Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.12.2021 08:05 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Veľké plány Anety Pariškovej maria protipandemické opatrenia: Riskne Vianoce v rodných Košiciach?!

Moderátorka Aneta Parišková (48) si prešla náročným obdobím, keď sa od mája minulého roka pasovala so zákernou rakovinou.

Svoj boj nakoniec vyhrala a „nová šanca na život“ blondínku naštartovala tak, že žije naplno a užíva si každú radostnú chvíľu. Voľný čas preto venuje najmä svojim milovaným a inak to nebude ani počas najkrajších sviatkov roka. Cez Vianoce sa nielen Aneta, ale aj jej chlapci a manžel Miro (49) chcú vybrať do jej rodných Košíc, kde by mali zasadnúť k spoločnému stolu aj s jej rodičmi. Vláda im však v ich plánoch robí poriadnu šarapatu. Podľa nariadení je totiž cestovanie za blízkymi kvôli šíriacemu sa koronavírusu zakázané! 

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Parišková si za posledný rok prešla doslova peklom, keď jej objavili zákerný Non-Hodgkinov lymfóm a ona sa pustila do boja o svoj život. Ten našťastie nakoniec vyhrala a dnes už naplno zarezáva v práci a užíva si najbližších. Inak to teda nebude ani v nadchádzajúcich sviatkoch, ale je otázne, či sa moderátorka uvidí aj s košickou vetvou rodiny. Plán mala Aneta jasný, pretože súdržnosť jej milovaných je pre ňu veľmi dôležitá.

Ako priznala pred pár dňami Novému Času, všetci sa chystajú do jej rodných Košíc. „Vianocovať budeme určite v Košiciach, lebo tam chodí Ježiško. Isté rituály si chalani chcú zachovať napriek tomu, že sa tiesnime v malom trojizbovom byte,“ prezradila Aneta, ktorá bola rozhodnutá, že hodí všetky starosti za hlavu, bude si užívať život naplno a svojim synom dopraje nezabudnuteľné sviatky.

Vrásky na čele jej však rozhodne museli urobiť nové nariadenia vlády, ktoré schválili uplynulú stredu, keď je cestovanie za rodinou zakázané. „Návštevy blízkych nebudú počas Vianoc povolené, opatrenie má trvať do 9. januára,“ informoval minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Je teda možné, že Aneta bude musieť na poslednú chvíľku meniť svoje vianočné plány a zostať v hlavnom meste, kde aj s rodinou žije.

V každom prípade to nielen pre ňu, ale aj pre jej synov bude veľká rana, pretože blondínka chce svojim milovaným dopriať atmosféru, na ktorú bola ako dieťa zvyknutá a Vianoce si bez nej nevie predstaviť. „Práve môj otec, dedko, ktorý má 70 rokov, je ten človek, ktorý zazvoní, vtedy otvoríme dvere do obývačky a tam vidíme darčeky, ktoré nám Ježiško priniesol. A to je tá atmosféra,“ opísala Štedrý deň u svojich rodičov moderátorka.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, NaJa, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci