Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.03.2014 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Stálica televíznej obrazovky Soňa Müllerová: Aký má vzťah s exmanželom Richardom?

Moderátorka Soňa Müllerová patrí medzi televízne stálice. Na obrazovke je už tridsaťdva rokov a doma má niekoľko sošiek z prestížnej ankety OTO.

Tento rok boduje znova. So spevákom Richardom Müllerom má dve deti. Budúceho právnika a biznismenku v oblasti módy. Okrem nich a práce má však aj súkromný život. Ako si teda nažíva táto atraktívna žena po päťdesiatke?

Doma máte už tri ceny OTO a jednu absolútnu. Aký je to pocit, ocitnúť sa opäť v najlepšej sedmičke?

Túto správu som sa dozvedela od kolegýň a veľmi ma to prekvapilo. Je to príjemný pocit a bola by škoda si ho nedopriať.

 

Bodujete v kategórii osobnosť publicistiky, kde je silná konkurencia. Trúfate si tipovať, akú máte šancu?

Nemyslím si, že mám šancu získať sošku, pretože Dámsky klub, ktorý robím, sa vysiela popoludní, nie v čase najväčšej sledovanosti. Ale, ako sa hovorí, aj malá ryba je ryba a nás teší, že máme svojho diváka, ktorý za nás bojuje napríklad aj v tejto ankete.

V Dámskom klube ste štyri. Prajú vám úspech kolegyne?

Ak to vnímajú tak ako ja, že je to ocenenie aj pre celý náš Dámsky klub, tak určite áno. Moja nominácia ho zosobňuje a hovorí aj o tom, že naše spoločné úsilie má zmysel.

Okrem toho, že vás vidieť na obrazovke, podieľate sa ešte niečím na relácii?

Spolu s dramaturgičkou vymýšľame témy, píšeme scenáre a moderujeme.

O ktoré témy majú ženy najviac záujem?

Pozerajú nás babičky, mladé mamičky, ženy v produktívnom veku, ale aj muži, takže aj skladba relácie je rôznorodá. Je tam šesť-sedem tém a každý si medzi nimi nájde to, čo ho zaujíma.

Na televíznej obrazovke ste už 32 rokov. Máte ešte nejaký svoj televízny sen?

Dámsky klub je veľmi dynamický, stále nové témy, noví ľudia plus trochu adrenalínu, ktorý prináša živé denné vysielanie, takže som spokojná. Sme fajn kolektív, s Ivkou si rozumieme a to, že sa teším na každé nové vysielanie, hovorí samo za seba.

Ženy v šoubiznise vo všeobecnosti nerady prezrádzajú svoj vek. Prečo vy ho netajíte?

Asi preto, že som v tomto veku. Človek má k životu väčší rešpekt. Som vďačná za to, že mi ešte žijú obaja rodičia a majú plnohodnotný život a že sa darí aj mojim študujúcim deťom. To všetko sa odráža na kvalite môjho života. Teším sa z toho a vážim si to. Nie každému je to dopriate.

Znamená to, že prežívate relatívne pokojné a vyrovnané obdobie?

Naozaj, je to tak. Som vyrovnaná, deti sú už samostatné, mám čas na prácu aj na relax. A so svojím postojom k životu, ku ktorému človek rokmi dozrie, si už z mnohých vecí ťažkú hlavu nerobím. Od päťdesiatky sa cítim psychicky vyrovnanejšia. A v istom okamihu som si povedala, že nepremárnim ani jeden deň zo svojho života. Nedopustím to. Chcem žiť naplno.

Ako naplno?

Tak, že som zdedila po synovi psa, ku ktorému som si musela nájsť vzťah. Dnes medzi nami existuje silná väzba. Chodím s ním na cvičák, trikrát denne ideme von. No povedala som si, že to nebude len o psovi, ale snažím sa to spojiť so svojou fyzickou aktivitou, a tak spolu športujeme. Na každý deň si nachystám program tak, že totálne unavená padám do postele. A riešim len podstatné veci, to, čo môžem zmeniť.

Máte doma okrem sučky Yami ešte niekoho?

Myslíte, či mám doma chlapa? (smiech) Verejne sa k tomu vyjadrovať nebudem, pretože je to moje súkromie a patrí to len mne. Moje manželstvo s Richardom bolo dosť na očiach verejnosti. A keď sa niekomu rozpadne rodina takmer v priamom prenose, je to zraňujúca skúsenosť s médiami, takže už nemám chuť sa s ničím zdôverovať. Samozrejme, keby som sa vydala, tak to asi neunikne pozornosti, ale oznamovať svetu, či je v mojom živote nejaký muž, tak to nie.

Predsa len, nemrzí vás, že ste sa rozviedli, pretože aj tí muži sú vekom usadlejší a už z nich nie sú takí búrliváci?

