Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.12.2021 10:45 | Správy
PR článok

Darujte zážitok! Spomienky naňho vydržia navždy

Zo začiatku je pre nás darček, ktorý dostaneme v podobe napríklad kabelky alebo vytúžených tenisiek vzrušujúci a magický. Okamžite ako ho dostanete do rúk, krivka nadšenia klesá strmo dolu. Radosť jednoducho pominie.

Tento jav sa volá adaptácia a zaoberajú sa ním tímy vedcov z celého sveta. Nemusíte byť však žiaden profesor psychológie na Stanford University, aby ste tento neduh odpozorovali z vlastnej skúsenosti. Nemýlime sa?

Otvoriť galériu
null
Zdroj: Predpredaj.sk

Práve preto je lepšie investovať do nevšedných zážitkov, vzdelávacích kurzov, cestovania. Skrátka do aktivít, ktoré vás napĺňajú a prinesú vám niečo nové do života.

Spomeňte si na tento fakt, keď budete vyberať vianočný darček svojej rodine, priateľom alebo kolegom. Myslíte, že sa potešia ďalším ponožkám pod stromčekom, s ktorými nič „nepokazíte“? Možno.

Darujte radšej zážitok a spomienky naňho vydržia navždy

Kúpou vstupeniek do divadla, na festival alebo na športové podujatie viete potešiť väčšinu svojich blízkych. Súčasná situácia nás síce prinútila odopierať si kultúrne zážitky, o to väčšia však bude ich radosť pri predstave účasti na nadchádzajúcej super akcií.

Ďalším plusom tohto typu darčeka je, že si ho môžete vychutnať spolu s obdarovaným. Poteší ho, keď mu darujete okrem svojej pozornosti aj váš čas a budete mať možnosť stráviť s ním spoločné chvíle.

Vezmite svojich starých rodičov do divadla. Určite nechcú len sedieť doma pri televízore a ocenia váš záujem. Inšpirovať sa môžete na stránke Predpredaj.sk, kde nájdete prehľad divadelných podujatí naprieč Slovenskom. Prípadne im môžete darovať darčekový poukaz, s ktorým si vyberú predstavenie podľa svojej chuti.

Súrodenca, ktorý už má úplne všetko by možno potešil koncert legendárnej kapely akou je RED HOT CHILI PEPPERS, ktorá zahrá na Slovensku v rámci LOVESTREAM FESTIVALu začiatkom júna. Organizátori mysleli aj na fanúšikov českých a slovenských kapiel a piatkový program je venovaný kapelám ako IMT SMILE, Lucie, Kryštof alebo Čechomor. A to je ten tip darčeka, ktorý ostane v pamäti celý život.

Otvoriť galériu
null
Zdroj: Predpredaj.sk

 

Pre rodičov, ktorí nikdy nič nechcú odporúčame svetoznámy svetový formát Lord of the Dance. Svoj úplne nový program, ktorý vznikol pri príležitosti ich 25. výročia uvedú 25. februára v Bratislave.

Otvoriť galériu
null
Zdroj: Predpredaj.sk

 

A čo darovať kamošom, športovcom? Tento týždeň sa spustila registrácia na 17. ročník ČSOB Bratislava Marathon. Pre niektorých je to výzva, ale taká, ktorá sa neodmieta.

Otvoriť galériu
null
Zdroj: Predpredaj.sk

 

Ak si nie ste úplne istý, aká akcia je pre vášho blízkeho najlepšia, riešenie je jednoduché. Kúpte mu darčekový poukaz na podujatie podľa vlastného výberu, ktorý platí počas celého roka 2022 a môže si vybrať z množstva aktuálnych akcií. Darčekový poukaz, ktorým spravíte radosť svojim blízkym, ale aj kultúre, ktorú týmto nákupom podporíte, nájdete na stránke Predpredaj.sk. Krásne sviatky plné skvelých zážitkov!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Predpredaj.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Otrasný čin sa stal ráno v Dlhej nad Váhom. Len 27-ročný muž tam po hádke zavraždil svojho dedka.
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!
Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka