Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.03.2023 08:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
FotoVáš Tip

Náhle zlyhanie pľúc manžela prevrátil Katke (31) život hore nohami: Otec Jasminky (4) odišiel do nebíčka presne na Vianoce

Behom jednej chvíle sa im prevrátil život hore nohami! Katka Jančárová (31) a jej dcérka Jasminka (4) náhle prišli o svojho milovaného tatinka Olivera (38) presne na Vianoce. Zdravý chlap plný sily odišiel do nebíčka na zlyhanie pľúc. Bez prípravy, bez varovania, bez choroby... Zúfalej Katke ostali oči pre plač a nech sa snaží ako sa dá, rodinka to nemá na ružiach ustlané ani po finančnej stránke.

Fotogaléria
17
fotiek v galérii

Boli takí šťastní a plný plánov, osud to však zariadil ináč! Nič nenasvedčovalo tomu, že sa niečo stane. Vždy plný elánu a optimizmu čašník Oliver bol zdravý ako repa. Celá rodina žila prípravami na najkrajšie sviatky roka. Tešili sa, ako si ich užiju so svojim anjelikom vytúženou dcérkou Jasminkou. Oliver bol dva dni len trochu prechladnutý. „Náš Oliver nás opustil na Štedrý deň v mladom veku 38 rokov na náhle zlyhanie pľúc. Napriek snahe privolaných zdravotníkov sa ho nepodarilo zachrániť,“ so slzami hovorí Katka o najhoršom dni jej života.

Ešte stále o tom nedokáže ani rozprávať, pri myšlienke na jej životnú lásku jej začnú tiecť slzy a vzlyky bránia ústam hovoriť. Vedľa pobehuje Jasminka, plod ich veľkej lásky, pre ktorú tak veľmi chce žiť. Na všetko ostala sama. „Pracujem na plný úväzok, dcérka navštevuje materskú školu, avšak z finančného hľadiska a straty hlavného príjmu v domácnosti je pre mňa takmer nemožné pokryť každodenné výdavky. Snažili sme sa niečo nadobudnúť, ostali mi dva úvery, nájom, energie, strava, škôlka,“ vyratúva Katka.

Všetko komplikuje ešte jedna vec. „Vzhľadom na fakt, že sme neboli manželia, zostávam taktiež bez vdovského príspevku od štátu,“ krúti hlavou nad tým, na čo predtým ani nepomysleli. Nikdy by ich nenapdalo, že sa niečo takéto môže stať. Však Oliver bol zdravý chlap plný života. „Jeho tragická strata sa nesmierne dotkla nielen celej rodiny, ale aj všetkých jeho priateľov, známych a kolegov. Všetci sme ho poznali ako večne usmiateho a šťastného človeka, ktorý nám bude navždy chýbať,“ zase s plačom povie milujúca manželka. Na tragické Vianoce už nikdy nezabudne a nikdy to už nebudú najkrajšie, ale najsmutnejšie sviatky v roku!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, Mf

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!