Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.01.2022 00:00 | PR články
PR článok

Rozbitý displej telefónu? Nemusíte sa báť!

Nový smartfón Samsung Galaxy S21 FE 5G prináša vo fanúšikovskej edícii to najlepšie z prémiovej série. Pri kúpe do konca januára získate službu, ktorá kryje jedno náhodné poškodenie na jeden rok.

Fanúšikovia Samsungu chcú smartfón, ktorý drží krok s tempom dnešného rýchleho sveta. Práve preto dostal Samsung Galaxy S21 FE 5G najnovší superrýchly procesor z radu Galaxy S21.

Medzi top priority patrí aj batéria, ktorá celé dni zvládne vysoký výkon telefónu. Batéria v S21 FE 5G vydrží celý deň používania v práci, doma aj na cestách. Keď treba doplniť šťavu, superrýchle nabíjanie s výkonom 25 W nabije smartfón za polhodinu o viac ako 50 percent.

Otvoriť galériu
Zdroj: Samsung

Perfektný displej a nadštandardná ochrana

Milovníci videí ocenia vysoké rozlíšenie superostrého displeja Dynamic AMOLED 2X. Hráčov zas poteší plynulá grafika a rýchla odozva dotykovej obrazovky. Veľkosť 6,4“ sa hodí na sledovanie seriálov aj videohovory s priateľmi, ale zároveň je dostatočne kompaktná.

Obrazovka S21 FE 5G si zaslúži ochranu. Chráni ju Gorilla® Glass Victus™, najodolnejšie sklo na smartfónoch Samsung Galaxy. Ak by sa vám ho aj tak podarilo poškodiť, oceníte službu Galaxy Premier Service. Na rok zadarmo ju získajú zákazníci, ktorí si nový model kúpia do konca januára 2022 alebo do vypredania zásob. Služba pokrýva jedno náhodné poškodenie mobilného telefónu s výškou spoluúčasti 59 eur.

Otvoriť galériu
Zdroj: Samsung

Špičkový fotoaparát a pútavý dizajn

Fotoaparáty v sérii Galaxy S patria k tomu najlepšiemu, čo môžete očakávať vo svojom smartfóne, a platí to aj o fanúšikovskej edícii. Trojica zadných objektívov nesklame ani profesionálov. Predný 32-megapixelový fotoaparát zabezpečí aj kvalitné selfie či video hovory. Ani nedostatok svetla nie je problém vďaka nočnému režimu s mimoriadne dobre vykreslenými fotografiami, ktorým vynikal už predchodca. Funkcia duálneho nahrávania zas umožňuje súčasne nahrávať predným aj zadným objektívom.

Dizajn S21 FE 5G vychádza z radu Galaxy S. Z krytov s matnou povrchovou úpravou v štyroch štýlových farbách si vyberie každý. Tenké a ľahké telo sa vďaka svojím rozmerom pohodlne zmestí do vrecka.

Zistite ešte viac o novom smartfóne Samsung Galaxy S21 FE 5G, ktorý sa už predáva aj na Slovensku. Odporúčaná maloobchodná cena za verziu s 6 GB RAM a 128 GB interným úložiskom je 749 Eur, za verziu s 8 GB RAM a 256 GB interným úložiskom je 819 Eur. V rámci akcie Vymeňte starý za nový ho pri odpredaji staršieho zariadenia môžete získať až o 150 eur lacnejšie.

Otvoriť galériu
Zdroj: Samsung

Tip: The Freestyle prinesie zábavu doslova kamkoľvek

Premietacie a zábavné zariadenie Samsung The Freestyle je úplne nový typ projektora, ktorý sa dá používať naozaj kdekoľvek. Na kinosálu premení akýkoľvek priestor či povrch, nepotrebuje na to špeciálne premietacie plátno. Čo tak pozerať film na strope? Váži iba 830 gramov a ľahko sa zbalí aj na cesty. Okrem premietania poslúži aj ako šikovný reproduktor alebo vytvorí atmosféru náladovým osvetlením. A to vôbec nie je všetko, čím vyniká. Zistite viac o The Freestyle.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Martin Pospíšil chýbal v zostave Slovenska: Ramsay ozrejmuje dôvod!
(ilustr. foto)
Klimatická zmena má na čmeliaky katastrofálny vplyv: Hrozí im... Toto neveští nič dobré
Na archívnej snímke z 22. apríla 2024 turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Turecko stoplo obchod s Izraelom: Nechceme tu vidieť konflikt, krv a slzy, vysvetľuje Erdogan
Foto
Fastfood do seba tlačila 5-krát denne: Vyjedla sa na 127 kilogramov! Uvidíte ju teraz, odpadnete
Šéf sekcie vzdušných síl USA letel v stíhačke F-16, ktorú ovládala umelá inteligencia.
Foto
Šéf sekcie vzdušných síl USA letel v unikátnom stroji: Pozrite sa, čo dokáže! Reakcia hovorí za všetko
Foto
Slováci rozhodli o triumfe už v úvodných minútach, Poliaci sa presadili iba raz
Generálna prokuratúra
Generálna prokuratúra si posvieti na reedukačné centrá: Vážne podozrenia! Čo sa tam malo diať?
66-ročná Mária Kyselová.
Foto
Mária odišla od dcéry a už jej niet: Nevideli ste ju? Akákoľvek informácia má cenu zlata
Ústnu hygienu by ste nemali zanedbávať.
Toto miesto si v ústach ZABÚDATE umyť: Kvôli tomu vám SMRDÍ z úst!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
USA odsúdili ruské kyberútoky v Európe: Hovoria o zlomyseľnosti! Na pretrase bolo aj Slovensko
Dong Zhimin sa stal známym na čínskej platforme na zdieľanie videí Douyin.
Otec sa sám staral o 8 detí: Mrazivé TAJOMSTVO! Príde vám zle, čo skrýval doma v kôlni
Na archívnej snímke maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.
Maďarský minister obhajuje svoju krajinu: Prstom ukazuje na Brusel, v tomto robí chybu