Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.02.2022 09:30 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Váš Tip

Búrlivý krach vzťahu dabingového herca Domonkoša a blogerky Ivety: Po rozchode na pohotovosti!

Keď dabingový herec, moderátor a režisér Michal Domonkoš (40) predstavil pred pár týždňami v kulinárskej šou Bez servítky svoju blond priateľku Ivetu, zdalo sa, že tým dvom nič nechýba.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Dvojica už spolu zdieľala jednu domácnosť, lietala po svete a sociálne siete zaplavovala zamilovanými fotografiami. Herec už dokonca zvažoval, že zariadi detskú izbu. Podľa informácií Nového Času je však razom po rozprávke po tom, čo mala jeho už expriateľka skončiť na pohotovosti. V raji sa zatmelo a blondínku čakalo tvrdé pristátie. S vážnymi poraneniami skončila na urgentnom príjme!

Michal Domonkoš prepožičal hlas mnohým svetoznámym hercom vo filmoch a v seriáloch. Dabingu sa venuje od dvanástich rokov a oslovila ho aj dabingová réžia. Ako herec pôsobil v seriáli Policajti v akcii, ktorý sa inšpiroval skutočnými prípadmi. Pred samotným natáčaním absolvoval krátky policajný kurz, kde si mohol odsledovať stranu dobra, ale i jeho odvrátenú tvár. A práve tú zlú mala podľa jedného z našich čitateľov spoznať aj Domonkošova priateľka Iveta, ktorá sa s hercom spoznala cez zoznamku.

Preskočila iskra a obom lietali motýle v bruchu. V relácii Bez servítky spred pár týždňov, keď hostil doma aj Gizku Oňovú, Michal dokonca predviedol izbu, ktorú bol pripravený prerobiť na detskú. Po ich vzťahu však zrazu nezostalo ani stopy a niekdajšia frajerka herca je už minulosťou. Rozchod však zrejme prebehol veľmi búrlivo, lebo, ako sme sa dozvedeli, Iveta skončila s vážnym úrazom na pohotovosti. Prišla totiž k zraneniu, ktoré vyzerá oveľa vážnejšie, ako si myslela.

Vážne zranenie

Ich láska nabrala pred niekoľkými dňami dramatický koniec. Krehká blondínka skončila v nemocnici. Herec udalosť nechcel komentovať: „Nebudem sa k tomuto vyjadrovať,“ povedal Novému Času. Na otázku, či informáciu o tomto otrasnom skutku môže vyvrátiť, zopakoval, že nebude nič komentovať. Vyšportovaná influencerka bola zhovorčivejšia. Sviatok zamilovaných prežívala v bolestiach: „Žiaľ, je to pravda. Skončila som na urgente. Mám bolesti, čakám na termín u neurológa. Pár už netvoríme,“ objasnila pre Nový Čas.

Otvoriť galériu

Čo zraneniu počas rozchodu predchádzalo, nechce kráska špecifikovať: „Nehnevajte sa, ale k detailom sa nechcem vyjadrovať, lebo by to bolo zbytočne nadlho a nikoho by to aj tak nezaujímalo. Je to celé veľmi bolestivá a čerstvá záležitosť,“ povedala doráňaná kráska. O pár hodín sa Domonkoš opäť ozval s tým, že svoje meno ide očistiť: „Reagujem a odpovedám na vaše otázky. S Ivetou sme sa rozišli. Ostatné jej tvrdenia, na ktoré ste sa pýtali, sú nepravdivé. Mám na to aj dôkazy. Ak čokoľvek bude zverejnené, čo by poškodilo moje meno a osobu, budem to riešiť právnou cestou,“ napísal v SMS správe. Dôkazy však poskytnúť odmietol.

Veľavravný odkaz

Iveta poslala cez sociálnu sieť do sveta na Valentína zopár uštipačných slov. Pravdepodobne chcela, aby sa ženy aj v tej najopojnejšej zamilovanosti držali pri zemi: „Toľko vecí by som chcela napísať, že by sa to sem ani nezmestilo. Tak len budem citovať jeden z mojich obľúbených od Nory: ,NEDAJTE si (kvetmi a sladkými rečičkami) o**bať hlavy.‘ Aby ste s nimi neskončili u neurológa ako ja. A teraz k veci… Všetkým prajem krásneho Valentína, či už ste single, alebo vo vzťahu, užite si deň naplno. Ja som aj napriek fyzickej bolesti najšťastnejšia, aká som tento rok bola. Chcela by som povedať, že sa hanbím sama pred sebou za to, že veci sa neudiali inak a skôr, že sa navonok prezentovali ako neboli a kopec iného… Ale môže sa človek hanbiť za to, že bojuje za lásku a hľadá spriaznenosť, lásku, priateľa, parťáka a nevzdáva sa po prvých problémoch…? Nech si odpovie každý sám,“ napísala na instagram.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Péter Magyar, kritik vlády maďarského premiéra Viktora Orbána.
Popularita Orbánovho najväčšieho súpera stúpa: Jeho strana raketovo vyskočila
Obrovská komplikácia pre českú televíziu: Známy expert mal vážnu autonehodu!
Odchádzajúci minister Sergej Šojgu so svojím nástupcom Andrejom Belousovovom (vľavo).
Výmena ruského ministra veľa napovedá: Krajina sa mení, už nebude ako predtým
Melinda Gatesová
Gatesova exmanželka urobila nečakaný krok: Nad jej rozhodnutím krúti hlavou aj Bill
Foto
Dojemné gesto: Hrdina Američanov poslal po zápase darček Nemcovmu otcovi!
Ruský prezident Vladimir Putin (vľavo) a minister zahraničia Sergej Lavrov
Putinova pravá ruka odhalila tajné plány: Svetová vojna na spadnutie! Európske štáty už podnikajú kroky
Ukrajinský vojak strieľa z húfnice (ilustračná fotografia).
Rusi sa skupujú pri Charkove, je tam 30-tisíc vojakov: Čo chystajú? Takto to vidia Ukrajinci
Zrážka nákladného a osobného auta sa neobišla bez vážnych následkov
Zrážka nákladiaku s osobným autom sa neobišla bez následkov: Ženu museli previezť do nemocnice
Foto
Slováci po zápase s USA: Nemcovi sa dva body nemália, Kelemen sa teší na pivo
(ilustračné foto)
Bežný stav ako zabijak mladých žien: Pred 40-kou si dajte pozor na TENTO príznak
small plane crashes through fence in emergency landing
Tragédia pri Jihlave: Spadlo malé lietadlo, pilot nehodu neprežil
Bigboard spadol na čerpaciu stanicu.
Obrovský bigboard spadol na benzínku: Pod troskami uviazli desiatky ľudí