Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.03.2022 17:15 | Správy | Zahraničné správy

Záhada odhalená! Pre toto nechcú mať vydaté ženy v manželstve sex: Expertka vysvetľuje

Sexuálna expertka Nadia Bokodyová prezradila dôvod, prečo vydaté ženy nechcú mať sex so svojimi manželmi. Tvrdí, že ženy odrádza infantilné správanie.

Vtip o tom, že manželstvo znamená koniec dobrého sexuálneho života snáď počul už každý. Pri svadbe mnohí ženíchom tvrdia, že sa má rozlúčiť s dobrým sexom. Ako píše britský portál Daily Star, expertka na sex Nadia Bokodyová vysvetlila, čo to môže spôsobiť. Prezradila, že ženy v podstate odrádza od svojich mužov ich infantilné správanie.

Nadia povedala, že už len fakt, že si muž ženu vyberie je najväčšia ukážka rešpektu. Problémom je však podľa nej napríklad aj neochota vrátiť záchodovú dosku do pôvodnej polohy či neschopnosť odniesť špinavú bielizeň. To je podľa nej dokonalou ukážkou toho, že sa správajú ako deti.

Nie je to o tom, že by mu to jednoducho bolo jedno. On by ti rád pomohol s nákupom, ale je to len muž. Ako má vedieť, ktoré mlieko má kúpiť alebo ako má splniť neuveriteľne zložitú úlohu, v ktorej má nájsť nádobu, do ktorej dá kuskus, ktorý si práve doniesla z obchodu?“ pýta sa rétoricky Nadia. Toto infantilné správanie mužov je podľa nej jednoducho výsledkom toho, že sa to vo vzťahu naučili.

Nadia povedala, že podľa nedávnych štatistík ženy v priemere odvedú o 21 hodín viac neplatenej práce každý týždeň ako muži. Povedala, že to ich často vedie k stresu, čo vedie k poklesu libida. Napriek tomu Nadia tiež tvrdí, že iný výskum zistil, že ženy majú porovnateľný záujem o sex ako muži. Jedným dychom dodáva, že očakávanie mužov, že žena zaujme úlohu slúžky, je mimoriadne škodlivá pre sexuálny život.

Citovala zároveň aj inú štúdiu publikovanú v British Medical Journal Open, podľa ktorej ženy dvakrát častejšie ako muži stratia záujem o sex, keď žijú s mužským partnerom. Nadia dodáva: „Je to takmer ako keby na libide žien nebolo vôbec nič zlé. Že skutočným problémom je nezáujem mužov, s ktorými sú v partnerskom vzťahu, zmysluplne prispievať k ich životom.“

Navrhuje, aby sa ženy prestali k mužom správať infantline, teda aby to prestali tolerovať a odnaučili ich to, alebo aby sa rozišli. Na záver dodáva radu pre mužov: „Ak si chcete večer zaš*kať, vezmite tú záchodovú kefu a poriadne vydrhnite záchod – tentoraz poriadne.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mic

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!
Takto si diváci pamätajú Chodúra zo SuperStar.
Foto
Superstarista Chodúr a jeho o 17 rokov staršia Ivona: Sobáš prirovnal k pohrebu
Umelkyňu († 59) mali nájsť v jej byte v pražských Vinohradoch. 
Smutné správy z Česka: Zomrela známa herečka († 59), našli ju v jej byte
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová o ďalšej kariére: Prezradila, kde chce pracovať
Kariéru mu ukončili chuligáni, brankár v smutnej spovedi: Lekári povedali, že zomieram
Jasmina Alagič na druhom kole Let's Dance.
Foto
Jasmina ukázala OTCA: Tento FEŠÁK že má skoro 70? Wau, pozrite sa, ako vyzerá
Andrea Verešová v Dubaji oslňuje dokonalou postavičkou.
Foto
Sexi Verešová výnimočne ukázala súkromie: Vášnivé BOZKY a ruka šmátralka!
Foto
Ramsay robí čistky v kádri pred MS: Prichádzajú nové posily!
Chorý kráľ spraví, čo už nik nečakal: Musí byť splnená JEDNA podmienka
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka prezradila, ktorú krajinu navštívi poslednú: V rámci rozlúčky navštevuje všetky susedné štáty
Na snímke Andrej Danko a Branislav Gröhling.
Atmosféra v koalícii: Gröhling hovorí o jej kríze, podľa Danka je všetko v poriadku