Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.12.2022 20:40 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Kráľovi došla s Harrym a Meghan trpezlivosť: Ak spravíte TOTO, končím s vami!

Britský kráľ Karol III. je podľa všetkého pripravený zbaviť princa Harryho a vojvodkyňu Meghan ich kráľovských titulov, ak vo svojom novom dokumentárnom seriáli na streamovacej platforme Netflix „priamo zaútočia“ na Kate, princeznú z Walesu.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Ako píše britský Daily Mail, kráľovský komentátor Michael Cole začiatkom tohto týždňa naznačil, že odstránenie titulov vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu bude pre Karola „možnosťou“ po vydaní ich nového dokumentu. Prvé tri epizódy vyjdú už vo štvrtok 8. decembra. V druhej upútavke princ Harry hovoril o „bolesti a utrpení žien, ktoré sa do kráľovskej rodiny vydali“, s prestrihom na zábery Kate z roku 2007.

Odborníci teraz špekulujú o tom, či sa dokumentárny seriál dotkne života princeznej z Walesu predtým, ako sa vydala do kráľovskej rodiny. Cole tvrdí, že reakcia paláca na škandál Lady Susan Husseyovej ukazuje, že kráľovská rodina sa nebojí tvárou v tvár kríze rýchlo konať a urobila by to isté, aby ochránila Kate. „Videli sme, ako rýchlo Buckinghamský palác cez víkend prepustil lady Susan Husseyovú po 60 rokoch služby korune,“ vysvetlil kráľovský expert.

Varuje, že kráľ môže zvážiť odobratie titulov Harryho a Meghan po zverejnení dokumentu. „Môže im odobrať titul jeho kráľovská výsosť a jej kráľovská výsosť. Stalo sa to, keď sa rozviedla Diana. Je to silné a vždy to znamená niečo veľké. Myslím, že by to mohol spustiť prípadný útok na princeznú Kate,“ doplnil.

Hlavný kráľovský korešpondent v Newsweeku, Jack Royston uviedol v relácii Good Morning Britain, že obsah upútavky naznačuje, že dokumentárny seriál sa bude dotýkať života princeznej z Walesu predtým, ako sa v roku 2011 vydala do kráľovskej rodiny. „Kate sa objavila v oboch upútavkách. V tej novšej je pod ňou slogan, ktorý je titulkom z obálky časopisu. To konkrétne vydanie obsahovalo obvinenie, že kráľovná sa za ňu hanbila a na titulnej strane boli fotografie opitej Kate na verejnosti. Ak sa Harry a Meghan chystajú zobraziť začiatky vzťahu Kate a Williama, môže to byť veľmi nepríjemné,“ povedal. Zároveň predpokladá, že dokument sa vráti k príbehu z roku 2018, keď sa tvrdilo, že Meghan rozplakala Kate.

Kráľovská rodina bude dúfať, že od dokumentu odvedie pozornosť 15. decembra, keď majú vyjsť posledné tri epizódy. Princezná Kate má v tento deň koledovať vo Westminsterskom opátstve. Do výberu piesní zapojila divákov Good Morning Britain, ktorí vybrali jednu z troch kolied. Program, ktorého cieľom je zdôrazniť dôležitosť podpory druhých v ťažkých časoch, sa bude vysielať na Štedrý večer.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, acm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva