môže prispieť k zlepšeniu svalovej hmoty, sily a výkonu, zvýšeniu energie a vitality, zlepšeniu nálady a sebavedomia, zlepšeniu kognitívnych funkcií a zlepšeniu sexuálneho zdravia a mnohé iné.

Existuje niekoľko spôsobov, ako muži môžu prirodzene zvyšovať hladinu svojho testosterónu:

Cvičenie: Regulárne cvičenie s ťažkými váhami alebo intenzívne kardiovaskulárne cvičenie môže stimulovať produkciu testosterónu. Cvičenie by malo mať dostatočnú intenzitu a pravidelnosť aspoň 4x do týždňa. Pozor však na príliš dlhé a príliš náročné tréningy , pri nedostatku regenerácie môže mať prehnané športovanie opačný efekt.

Správna výživa: Zahrnutie zdravých tukov, bielkovín, zeleniny a ovocia do stravy môže pomôcť zvýšiť hladinu testosterónu.

Zníženie stresu: Stres môže znižovať hladinu testosterónu, preto je dôležité nájsť spôsoby, ako ho minimalizovať a zvládať.

Dostatočný spánok: Nedostatok spánku môže mať negatívny vplyv na hladinu testosterónu, preto je dôležité zabezpečiť si dostatok kvalitného spánku.

Dodržiavanie zdravého životného štýlu: Vyhnite sa nadmernému pití alkoholu a fajčeniu, čo môže mať negatívny vplyv na hladinu testosterónu.

Prírodné doplnky:  Medzi najpoužívanejšie patrí tribulus terrestris (extrakt z rastliny kotvičník) Tribulus terrestris sa využíval už v tradičnej starovekej gréckej alebo čínskej medicíne Ako prostriedok na zvýšenie mužskej vitality. Extrakt z rastliny je v nekonvenčnej medicíne západných krajín populárny od 80. rokov 20. storočia.  Maca peruánska – Maca je liečivá bylinka z Peruánskych Ánd, je taktiež známa ako Lepidium Meyenii alebo „Peruánske afrodiziakum“ Používa sa a predáva ako doplnok výživy pre športovcov na zvýšenie testosterónu. Pomáha pri budovaní svalovej hmoty, zvýšenie sily a vytrvalosti, vhodné aj v období diét a fáz rysovania. Zvyšuje obranyschopnosť organizmu, sústredenosť počas tréningu. Diosgenin je rastlinný saponín získavaný z koreňa rastliny Mexican Yam, špeciálne z Dioscorea composita, ktorá má vysoký obsah saponínov. Taktiež doplnok výživy, ktorý dostanete kúpiť samostatne na zlepšenie prirodzenej produkcie testosterónu.

Tip pre vás: Najlepším doplnkom výživy pre zvyšovanie prirodzeného testosterónu je produkt Testo24, ktorý je viaczložkovou kombináciou týchto prírodných doplnkov.

Testo24 predstavuje synergický efekt troch účinných látok pre maximálnu hladinu testosterónu. Spoločná kombinácia účinných látok v správnom pomere - Maca peruánska + wild jam + tribulus sa ukázala ako najúčinnejšia pre zvýšenie tvorby testosterónu, regeneráciu a omladnutie tkanív. Spoločne sú preukázateľne vyššie účinky ako suplementácia každej látky zvlášť.

Otvoriť galériu
Zdroj: Uber Nutrition

Využite mimoriadnu akciu na tento produkt, pretože v týchto dňoch je k Testo24 zdarma Vitamín C 1000mg. 90 tabliet. Objednať si ho môžete priamo na stránke výrobcu a distribútora. Tovar je skladom a expedovaný štandardne do 24 hodín.

Otvoriť galériu
Zdroj: Uber Nutrition

• rast svalovej hmoty a sily

• lepší metabolizmus, viac energie a vitality

• lepšie libido

Viac informácií o produkte testo24 nájdeš na stránke výrobcu a distribútora športovej výživy uber-nutrition.sk. Prejdi na eshop a objednaj akciu Testo24 + Zdarma vitamín C 1000mg.

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta