Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.12.2022 00:00 | Nové Časy
Sponzorované

Už žiadne čistenie a námaha navyše. Prichádza nová bezdymová dimenzia

Štýlový, trendy, inovatívny a vyladený do posledných detailov. Taký je nový, revolučný a najmä bezdymový IQOS ILUMA.

Kým predošlé generácie IQOS sa nevyhli čisteniu, tak pri spomínanej novinke je čistenie zariadenia minulosťou.

Našli sme ideálny darček pod stromček pre tých dospelých fajčiarov, ktorí s fajčením či užívaním tabakových výrobkov nedokážu alebo nechcú prestať. IQOS ILUMA v sebe spája originálny darček a zároveň je to lepšia alternatíva, ako pokračovať vo fajčení klasických cigariet. Dospelý užívateľ taktiež nebude obťažovať svoje okolie nepríjemných zápachom a dymom z cigariet. IQOS ILUMA produkuje aerosól, ktorý obsahuje výrazne menej škodlivín ako cigaretový dym. Aerosól neprilieha na oblečení, vlasoch, končekoch prstov a celkovo sa nedrží v interiéroch.

Otvoriť galériu

Posledný a najinovatívnejší prírastok IQOS ILUMA ponúka na Slovensku tri druhy zariadení: IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA a IQOS ILUMA ONE. Ich spoločným menovateľom je to, že využívajú prelomovú technológiu SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM. Táto technológia nahrieva tabak zvnútra. Tým, že rovnako ako predošlé zariadenie IQOS tabak nespaľujú, ale iba nahrievajú, nevzniká žiadny dym ani popol.

Vyladili detaily

Bezdymové zariadenia IQOS ILUMA bez nahrievacej čepele ponúkajú čistejší spôsob ohrevu priamo zo stredu náplne. Dospelí užívatelia si môžu vychutnať konzistentnejší zážitok bez zvyškov tabaku. Produkt nie je kompatibilný s predchádzajúcimi generáciami IQOS. „Naše portfólio bezdymových výrobkov neustále rozširujeme, aby sme ponúkali vylepšené riešenia, využívajúce technologický pokrok a spätnú väzbu od dospelých spotrebiteľov,“ povedal generálny riaditeľ PMI Jacek Olczak.

Otvoriť galériu

Zemité farby a nadčasový dizajn

Príjemné zemité farby a nadčasový dizajn pôsobia elegantne a dospelí fajčiari a užívatelia bezdymových výrobkov si môžu vybrať zo širokej škály prevedení.

Trendy dizajn kombinuje elegantný eloxovaný hliník a textúrovaný kryt. IQOS ILUMA PRIME je dostupný v štyroch luxusných farbách a IQOS ILUMA a IQOS ILUMA ONE až v piatich prevedeniach. Každý dospelý fajčiar alebo užívateľ tabakových výrobkov si tak môže vybrať ten, ktorý najviac vyhovuje jeho potrebám.

Puzdra si môže dospelý užívateľ personalizovať z množstva farieb a textúr, pri zariadeniach IQOS ILUMA a IQOS ILUMA PRIME je tiež široký výber materiálov, farieb a textúr krytov, obalov na nabíjačky či ozdobných krúžkov pre nahrievače.

Bezdymové zariadenia IQOS ILUMA vo všetkých troch verziách sú dostupné na Slovensku v IQOS predajniach a v online predaji od 16. novembra 2022 a od 1. decembra 2022 na ďalších vybraných predajných miestach.

Otvoriť galériu

Nastavenie aj cez aplikáciu

Výrobcovia držia krok s modernou dobou a sledujú trendy. Vďaka tomu si môžu dospelí užívatelia svoj nový IQOS ILUMA ešte viac vylepšiť. V IQOS aplikácii nájdu množstvo šikovných funkcií , môžu si upraviť vibrácie, osvetlenie či zamykanie. K aplikácii sa dá dostať cez web IQOS.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Vedci sú v strehu, toto sa ešte nestalo: Výsledky testov odhalili vážnu hrozbu
Medzi Christine Haycox a Hamzom Dridimom je až 34-ročný rozdiel!
Babička má muža mladšieho ako jej syn: Poviem vám, čo robíme spolu v posteli
László Solymos
Sólymos kritizuje rozhodnutie ministerstva: Kvôli čomu sa naťahujú s Tarabom? V ohrození je naša voda!
Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena