Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.07.2022 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Celeste Buckingham o živote na Madeire, sebaláske aj vzťahoch: Randí s niekým? Odpoveďou zaskočila!

Pár mesiacov na Madeire a pár týždňov na Slovensku. Tak posledné roky funguje speváčka Celeste Buckingham (24), ktorá sa do šoubiznisu po dlhšej odmlke vracia s novou pesničkou. Prezradila nám, či je šťastná, v ktorej krajine sa jej páči viac, aj to, či má po svojom boku nejakého partnera.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Speváčka žije už takmer dva roky na ostrove Madeira, kde našla nový domov. Pred pár týždňami sa vrátila na Slovensko, aby ľuďom predstavila novú pesničku Make me. „Naposledy som tu bola počas Vianoc asi na mesiac, ale od januára som už znovu bola na Madeire. Teraz som prišla na pár týždňov, ale dnes už odlietam späť,“ hovorí Celeste, o ktorej nebolo v šoubiznise dlhší čas počuť.

Študuje a cvičí

„Študovala som online digitálny marketing, učili sme sa tiež rôzne počítačové záležitosti. Veľmi ma to zaujímalo a bavilo. Zároveň sú tieto veci vždy vhodné do hocijakej práce.“ Na Madeire tiež veľa cvičila. „Dva- až trikrát do týždňa cvičím s trénerkou, takže čo povie ona, to vždy platí. Cez víkendy chodievam na túry, pretože tam máme nádherné hory a krásne trasy. Vždy zoberiem psíka a ideme na tri hodiny niekam do prírody. Okrem toho skladám pesničky. Nemám tam síce pri sebe svoj tím, ale fungujeme cez facetime,“ smeje sa.

Nie je so sebou spokojná

Momentálne vraj prežíva šťastné obdobie, a preto sa jej darí skladať nové pesničky. „Našťastie sú teraz v mojom živote samé dobré veci, takže mám byť čím inšpirovaná. Okrem toho, Madeira je najkrajšia múza zo všetkých. Je to veľmi magické miesto. Teraz som na­ozaj veľmi šťastná.“


Má však za sebou temné obdobie, keď musela vyhľadať odbornú pomoc. „Chodila som na terapiu a veľmi mi to pomohlo. Je to návod, ako chápať svoju psychiku a samu seba. Ak si to môžete dovoliť, tak z vlastnej skúsenosti to odporúčam. Je to to isté, ako keď vás niečo bolí a idete na vyšetrenie k lekárovi. Teraz sa o svoje fyzické aj psychické zdravie starám. Myslím si, že spokojnosť musí vychádzať zvnútra. Väčšinou sme naučení, že to treba hľadať niekde vonku, ale v skutočnosti je to naopak. Ak vie človek byť spokojný sám so sebou, tak život je potom fajn.“

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva
Takto vyzerá po 13 rokoch Červená zóna po jadrovej katastrofe vo Fukušime.
Foto
Miesto, kde sa zastavil čas: Takto to vyzerá v zakázanej zóne Fukušimy po 13 rokoch!