Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.05.2022 00:00 | Správy
Špeciálny projekt

Hlavný bookmaker Niké Richard Slušný: Tipéri pred MS majú jasno, Slováci vyhrajú, mne stačí aj bronz

Úspech slovenskej hokejovej reprezentácie z olympijských hier máme ešte v živej pamäti a všetci priaznivci, tipérov nevynímajúc, dúfajú, že nám to na svetovom šampionáte opäť „cinkne“.

Podobný názor má aj hlavný bookmaker Niké Richard Slušný, s ktorým sme sa pred štartom hokejového sviatku rozprávali.

Je svetový šampionát sviatkom aj pre tipérov? Patria zápasy Slovenska medzi najtipovanejšie v roku? Dajú sa vôbec s nejakými udalosťami porovnať?

Tipéri milujú MS v hokeji, je to vždy najtipovanejšia udalosť roka. Hlavne v rokoch, keď sa našim reprezentantom darí a sú aj reálne v hre o medaily. A s tým súvisí aj to, že zápasy Slovenska patria vždy k najviac tipovaným. Objem stávok počas 17 dní MS v hokeji sa dá porovnať len s futbalovými MS a ME, ktoré ale trvajú celý mesiac.

Otvoriť galériu
Hlavný bookmaker Niké Richard Slušný
Zdroj: Niké, spol. s r. o.

Na základné stávky, góly, celkové umiestnenia sme už zvyknutí, ale vy vždy vymyslíte aj vskutku originálne špeciály. Čo by si vypichol?

Veľmi populárne bývajú stávky na jednotlivé udalosti v zápase, napr. či v zápase bude trestné strieľanie, či videorozhodca zamietne gól, alebo či tím pri záverečnej hre bez brankára inkasuje gól, či bude striedanie brankára, ktorý tím vyhrá viac buly, či bude v zápase tretina bez gólu aj bez vylúčenia, či bude v zápase hrať tím presilovku 5 na 3, alebo či bude v zápase vylúčenie za veľa hráčov na ľade, či nejaký tréner odstúpi počas MS... A ešte veľa podobných udalostí.

Poďme k tomu, čo slovenských fanúšikov zaujíma najviac. Ako vidíš šance našich reprezentantov a čo na to tipéri?

Slovenskému tímu určite pomohlo vylúčenie Rusov zo šampionátu, keďže mali hrať práve v našej skupine. Tým pádom máme uľahčenú cestu do štvrťfinále. A verím, že na tomto šampionáte už potvrdíme pozitívny trend z posledných rokov a postúpime aj do semifinále. Môj tip je, že po OH získame bronz aj na MS. Tipéri nám veria, ale ešte viac, momentálne je na náš tím vsadených najviac peňazí na to, že sa staneme majstrami sveta. Aj keď podľa našich bookmakerov sme až siedmy najväčší favorit.

Najnižší kurz ste vypísali na Kanadu, tesne v závese je Fínsko a Švédsko. Kto podľa teba získa titul majstra sveta a opäť, komu najviac veria tipéri?

Ako som už spomínal, tipéri veria najviac našim, ako druhý favorit sú domáci Fíni, tretí Česi, nasledujú Švédi, USA a Kanada. Zámorské tímy majú tradične mladé tímy, zložené zo zatiaľ nie veľmi známych hráčov, ale ich silu by som nepodceňoval. Som zvedavý, či potvrdia dominanciu posledných rokov Fíni, Švédi mali v príprave rozpačité výsledky, ja by som tak skúsil tip na prekvapenia, že majstrami sa stanú Česi, ktorí v príprave hrali veľmi dobre.

Niké dá novým hráčom 50 eur!

Evidujete už tiket s eventuálnou „megavýhrou“?

Jeden tipér si vyskladal vskutku zaujímavý hokejový tiket, pričom zamieril do NHL či Švédska a zároveň verí v úvodných meraniach síl favoritom v hendikepe – Čechom, Kanaďanom, Nemcom, Fínom a aj našim. Tiket podal za 3333 € a ak ho hokejisti nesklamú, zoberie vyše 161-tisíc eur. Potom tu máme aj klasickú „plachtu“ – tiket s malými kurzami a veľkým počtom zápasov. Vybral si až 12 duelov a predpokladá, že naši proti trom outsiderom skupiny body nestratia. Z tisícky môže vyhrať viac ako „desinu“.

Niké dá novým hráčom 50 eur!
V Niké môžete počas MS v hokeji získať aj viacero výhod. Ak už ste hráčom Niké, v Megabanku hráte každý týždeň o celkovú odmenu 25 000 €. Stačí tipovať od soboty do piatka každý deň tiket s kurzom minimálne 2,0 a vkladom 2 € a odmena vás neminie. Ďalšie kolo štartuje už zajtra v sobotu 14. 5.

A ak ešte nie ste hráčom Niké, teraz je na to najlepší čas. Noví hráči dostanú od Niké 50 € zadarmo! Využite túto jedinečnú príležitosť práve teraz!

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Developing programmer Development Website design and coding technologies working in software company office
V rodovej rovnosti máme ešte stále resty: V tomto Slovensko zaostáva za priemerom
Policajti pomohli mužovi v núdzi.
Váš Tip
Mužovi z Trnavy išlo o život, nikto nevedel, kde ho hľadať: Pomoc v hodine dvanástej!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené
Ilustračné foto
Doktor prezradil, aké to naozaj je, keď človek zomiera: Slová vojnového veterána či malého dievčatka vám stisnú srdce