Je zbytočné takto rozmýšľať, pretože už nie je čo zmeniť. Je to zbytočné plytvanie energie a človek musí ísť dopredu. Mám za sebou 15 rokov manželského života a dve fantastické deti. S Richardom komunikujeme o rodičovských veciach, to je tá najlepšia priateľská úroveň vzťahu, aká môže medzi nami byť a pritom si žiť svoj vlastný život.

Spomínali ste, že deti sú už samostatné. Ako žijú?

Som na ne hrdá. Filip študuje právo, žije sám a teraz išiel na program Erasmus do Atén na jeden semester. Ema skončila s modelingom, študuje fashion marketing v Paríži a celkovo slušne sa jej darí. Nedávno robila asistentku vo veľkej PR agentúre v Paríži, ktorá pripravovala celý fashion week. Som na ňu hrdá, pretože pred piatimi rokmi nevedela ani slovo po francúzsky a dnes plynule rozpráva po anglicky aj francúzsky. Je taký emočný motýľ, Filip je zase veľmi racionálny. On na rozdiel od Emy nemá rád medializáciu. Žije si svoj život, neznáša, ak o ňom hovorím. Aj na toto sa isto nahnevá. Obe deti sú odlišné, ale aj s jedným aj s druhým mám hlboký vzťah.

Ema má síce rada medializáciu, ale, ako sa slangovo hovorí, má ju na saláme. Nie?

Ema je bohémka. Je veľmi ambiciózna a za tým si ide. Popritom si však dopraje zábavu, vie sa uvoľniť.

V súvislosti s ňou sa viackrát hovorilo o jej fotkách na facebooku. Prečo sa prezentuje s pohárikom a cigaretkou?

Ako mama som jej dohovárala, ale ona hovorí, že fotiek je na facebooku veľa a médiá jej takýto imidž vytvorili a držia sa ho. Neviem, aké tam má fotky, ja nie som na žiadnych sieťach a nekontrolujem ju. Odišla zo Slovenska, aby nebola pod drobnohľadom. Je nasmerovaná niekde inde a už ani nechce tieto veci riešiť. Ale celé je to nafúknuté a zdramatizované. Ema je fajn baba a žije si svoj šťavnatý život.

Áno, ale aj keď bola pod vaším drobnohľadom, objavili sa správy, že ako pätnásťročná chodila s módnym návrhárom starším o 13 rokov. To vám neprekážalo?

Mala šestnásť. A čo som mala robiť? Nebolo to ľahké ani pre mňa... Povedala, že s ním bude, aj keby som jej to zakázala. Nakoniec sa rozišli a majú pekný priateľský vzťah. Bola to prvá láska a nemá z nej žiadnu traumu.

Mnohí si myslia, že práve vy ste Emu posunuli tam, kde je, prostredníctvom večierkov...

V živote by som si to nedovolila. Keď bola maturantka, možno bola so mnou párkrát na nejakej akcii. Žiadne búrlivé večierky, to sú úplné nezmysly. A dozvedám sa o sebe aj ďalšie...

Aké?

Napríklad, že som nafúknutá botoxom a mám plastiky... No nemám napichanú ani peru, ani líca, ani nemám plastiku. Toto sú moje vlastné líca a niekedy by som bola rada, keby som ich nemala. Vždy som z nich mala mindráky. Ešte nebohá hlásateľka Elena Galanová mi hovorievala, že keď budem staršia, vďaka nim budem vyzerať dlho mladá. Občas idem na neinvazívny zákrok, ale nič, čo sa týka plastickej chirurgie, som zatiaľ neriešila.

Mnohé ženy trpia syndrómom prázdneho hniezda. Ako je to u vás?

Sú chvíle, keď mi je za dcérou veľmi smutno a jej tiež. Ale čo už, chodievam za ňou raz za dva mesiace a aj takto bojujem so smútkom.

Vaše deti majú aj svojho malého nevlastného súrodenca Markusa z otcovej strany. Ako s ním vychádzajú?

Keď sú doma, idú k Richardovi na návštevu. Sú dospelé, tak si to režírujú samy. Do toho ja nerozprávam.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!
Takto si diváci pamätajú Chodúra zo SuperStar.
Foto
Superstarista Chodúr a jeho o 17 rokov staršia Ivona: Sobáš prirovnal k pohrebu
(ilustračné foto)
Červené líčka detí môžu skrývať ochorenie: Keď si všimnete TOTO, už je zle
Umelkyňu († 59) mali nájsť v jej byte v pražských Vinohradoch. 
Smutné správy z Česka: Zomrela známa herečka († 59), našli ju v jej byte
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová o ďalšej kariére: Prezradila, kde chce pracovať
Kariéru mu ukončili chuligáni, brankár v smutnej spovedi: Lekári povedali, že zomieram