Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.04.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Čo by mali jesť vaši domáci miláčikovia? Tieto slovenské obchody ponúkajú iba kvalitu

Keď si kúpite psíka, takmer okamžite sa stáva súčasťou rodiny a nezáleží na tom, či je to malý jorkšírsky teriér, alebo veľký doberman.

Zodpovední ľudia si kupujú zvieratká s vedomím, že si vyžadujú istú starostlivosť, a chcú pre ne to najlepšie. Platí to najmä o krmive, ktorého ponuka sa na Slovensku výrazne rozrástla. Kde nájdete ozajstnú kvalitu?

Za pribúdajúcimi online obchodmi pre domácich miláčikov čoraz častejšie stoja nadšenci, ktorí zvieratá milujú a túžili sprostredkovať kvalitu a nové poznatky aj iným chovateľom. Vďaka Shoptetu sa ich predstavy o vlastnom e-shope mohli stať realitou a podnikajú v oblasti, v ktorej sa vyznajú a baví ich. Shoptet pre vás vybral päť z nich, ktoré vás zaujmú svojou pestrou ponukou.

Panakei.sk: Kvalitu vyrábajú sami

V Panakei.sk dávajú mimoriadny dôraz na kvalitu produktov, pretože až 70 % imunity vášho psíka vzniká v tráviacom trakte. Upozorňujú na to, že krmivá v supermarkete obsahujú minimum mäsa a nekvalitné zložky, ktoré môžu priamo poškodzovať tráviaci trakt a váš domáci miláčik môže následkom toho skončiť u veterinára. V Panakei sa teda snažia priniesť čo najkvalitnejšiu stravu.

Krmivá vyrábajú sami, pričom využívajú lokálne suroviny zo slovenských regiónov. Čerstvé zásoby v dostatočnom množstve vyrábajú raz mesačne. V ponuke nájdete klasické granuly, ktoré môže váš pes najprv len vyskúšať vďaka vzorkám jednotlivých balení. Vybrať si môžete aj z rôznych konzerv alebo doplnkov výživy pre psov.

Náš tip: Panakei vyrába špeciálny prášok Panafix, ktorý podporuje imunitný a tráviaci systém a vitalitu.

Crazypaws.sk: Desaťročia skúseností s chovateľstvom

Majitelia značky Crazy Paws majú dvadsaťročné skúsenosti s chovateľstvom, ktoré pretavili aj do svojho e-shopu Crazypaws.sk. Založili ho v roku 2015 a dostanete v ňom produkty, ktoré si sami dovážajú od výrobcov. Vyberiete si v prípade, že chováte akokoľvek veľkého psíka.

Okrem klasického krmiva si môžete objednať aj prémiové krmivo alebo konzervy a kapsičky pre psov z rôznych druhov mäsa. Ponuku v Crazy Paws neustále rozširujú a môžete si ju pozrieť alebo odskúšať aj v showroome v Rovinke. Tento e-shop navyše kladie mimoriadny dôraz na služby zákazníkom a kontaktovať ich môžete aj počas víkendov.

Náš tip: Zabúdať netreba ani na doplnkovú výživu, akou je napríklad kolagén či rôzne zdroje minerálov alebo esenciálnych mastných kyselín.

Otvoriť galériu
Zdroj: Adobe Stock

Dogee.sk: Krmivo aj unikátne recepty pre psov

E-shop Dogee vznikol v roku 2017 a jeho zakladatelia v ňom zúročili dlhoročnú prácu so psíkmi a s ľuďmi, ktorí ich majú radi. Aj vďaka tomu na ich webe nájdete blog o rôznych problémoch a témach, ktoré chovateľov zaujímajú.

V ponuke e-shopu Dogee nájdete granuly, dobroty aj konzervy či dokonca polievky. Špecialitou Dogee je však aj takzvané B. A. R. F. krmivo. Ide o metódu výživy mäsožravých domácich zvierat prirodzeným spôsobom, v ktorej majú svoje miesto surové mäso, kosti a zelenina. O tomto stravovaní zistíte viac na samotnom webe a venovaná je mu celá kategória produktov. Nájdete tu však aj tovar spojený so starostlivosťou o psa a so športovými aktivitami, ktoré s nimi môžeme vykonávať.

Náš tip: Príjemným prekvapením je aj receptár na množstvo maškŕt, ktoré môžete svojim domácim miláčikom pripraviť. Ak radi varíte či pečiete, skúste niečo pripraviť aj pre svojho psíka. Všetky potrebné suroviny pritom pohodlne nakúpite v ich internetovom obchode.

