Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.04.2022 00:00 | PR články
PR článok

Podnikajte lepšie: 5 problémov, 1 riešenie

Mať vlastný biznis so sebou prináša celý rad nových výziev. Vyhnúť sa im celkom nedá, ale ak investujete do spoľahlivých technológií, poradíte si v každej situácii.

Problém č. 1: Neinovujete

Pandemické roky nenechali nikoho na pochybách, že úspech patrí tým, ktorí investujú do technológií. Úplným základom pre podnikateľov – či už na gastro scéne, v maloobchode alebo v službách – je pritom výber pokladničného systému. Vďaka nemu budete mať pokoj s finančnou správou aj s úradmi.

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Ak podceníte výber a vezmete prvé, čo nájdete v ponuke, bez toho, aby ste si preštudovali benefity či referencie, zbytočne sa oberáte o celý rad výhod. Lebo spoľahlivý pokladničný systém je oveľa viac, než len povinnosť. Je to vaša predĺžená ruka. A keď má integrované platobné služby ako Dotykačka, tu už získate v jednej investícii celý pár užitočných rúk.

Novinka na našom trhu prichádza s funkciami, aké žiadny iný pokladničný systém na Slovensku neponúka, s vyše 75 funkciami a s pozitívnou skúsenosťou viac ako 25 000 podnikateľov v Česku, Poľsku aj Nemecku. Pridajte sa k nim a zistíte, že s ekosystémom Dotykačky môžete mať celý biznis pod palcom.

Otvoriť galériu
Zdroj: Mastercard

Podľa minuloročného prieskumu Mastercard viac ako polovica všetkých platieb bola bezhotovostná. Ale mohli to byť až tri štvrtiny, ak by zákazníci nenarážali na nemožnosť platiť kartou (v 17 % prípadov). Na Slovensku máme v porovnaní s priemerom EÚ iba jednu tretinu platobných terminálov v prepočte na 1000 obyvateľov ((SBA) (EAST 2021)). Pritom ak sa u obchodníka nedá platiť kartou, od kúpy to úplne odradí až 62 % zákazníkov.

Problém č. 2: Strácate čas pri zaúčaní ľudí

Ľudia prichádzajú a odchádzajú. V gastre ešte častejšie ako inde. S týmto nič nespravíte, aj keby ste ašpirovali na titul Šéf roka. Čo však spraviť môžete, je postarať sa, aby ste novým členom svojho tímu maximálne uľahčili integráciu do pracovného procesu a sebe tak ušetrili čas strávený zaúčaním.

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Dotykačka je intuitívna a vytvorenie účtu je záležitosťou troch kliknutí. Či ide o objednávky v bistre alebo riešenie skladovania v maloobchode, šetrí hodiny a hodiny práce tým, že urýchľuje a automatizuje administratívne procesy. Zoznámenie s Dotykačkou a pochopenie jej základných funkcií je na 15 minút školenia.

Problém č. 3: Nedávate zákazníkovi to, po čom túži

Môžete byť ten najvnímavejší a najpredvídavejší „čítač“ ľudí, lenže ani vaše empatické kvality  nestačia na to, aby ste pružne reagovali na zmeny v zákazníckych túžbach. Turbulentné dva roky, aké máme za sebou, dané zmeny ešte urýchlili.

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Riešenie? Technológie, ktoré neprespali dobu. Vývojový tím Dotykačky už počas pandémie ukázal, že je schopný prichádzať s inováciami prakticky súbežne s dopytom po nových službách. Pre podniky, nepripravené na lockdowny a uzávierky, napríklad vo veľmi krátkom čase vyvinul integráciu so systémom Bolt Food či prepojenia s e-shopovými riešeniami.

Problém č. 4: Chýba vám prehľad

Páči sa vám predstava manažovania vášho podniku z tropickej pláže s vychladeným drinkom v ruke? Nik vás nemôže viniť, že sa ulievate, keď máte zapnutú Dotykačku. Vďaka jej cloudovému riešeniu vidíte do pokladne odkiaľkoľvek a na akomkoľvek zariadení. Pomocou vzdialenej správy sa tak dostanete k sledovaniu udalostí v zariadení v reálnom čase a jedným kliknutím.

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Problém č. 5: Nemáte krízový plán

Čo sa môže pokaziť, sa pokazí, hovorí Murphyho zákon. Dotykačka sa ho snaží obchádzať špičkovým know-how a úspešne sa jej to darí, ale aj tak má v zálohe krízový plán. Snáď ho nikdy nebudete potrebovať, no keby predsa, s bezplatnou technickou podporou 24/7 ste v tých najlepších rukách.

Ak chcete promptne vyriešiť problém, ujmú sa vás technickí experti, ktorí sa môžu vzdialene pripojiť k pokladni a doriešiť, čo je potrebné. Je príjemné vedieť, že hladkú prevádzku vášho biznisu istí zákaznícka linka, kde si nevypočujete obligátne „neskladajte, ste v poradí“, ale efektívne a rýchle riešenie vášho konkrétneho problému.

Viac na www.dotykacka.sk

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Tibor Gašpar (Smer-SD) na rokovaní bezpečnostných a obranných parlamentných výborov krajín V4 v Prahe
Tibor Gašpar na rokovaní: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent
Ilustračné foto
Útoky v Rusku: Militanti hodili výbušninu a začala sa paľba! Znepokojivé, čo sa tam deje
Ministri a poslanci odpovedali študentom na špeciálnej hodine otázok.
Foto
Žiaci sa spýtali politikov nezvyčajnú otázku: Odpoveď mali všetci rovnakú!
Dobrík sa snaží synovi pomáhať, ako vie.
Foto
Dojímavé slová herca Dobríka: Jeho synček je po 8 mesiacoch liečby späť doma aj v škole!
Štefan dcérku ľúbi a veľmi ju túži získať do starostlivosti.
Foto
Srdcervúci príbeh Štefana s dcérkou: Pol roka žili v stane na ulici! Aby sa mala Saška lepšie, musel sa jej vzdať
(ilustračné foto)
Agresívny mladík pri Kežmarku napadol policajta: Strašné, čo sa udialo v Ľubici
Refugees on a big rubber boat in the middle of the sea that require help. Sea with people in the water asking for help. Migrants crossing the sea
Pri gréckom dovolenkovom ostrove sa potopil čln: Hlásia jednu obeť! Čo sa tam stalo?
Produkty, pred ktorými varujú hygienici, radšej nepoužívajte.
Foto
Hygienici varujú pred nebezpečnou kozmetikou: TÝCHTO 18 výrobkov nepoužívajte!
Foto
Za šesť rokov majú 5 titulov: Kto z nich príde na šampionát?
Ilustračné foto
Obrovská tragédia: Pri meste sa pretrhla hrádza! Hlásia niekoľko obetí, hrozí ďalšia katastrofa
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Ministerstvo zdravotníctva o zavádzaní reformy siete nemocníc: Chce zefektívniť procesy
9. kolo Let's Dance. Na snímke Helena Vondráčková a Juraj Loj.
Foto
Takéto Let's Dance tu ešte nebolo: Božská Vondráčková a prečo skončil Loj celý KRVAVÝ?!