Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.02.2022 15:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Váš Tip

Po rozchode slovenského páru držia Taliani stranu Lobotkovi, drsné odkazy Nízlovej: Už sa nevracaj!

Twiinska Daniela Nízlová (35) pred pár dňami povedala, aké naozaj bolo naoko luxusné žitie v talianskej metropole, za ktorú kope Stano Lobotka (27).

Vidieť potkany tiež nebolo nič nezvyčajné. Tieto jej slová sa dostali až do uší Talianov, ktorí na nej nenechali ani nitku suchú a na Slovensko jej poslali drsné odkazy: „Nevracaj sa!“ Talianka Imma však použila tvrdšie slová: „Si potkan. Veľký potkan.“ Mnohí dekódujú Nízlovej kritiku tak, že sa ešte nevyrovnala s rozchodom: „Ten, kto takto hovorí, odráža v kritike aj partnera, ktorý dostával peniaze z neapolského futbalu, aby rodina prežila. Snaží sa len destabilizovať manžela. Mne to pripadá skôr ako nahnevaný komentár ex, vlastne ho osočuje za to, ako ju prinútil žiť, a možno aj spôsob, ako odradiť budúceho či už súčasného partnera,“ píšu južania a servítku si veru na adresu Daniely pred ústa nedávajú.

Pýtajú sa, či už nevie, ako zaujať, a odkazujú jej, nech sa už nevracia: „Mohla si zostať vo svojej krajine, nikto ti nepovedal, aby ste prišli,“ píše Mario. „Kde ste bývali v Neapole, v kanalizácii?“ hovorí ďalší z nich. Nechutných komentárov však stále pribúda.

Otvoriť galériu
Na stenách mali pleseň.
Zdroj: instagram/danielanizlova

„Musíš sa asi nejako zviditeľniť, preto ohováraš Neapol a Lobotku. Ľudia žijú v Neapole celý život a nikdy nemali taký problém ako ty.“ Daniela bola z reakcií Talianov zaskočená: „Milujem Neapol, hlavne centrum je krásne, jedlo, kultúra mi je srdcu blízka. Čo sa týka okolia, vyjadrila som sa, že tiež som vyhodené smeti popri cestách hlavne mimo centra diskutovala s domácimi ľudmi niekoľkokrát, že ako je možné, že v 21. storočí ľudia môžu devastovať takú krásnu prírodu. Mohli by sa správať trošku zodpovednejšie k životnému prostrediu. Nechcela som nikoho uraziť, ani sa nikoho dotknúť,“ povedala Novému Času speváčka.

Držia mu stranu

Niekoľko viet však padlo aj na adresu Stanislava Lobotku. Toho však vynášajú do nebies a chvália ho, že sa jej zbavil: „Lobotka preto hrá lepšie, ona bola problém. Odkedy si odišla, začal hrať, ako vie. Dobre si urobila, že si odišla, lebo keďže nie si v Neapole, Lobotka hrá ešte lepšie,“ píšu. Speváčku dokonca niekto nazval bezduchou prázdnou nádobou: „Aha, preto je to ex, lebo už pochopil, že je nulový predmet.“

Daniela Nízlová tvorila pár s futbalistom Stanislavom Lobotkom viac ako dva roky. Nažívali si v Taliansku, kde futbalista v rámci klubu pôsobí. Všetko sa medzi nimi zdalo v najlepšom poriadku, ale v septembri 2021 urobil Lobotka za ich vzťahom definitívnu bodku. „Mňa to zaskočilo tiež. Bolí to a nateraz sa necítim nijako k tejto téme vyjadrovať. Ľudia nepoznajú pozadie, každý nech si najprv pozametá pred svojím prahom. Povedala by som len jedno: Nesúď knihu podľa obalu,“ reagovala vtedy Daniela na rozchod.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!