Mlsnelabky.sk: Na začiatku bol chorý psík

Ako opisuje majiteľka e-shopu Mlsnelabky.sk, k založeniu tohto e-shopu ju priviedla skúsenosť s jej prvým psíkom, ktorý mal veľké problémy prameniace z nevhodnej stravy. Po prechode na už spomínanú B. A. R. F. stravu sa jej sučke francúzskeho buldočka uľavilo a majiteľka sa začala venovať tejto strave podrobnejšie. Skúsenosti zbierala nielen pri kŕmení svojich vlastných psov, ale aj počas odborného štúdia výživového poradenstva pre spoločenské zvieratá na kanadskej univerzite.

V ponuke online obchodu nájdete rôzne druhy čerstvej svaloviny, čerstvé mäsité kosti alebo čerstvé mäso z vnútorností. Zakúpiť si môžete taktiež zdraviu prospešné doplnky stravy, rôzne prípravky, ktoré podporia krásnu srsť, uzdravia okolie očí vašich miláčikov či podporia trávenie.

Náš tip: Ak nestíhate pripraviť svojmu miláčikovi čerstvý pokrm, môžete si vybrať aj bio zavarené B. A. R. F. krmivo.

Biofer.sk: Pri výrobe využívajú slovenské suroviny

Biofer je malá rodinná firma, ktorá vznikla v Prešove ešte v roku 1991. Vďaka svojmu vzdelaniu sa rodina rozhodla pre výrobu kvalitných krmív pre domáce zvieratká. Dnes majú vďaka Shoptetu e-shop, prostredníctvom ktorého predávajú krmivá zo slovenských prírodných a živočíšnych surovín, vyhýbajú sa chemickým konzervačným látkam, dochucovadlám či GMO.

Z ich ponuky si môžete vybrať krmivo či maškrtu pre svojho psíka, no nezabudli ani na šteniatka. V ich výrobkoch sa nachádzajú rôzne prospešné prísady, ako napríklad hliva ustricová či pestrec mariánsky a výťažok z jedlého gaštana. Ako sami uvádzajú, nie sú to marketingové receptúry, ale suroviny, ktoré pomohli k zlepšeniu zdravia našich predkov a ich zvierat.

Náš tip: Ako prví v Európe začali vo svojich produktoch využívať humínové látky, ktoré sú ideálne na detoxikáciu organizmu zvieratiek.

Vďaka Shoptetu môžete mať svoj obchod aj vy

Všetky spomínané e-shopy založili ich majitelia vďaka Shoptetu. Ten ponúka ideálne riešenie pre všetkých, ktorí by mali radi vlastný online obchod, no nechcú venovať dlhé mesiace a množstvo peňazí programovaniu. Založiť si internetový obchod na Shoptete je jednoduché a intuitívne, pričom môžete využívať množstvo už pripravených dizajnových šablón, ktoré vám starostlivosť o e-shop uľahčia a vy sa tak môžete naplno venovať svojmu biznisu.

ZALOŽTE SI E-SHOP NA SHOPTETE EŠTE DNES!

Otvoriť galériu
Zdroj: Shoptet

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Biely dom (ilustračná fotografia).
Spojené štáty v diskusii s ukrajinskými predstaviteľmi: Rozhovory sa týkali dvoch dôležitých tém
Námestie v Topolčanoch.
Váš Tip
V Topoľčanoch dokončili významnú rekonštrukciu: Priestor medzi spoločenským domom a domom kultúry dostal novú tvár!
Foto
Bývalý prvoligista Ďuriš prehovoril o konflikte na dedine: Kričali po mne pri***aný expert!
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholz sa vyjadril k ukončeniu vojny: Netreba mať prehnané očakávania! Kancelár netajil frustráciu
The dead body is seen lying on the ground behind a cordon tape.
Násilná potýčka si vyžiadala najmenej dve obete: Neuveríte, čo bolo príčinou konfliktu!
(ilustračné foto).
Hrozivá nehoda pri Vranove nad Topľou: Po zrážke kamióna s autom vyhasol ľudský život
Päťposchodová budova v juhoafrickom meste George sa zrútila 6. mája.
Foto
Mestom otriaslo veľké nešťastie: Počet obetí po páde budovy stúpol, v tomto prípade sa však stal zázrak
Ministerka Saková, Dolinková a Šimkovičová.
Foto
Ministerky na stretnutí s premiérom: Takto odborníčka zhodnotila outfity Sakovej, Dolinkovej a Šimkovičovej
Blurred train moving past a railroad crossing
Vykoľajenie vlaku ochromilo dopravu: Sú cestujúci v poriadku? Rusko ukazuje prstom na vinníka!
Po náraze nákladnej lode do jedného z pilierov mosta Key Bridge sa most zrútil.
VIDEO Tragický pád mosta v Baltimore: Okolo kontajnerovej lode zavládol výbuch!
Robert Fico a Denisa Saková.
Robert Fico ohlásil nový atómový blok: Tento scenár si ministerka Saková nevie predstaviť
(ilustračná fotografia).
Krvavé následky teroristického útoku: V dedine zahynulo päť vojakov