Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.12.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Futbalista Nedvěd musí riešiť prvú dilemu po rozvode: Uprednostní na Vianoce Daru alebo rodinu?!

Riešia prvé problémy? Speváčka Dara Rolins (49) nedávno poriadne šokovala, keď sa ukázalo, že je už skoro pol roka zamilovaná do českej futbalovej legendy Pavla Nedvěda (49), ktorý momentálne pôsobí v Turíne.

Tu má lukratívny flek ako viceprezient klubu Juventus a zázemie si tu našla aj jeho rodina. Napriek tomu, že s manželkou sa len nedávno rozviedli, nadchádzajúce sviatky pokoja a lásky spravili zrejme nielen jemu, ale aj Dare poriadne vrásky na čele. Dvojica totiž bude musieť rozlúsknuť problém, kto s kým zasadne k štedrovečernému stolu.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Dara a Pavel si svoj vzťah strážili skoro šesť mesiacov. Dara až podozrivo často cestovala do Talianska, kde sa jej cesty pretli s Nedvědom. Padli si do oka, začali sa stretávať, ale svoju lásku si strážili tak, aby nevzbudili čo i len podozrienie, že sú spolu. Ako totiž Dara priznala, najkrajšie začiatky si chceli zaľúbenci užiť čo najviac v súkromí. Tajnostiam však už odzvonilo a obaja sa netaja svojou láskou a náklonnosťou. „Aj my sme ,len ľudia‘. Máme rodiny, deti, minulosť aj sny. Nie sme dokonalí, ale myslím, že máme obaja srdce na pravom mieste. Aj preto svojho ,nového‘ muža milujem a rovnako ako on pri mne, stojím aj ja pri ňom. V dobrom aj v zlom,“ povedala nedávno Rolins.

Ako každý pár, aj oni musia riešiť problémy každodenného života a ako sa zdá, najbližšie ich čaká rozlúsknuť poriadny oriešok. Už o pár dní sú tu najväčšie sviatky lásky a pokoja a každý ich chce tráviť so svojimi milovanými. V prípade Dary a Pavla to však môže byť problém. Futbalista je otcom dvoch detí, rovnako Dara má dcéru, a tak musia pozerať nielen na svoju novú polovičku, ale najmä na rodinu. Pavel má dcéru Ivanu (24) a syna Pavla (21), s ktorými si veľmi dobre rozumie. Inak to nie je ani u Dary, ktorá je matkou pubertiačky Laury (13).

Vianočná dilema

Čerstvo rozvedený Nedvěd, ktorý manželstvo s Ivanou ukončil len pred pár týždňami, tak možno Daru odsunie na druhú koľaj a nie je vôbec vylúčené, že dvojica spolu k štedrovečernému stolu nezasadne. Ako sa totiž zdá, najmä Nedvědova dcéra Ivana má s akýmikoľvek zmenami problém a otcov nový vzťah jej evidentne nie je vôbec po chuti. Len nedávno sa totiž mladá plavovláska vyjadrovala k možnému sťahovaniu do Česka, ktoré razantne poprela. „Žiadne sťahovanie do Česka rozhodne v pláne nemáme,“ reagovala Ivanka pre ŽivotvČesku.cz.

Slečna má evidentne svoj názor a doteraz bola zvyknutá sláviť Vianoce v rodinnom kruhu s otcom aj matkou. Futbalista tak bude musieť poriadne popremýšľať, či uprednostní vianočnú kapustnicu s exmanželkou a deťmi, alebo strávi vianočné sviatky so svojou novou láskou. Pre pokoj v rodine tak možno Pavlov výber pravdepodobne padne na Vianoce v Taliansku a, naopak, Dara bude doma. Speváčka aj v minulosti trávila sviatky po boku bývalého partnera Matěja Homolu, ktorý je otcom jej dcéry Laury. Nie je preto vylúčené, že rovnaký scenár zvolí aj tento rok. Ako to nakoniec bude, sa ukáže už čoskoro. Dara sa k Vianociam vyjadriť nechcela, ale nie je vylúčené, že si možno urobia s Pavlom spoločné sviatky až po tom, čo si obaja splnia svoje vianočné rodinné povinností.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pozor: Táto časť D2 bude celý víkend zatvorená
(ilustračné foto)
Na Orave našli mŕtveho muža († 56)! Desivé, čo objavili na jeho hrudi
ruský premiér Michail Mišustin
Ruský premiér Mišutin: Má týždeň na to, aby splnil TOTO pre Putina
Na archívnej snímke z 29. januára 2024 bieloruský prezident Alexandr Lukašenko
Do Bieloruska ušiel sudca z Poľska: Takúto reakciu od Lukašenka nič nečakal
Slovensko - Nemecko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Psíka Jeffa našli na ulici v dezolátnom stave
Foto
Keď ho našli na ulici, odpadávala z neho koža: Uvidíte ho teraz, roztopíte sa! Rozkošný chlpáč
Odborníčka na reč tela si všimla na Putinovom prejave zvláštnosť.
Foto
Odborníčka na reč tela o prejave Putina: TOTO bilo do očí, z významu vás strasie!
Aplikácia sleduje aj blížiace sa termíny očkovania.
Foto
Rodičia, vyskúšajte APKU, ktorá pomôže s mnohými problémami: Čo všetko v nej nájdete?
Pápež František
Pápež František vyzval politikov! Slová, ktoré niekto musel povedať
Poprad, Slovakia, October 15, 2014 - People are boarding a Regional Train of the Slovak Railway ZSSK at Poprad Station.
Hororová scéna na železničnej stanici v Pezinku: Rušňovodič bol bezmocný!
Poľskí farmári a ďalší demonštranti sa zhromaždili v centre Varšavy, aby protestovali proti klimatickej politike Európskej únie a proeurópskej vláde Poľska.
Foto
Čo sa to v Poľsku deje?! Ulice zaplnili protestujúci: Európska únia nebude mať radosť
Brad Pitt a Angelina Jolie
Špina sa už valí! Smutné, čo vyšlo na povrch o Angeline Jolie: TOTO že hovorila deťom?!