Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.04.2023 00:00 | PR články
PR článok

Zariaďujte lacnejšie: Predajca nábytku Kondela rozbehol ekologickú dopravu

Slovenská firma Kondela, predávajúca nábytok a bytové doplnky, zavádza ekologickú dopravu kuriérom. Zákazníci ušetria, a pritom podporia životné prostredie!

Kondela, slovenská firma predávajúca nábytok a bytové doplnky, nedávno urobila krok vpred a rozhodla sa zaviesť možnosť ekologickejšieho doručenia tovaru kuriérom. Nové riešenie nie je len viac priateľské k životnému prostrediu, ale aj lacnejšie pre zákazníkov. Tí si tak môžu naplno užiť online zariaďovanie svojho bývania bez toho, aby platili vysoké náklady na prepravu.

Za ekologickejší variant si nepriplatíte, naopak, je dokonca lacnejší! Pri nakupovaní veľkého nábytku na Kondela.sk môžete teraz ušetriť až polovicu z ceny prepravného. Slovenský predajca nábytku vám doručí vašu novú obývačku či kuchyňu tou najefektívnejšou trasou. To znamená, že váš nábytok bude dovezený po ceste, ktorou sa už niečo prepravuje. Tým sa minimalizuje vplyv na životné prostredie a znížia sa aj vaše náklady na dopravu.

Otvoriť galériu

„Našim zákazníkom chceme čo najviac uľahčiť zariaďovanie ich domovov. Vieme, že práve vysoké ceny za dopravu sú častokrát prekážkou pri online nakupovaní nábytku. Aj preto sú naše ceny za klasickú dopravu, v porovnaní s konkurenciou, oveľa výhodnejšie. Chceli sme ísť však ďalej a umožniť ľuďom nakupovať ešte lacnejšie,“ hovorí marketingový riaditeľ Miloš Kondela ml. Firma navyše vyhovela aj svojim šoférom a vybudovala vlastnú čerpaciu stanicu, čím zrýchlila dovoz a aj skrátila logistické trasy.

Kondela ide v ústrety čoraz väčšej efektivite a za ostatných 10 rokov rozšírili svoje skladové priestory na veľkosť 8 futbalových ihrísk. „Také veľké sklady nám dovoľujú mať približne 95 % z viac ako 9000 rôznych produktov okamžite k dispozícii. Okrem toho sme nakúpili vlastné autá so zníženou spotrebou. Vďaka spojeniu týchto dvoch faktorov dokážeme optimalizovať našu prepravu a znižovať množstvo emisií. Navyše, našim zákazníkom garantujeme doručenie už do 48 hodín, či na nimi preferovaný dátum,“ uviedol Miloš Kondela ml.

Otvoriť galériu

Nábytkári z Oravy sa po zavedení ekologických zmien už teraz tešia z pozitívneho ohlasu zo strany zákazníkov a dúfajú, že svojimi krokmi inšpirujú k uvedomelejšiemu správaniu ľudí nielen pri nakupovaní, ale aj v bežnom živote. „Podarilo sa nám dokázať, že si nemusíme vyberať medzi ekológiou a výhodnejšou cenou. Len spoločnou snahou dokážeme šetriť na prírodných zdrojoch,“ zdôraznil M. Kondela ml.

Slovenská firma ukazuje, že aj jednoduché kroky urobia veľa pre ochranu nášho prostredia. Zároveň však nezabúda ani na kvalitu svojich produktov a na potreby zákazníkov. Ďalej preto rozširuje svoj sortiment o bytové doplnky, kuchynské spotrebiče či záhradný nábytokMožnosť eko dopravy ponúka už aj v každej zo svojich 16-tich predajní po celom Slovensku. „Chceme, aby zákazník u nás nakúpil všetko, čo potrebuje rýchlo, ľahko a čo najvýhodnejšie,“ uzatvára syn zakladateľov spoločnosti Miloš Kondela ml.

Ak si chcete vychutnať radosť z nakupovania nového nábytku s výhodným eko doručením, Kondela je tou správnou voľbou pre vás. Dajte svojmu domovu nový vzhľad jednoducho – s Kondela sú zmeny ľahké!

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Mama podľa horoskopu: Ktoré znamenie vychová drzých faganov a kto nadaných géniov?!
Sabbatini ukončila právnickú univerzitu.
Foto
Kollárova mamička Sabbati sa dočkala veľkého úspechu: Nemôžem uveriť, že sa toto deje!
Muža zadržala hliadka mestskej polície.
VIDEO Ľuďom v Považskej Bystrici tuhla krv v žilách: V strachu o život alarmovali policajtov!
Na archívnej snímke z 22. novembra 2021 vtedajšia nemecká kancelárka Angela Merkelová.
Knižné memoáre Merkelovej vyjdú už v tomto roku: Čo všetko sa v nich dozviete?!
Traktor zrazil pri Moravskom Svätom Jáne cyklistu.
Traktor zrazil neďaleko obce cyklistu: Odviezť ho musel vrtuľník! Polícia má pre občanov výzvu
Unikli vojenské plány Nemecku, ako sa mali údajne pripravovať na možnú vojnu s Putinom.
Uniknuté plány Nemecka?! TAKTO by sa mali pripravovať na vojnu NATO s Putinom
Tlačová konferencia predsedu SNS Andreja Danka vo Zvolene.
SNS reaguje na zmeny pri dani zo sladených nealkoholických nápojov: Zdôraznila, komu to pomôže najviac
Křivka († 38) mal s moderátorkou syna Eduarda. Dcéru Ráchel mala z prvého manželstva.
Foto
Muža († 39) moderátorky TV Nova zrazil nepozorný vodič: Dramatická záchrana a prvé slová zdrvenej vdovy
Bojový dron
Ukrajina aj Rusko stupňujú vzdušné útoky: Moskva hlási ďalšie obete v tejto oblasti!
Podľa kardiológov je veľkou chybou aj  zanedbávanie prevencie.
Pozor na tichého zabijaka: Zachyťte vysoký tlak skôr, ako bude neskoro! Toto sú príznaky
Mladá vodička havarovala v Oščadnici, zranená skončila v nemocnici.
Foto
Desivá havária v Oščadnici: Iba 21-ročná vodička vpálila do... Zasiahnuť museli záchranári!
Ann hovorí, že až po 50-ke začala zažívať najlepšie životné obdobie.
Anne ťahá na 75, no nikdy sa necítila lepšie: Vďaka TOMUTO zvyku som omladla!