Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.01.2014 14:00 | Správy | Domáce správy

Tragická smrť malej Jessicy: Zomrela kvôli hasičovej nenaplnenej láske?!

Anjelik s blond vláskami sa už nikdy neusmeje, nikdy sa nevyparádi do škôlky a nikdy sa nedočká svojho vytúženého koníka...

Krásne dievčatko Jessica ( 5) odišlo tak nepochopiteľne, že jeh rodina sa s hroznou tragédiou nikdy nevyrovná. V novoročnú noc mladej rodine skrížil cestu hasič Roland ( 32), ktorý nečakane prešiel do protismeru a vrazil do nich. Rolandov otec prehovoril o nešťastnej láske svojho syna, ktorá bola podľa neho dôvodom tragickej nehody.

Obrovská tragédia, ktorá sa stala len pár hodín po Novom roku, nešťastne zasiahla dve rodiny. Anton (52) prišiel o svojho milovaného syna Rolanda ( 32), ktorý bol profesionálnym hasičom. „Mal toľko plánov, toľko chuti do života, že sa to nedá opísať. Desať rokov chodil s priateľkou a plánoval s ňou spoločný život. Práve na konci roka sa dozvedel, že priateľka ho podvádza. Bol z toho hotový, neuniesol to,“ plakal otec Anton, ktorý si myslí, že syn nechcel bez nej žiť. „Viete, keby aspoň to auto nešlo, keby strhol volant do poľa... Zabil aj nevinné malé dievčatko. Je mi to tak strašne ľúto,“ smútil nešťastný otec Anton.Rodina malej Jessicy ( 5) nedokáže vypovedať, aké prázdno zostalo po malom anjelikovi.Mala také šibalské očká, stále sa usmievala a tak veľmi sa tešila na svojho bračeka, ktorý sa má narodiť. Rozprávala o tom, ako pôjde do školy a aká je už veľká,“ spomínal na posledné chvíle s Jessicou rodinný príbuzný Štefan, ktorý s ňou bol tesne pred Vianocami. Rodičia Jessicy sú stále v nemocnici, pohreb preto vybavujú starí rodičia. Ani jeden však nedokázal pre obrovský žiaľ nič povedať.

 

V obci Borský Mikuláš o strašnej udalosti rozprávajú všetci len v slzách. Na Jessicu si spomínajú aj v škôlke, kde bola pre všetkých usmiatym anjelikom. „Jessica bola veľkou parádnicou, mala rada koníkov a túžila po nich. Aj jej najobľúbenejšou hračkou bol koník. Medzi deťmi bola veľmi obľúbená. Mala výrazný hlas, strhla ním aj ostatné deti a rada sa smiala,“ plakala pri spomienke na dievčatko riaditeľka škôlky Melánia Jankovičová. „Určite by nám teraz po sviatkoch rozprávala, čo všetko dostala pod stromček. Veľmi sa tešila do školy a bola nesmierne šikovná. Bola naším slniečkom a bude všetkým chýbať,“ dodala riaditeľka.


Každému, kto poznal malé dievčatko, zostala rana na duši, no rodičom zostane diera v srdci, ktorú sa už nikdy nezahojí. Obaja sú stále v nemocnici v zlom psychickom stave. Mamičkine bábätko, ktoré nosí pod srdcom, je našťastie v poriadku.

Nehoda sa stala štyri hodiny po polnoci, presne na Nový rok, keď sa rodina vracala z osláv. Pred obcou Borský Mikuláš prešiel hasič Roland ( 32) do protismeru a zrazil sa s autom, v ktorom sedela malá Jessica. Tá náraz neprežila. Jej rodičia utrpeli ľahké zranenia. Experti skúmajú, či bolo dievčatko pripútané, alebo nie. „Naďalej prebieha vyšetrovanie. V aute sa nachádzal podsedák a to, či bolo dievčatko pripútané, určia až ďalšie expertízy,“ povedala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Search and rescue forces search through a destroyed building with the help of rescue dogs.
Okamihy hrôzy v Juhoafrickej republike: Zrútila sa tam budova, pod troskami uviazli bezmocní ľudia!
Close-up photo of unrecognizable man having erectile problem in bedroom
Štíhle telo či lepší výkon v posteli? Páni si musia vybrať! Starosti im spôsobuje populárny liek
Paramedics in a rescue operation after a car crash
Stačila sekunda! Dievčatko († 4) z Česka sa udusilo párkom v rohlíku: Ani rýchla pomoc nepomohla
Juraj Slafkovský a Cole Caufield sú veľmi dobrí kamaráti.
Foto
Američania sú už v Bratislave: Ich hviezda po príchode prosila Slafkovského o pomoc!
Problémy s kanalizáciou budú riešiť po svojom.
Údržba kanalizácie dopadla katastrofálne: Zomrelo päť ľudí, šiesty je v nemocnici! Čo sa im stalo osudným?
Móda na fialovom koberci finálového kola Let's Dance.
FotoVáš Tip
Móda na fialovom koberci Let's Dance: Odvážna Gáboríková, noblesná Šebestová a z výstrihu Mamby Dashy nespustíte oči!
Horieť začalo v byte na piatom poschodí.
Pri požiari v Handlovej zomreli 4 ľudia: Po 2 rokoch odhalili výsledky vyšetrovania
Na snímke český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Český minister Lipavský prehovoril k Ruskej federácii: Upustite od tohto konania! Je to v rozpore s OSN
ilustračné foto
Desaťročia bojov priniesli krvavé výsledky: Letecké útoky zabili 16 ľudí!
New York City, United States, April 7, 2023 - Columbia University Library in New York City, USA.
Prestížna univerzita RUŠÍ slávnostnú ceremóniu: Prečo chcú dosiahnuť čo najväčšiu bezpečnosť pre študentov?
Ilustračné foto
NAJDESIVEJŠIA stránka na internete? Prejde vám mráz po chrbte, čo o vás dokáže nájsť!
Podľa vojnového experta Vladimir Putin naozaj rozpúta 3. svetovú vojnu (ilustračné foto)
Rusko má pre Britániu VAROVANIE: Následky naháňajú hrôzu! Dôjde k rozšíreniu konfliktu?