Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.05.2022 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Čože je to osemdesiatka? Herecká diva a spevák evergreenov oslavujú guľatiny: Takto sa cítime

Oslavujú úctyhodné životné jubileum! Kým pred osemdesiatimi rokmi sa v Žiline prvýkrát ozval plač hudobníka a speváka so zlatom v hrdle Dušana Grúňa (80), o dva dni nato prišla na svet v bulharskej Sofii aj popredná diva slovenskej hereckej scény Božidara Turzonovová (80).

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Hviezda niekdajšej hudobnej relácie Repete a spevák nestarnúcich hitov ako Kde si bola či Butterfly Dušan Grúň pri gratulácii Nového Času Nedeľa neskrýval úprimné dojatie. „Táto osemdesiatka ma zaskočila. Nečakal som, že príde až k takému vysokému číslu,“ povedal Dušan Grúň, ktorý je povestný svojou skromnosťou, pričom smutne dodal. „Stále viac odchádzajú ľudia, ktorých mám rád, čím ďalej, tým menej je aj mojich spolužiakov, aj preto ma to zaskočilo,“ povedal Grúň.

A nás zaujímalo, čo by mu v deň jeho životného jubilea vyčarilo úsmev na tvári. „Želaní je veľa, ale radšej treba zostať skromný, aby som sa nesklamal, želám si teda hlavne zdravie. Oslavy až tak neuznávam, nemám rád nič nasilu a hlavne, aby mi na druhý deň nebolo zle. Tie rôčky veľmi rýchlo utekajú, vždy sa ráno zobudím a zrazu je opäť Silvester!“ vyslovil so smiechom pre Nový Čas Nedeľa Grúň.

Spevákovou celoživotnou oporou je manželka Majka, bývalá modelka a herečka. „Sme spolu 56 rokov, veľmi sa ľúbime, aj keď je to už iné, ako keď sme mali dvadsať, stále medzi nami pretrváva nádherný vzťah, láska a úcta. Dušana ľúbim a nikdy neprestanem, mám ho veľmi rada a budem pri ňom vždy stáť,“ vyznáva sa Majka Grúňová a dodáva. „S pribúdajúcim vekom si o to viac uvedomujeme, čo život prináša, a hlavné je, že máme jeden druhého. Želala by som si, aby sme tu spolu pobudli ešte pár pekných rôčkov. Dušanova mamička sa dožila krásnej deväťdesiatky. Život je krásny, neprekážajú nám pribúdajúce roky a vrásky, ale bojíme sa chorôb,“ zdôverila sa Novému Času Nedeľa Majka.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Požiar pred Studienkou: Mužovi plamene popálili tvár, ruku i hrudník
Ilustračné foto
Komplikácia na D2: V tomto smere je diaľnica prejazdná len v jednom pruhu
(ilustračné foto)
Pekári, cukrári a cestovinár otvorene: Výrobky zdražia! Ako to pocítia zákazníci?
(ilustračné foto)
Slováci, pripravte sa na ODSTÁVKU elektriny: Bez prúdu bude vyše 2000 domácností a firiem
Ilustračné foto
S teplom sa rozlúčte: Čaká nás iné trápenie! Čo predpovedajú meteorológovia?
Ilustračné foto
Tragédia v českom útulku: Ženu dohrýzol pes! Bojovala o život, vážnym zraneniam podľahla
(ilustračné foto)
Kupujete si lieky do zásoby? Úsmev vás prejde: AHA, čo riskujte!
Hviezdoslavovo námestie, Bratislava 25. 4. 2024 12.35 hod.: Čitateľ Nového Času odfotografoval oboch politikov pred bratislavskou reštauráciou
Váš Tip
Gröhling prichytený s Korčokom: Čo sa dialo v reštaurácii v centre Bratislavy?
Bojový dron
Situácia je vážna: Ukrajinská armáda hovorí o ťažkých bojoch! Kyjev sa spolieha len na jediné
 Štefan Slameník.
Foto
Štefana už 9 dní nik nevidel: Stalo sa niečo na železničnej stanici? Posledná STOPA!
(ilustračné foto)
Jazyk mladých: Pri týchto slovách sa rodičia len chytajú za hlavu! Rozumiete tínedžerom?
ilustračné foto
Napätie medzi krajinami narastá: KĽDR uskutočnila šialený krok! Príde reakcia?