Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.05.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

5 obchodov s kozmetikou, ktoré si Slovenky zamilovali: Ich prírodné zázraky očaria aj vás

Kvalitné produkty z radov prírodnej kozmetiky si už nemusíte kupovať len od zahraničných predajcov či výrobcov. Čoraz pestrejšiu ponuku nájdete aj v slovenských obchodoch.

Vyskúšať ich produkty sa určite oplatí – ktorý si vyberiete ako prvý?

Bez umelých látok, v ekologických obaloch, s množstvom prírodných zložiek, pre dámy aj pánov. Ponuka slovenských kozmetických e-shopov s prírodnou kozmetikou je naozaj široká. Spolu so Shoptetom, vďaka ktorému si môžete založiť vlastný e-shop aj vy, sme pre vás vybrali hneď niekoľko z nich. Určite aj vás zaujmú výrobkami určenými na starostlivosť o telo, vlasy a pleť či prostriedkami pre ekologickú domácnosť.

Savon.sk: Prírodná kozmetika z vlastných záhrad

Iveta Burešová Mikletičová vytvorila značku Savon po skúsenostiach s manželovou psoriázou a s atopickým ekzémom u svojho malého synčeka. Ako sama tvrdí, začalo ju napĺňať vedomie, že jej výrobky prinášajú ľuďom úľavu od problémov, krásu a radosť zo seba samých. Produkty, ktoré vo svojom e-shope ponúka, sú vyrobené z extraktov bylín dopestovaných v jej vlastných záhradách.

Kozmetika ponúkaná v e-shope je ručne vyrábaná a balená. V Savone navyše používajú ekologické, kompostovateľné či sklenené obaly vhodné na recykláciu. V ponuke nájdete nielen výrobky na žiarivú pleť, zdravé telo aj vlasy, ale aj repelenty či produkty pre pánov.

Náš tip: Okrem krásnej pokožky si vďaka značke Savon môžete dopriať aj relax. Vyskúšajte čakrové esencie a esenciálne oleje alebo ručne vyrábané šumivé bomby do kúpeľa.

Zdraviezkopanic.sk: Zázraky z kopaníc, ktoré si zamilujete

Rodinná firma zložená z tímu piatich ľudí vyrába svoje zázraky z kopaníc a ponúka ich v obchode Zdraviezkopanic.sk. Príbeh tohto e-shopu sa začal prvými doma vyrobenými produktmi na krásu a zdravie v podobe tinktúry a šampónu. Dnes ponúkajú najrôznejšie produkty pripravené na základe vlastnej unikátnej receptúry.

Nájdete medzi nimi výrobky určené na starostlivosť o pleť, telo, vlasy a dokonca aj parfumy či dezodoranty. Kreativitou výrobcovia tejto slovenskej prírodnej kozmetiky nešerili ani pri tvorbe samotných názvov. Na vyhladenie vrások pomôžu výrobky z edície Vráskožrút. Hlavná ingrediencia v podobe Dračej krvi zase dominuje v edícii Báthoryčka.

Náš tip: Zaujímavým výrobkom z ponuky e-shopu Panakeia je zubný prášok, vďaka ktorému budete mať žiarivejší úsmev.

Zemito.sk: Ekologický návrat ku koreňom

E-shop Zemito.sk sa zameriava predovšetkým na ekologický životný štýl a udržateľnú domácnosť, preto v ňom nájdete kvalitné produkty z prírodných ingrediencií. V ponuke nechýbajú výrobky na rôzne typy pleti, krémy, telové balzamy, ale aj odličovacie oleje alebo pleťové séra a masky. Zástupcovia online obchodu mysleli aj na mužov, pre ktorých zaradili do predaja prírodný upokojujúci olej na bradu a fúzy.

Náš tip: Jednorazové plastové holiace pomôcky predstavujú pre našu planétu značnú záťaž. V Zemito si preto páni môžu vyskladať holiacu sadu presne podľa svojich predstáv aj s dreveným či oceľovým holiacim strojčekom, ktorý vydrží roky.

Herbatica.sk: Rodinná firma s alternatívnym prístupom

Rodinná firma Herbatica sa začala otázkami zdravia, krásy a prírody vážnejšie zaoberať okolo roku 2015. Dodnes svoju pozornosť sústreďuje od konzumného životného štýlu smerom k alternatíve. V jej internetovom obchode nájdete mnoho rôznych produktov od viacerých dodávateľov, ktorí musia prejsť starostlivým výberom a prísnymi kritériami. Na webe navyše zákazníci nájdu pridanú hodnotu v podobe blogu zameraného na rozličné témy, rady a skúsenosti najmä z oblasti zdravia.

V ponuke e-shopu Herbatica neprehliadnite vlasovú, pleťovú aj telovú kozmetiku, prostriedky na starostlivosť o zuby ani esenciálne oleje či prípravky do kúpeľa, ktoré vám pomôžu zrelaxovať. Svoje nezastupiteľné miesto tu má aj kozmetika pre pánov a deti.

Náš tip: S prichádzajúcim letom mnohí z nás túžia po krásne opálenej pokožke. Vďaka bio opaľovacím krémom z Herbaticy ochránite svoju kožu pred nežiaducim spálením.

Bioterra.sk: Pestrá ponuka kvalitných produktov

E-shop Bioterra začal písať svoju históriu v roku 2009. Práve vďaka dlhoročným skúsenostiam na trhu si kolektív tohto internetového obchodu stojí za kvalitou ponúkaných prírodných produktov a svoju ponuku neustále rozširuje.

Okrem výrobkov určených na vlasy, pleť či telo v Bioterre nájdete aj dekoratívnu kozmetiku pre všetky ženy, ktoré sa rady skrášľujú. Nakúpite tu aj prírodné zubné pasty či CBD oleje, liečivú a zero waste kozmetiku pre mužov i ženy.

Náš tip: Špeciálnu kozmetiku potrebujú takisto naši najmenší. V Bioterre nájdete pre svoje ratolesti všetko potrebné od pracích práškov šetrných k detskej pokožke až po opaľovacie krémy, ktoré im poskytnú dostatočnú ochranu pred silným UV žiarením.

Svoj e-shop môže mať každý

Chceli by ste mať vlastný e-shop s kozmetikou či čímkoľvek iným aj vy? Vlastný online obchod je pre mnohých ľudí splneným podnikateľským snom. Výhodou neustále sa zlepšujúcich technológií je, že si ho môžete jednoducho založiť bez toho, aby ste vyštudovali nejaký z IT odborov. Vďaka Shoptetu si môžete založiť online obchod od základov aj vy, a to za veľmi prijateľnú cenu od 13 eur za mesiac. Práve Shoptet využívajú aj všetky spomenuté slovenské obchody s prírodnou kozmetikou. Vďaka nemu neminiete tisíce eur za riešenie na mieru a môžete sa okamžite pustiť do práce na svojom vlastnom vysnívanom e-shope.

ZALOŽTE SI E-SHOP NA SHOPTETE

Otvoriť galériu
Zdroj: Shoptet

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu