Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.12.2021 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Už sa na to nemohol pozerať! Spevák Otto Weiter sa rozhodol pre rázny krok: Všetko mi Andrejku († 47) pripomínalo

Spevák Otto Weiter (66) sa odhodlal k ráznemu kroku. V júli 2020 pochoval svoju manželku Andreu Fischer († 47). Speváčka a moderátorka zábavnej Senzi TV zomrela na následky 15-ročnej aneurizmy a následného krvácania do mozgu.

Známemu repeťákovi sa zrútil svet. Lenže, ako sa vraví, žiť sa musí a Otto dnes už nie je sám. Po svojom boku má sympatickú blondínku, speváčku Petru Maxin (42). Dvojica žije už istý čas pod jednou strechou v spevákovom dome v Zálesí a pred pár dňami dokončili jeho rozsiahlejšiu rekonštrukciu.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Kedy ste sa rozhodli pre rekonštrukciu domu?

Všetko to nejako vyplynulo z nášho súžitia. Je to rok a pol, čo Andrejka odišla, a už nejaký čas som uvažoval o tom, že to tu trochu zmením. Pretože každý kút domu, každý kus nábytku, každá vec položená na poličke, hrnčeky, taniere v skrinkách... Všetko mi ju pripomínalo. Stále som ju mal pred očami. Veľmi zle to pôsobilo na moju psychiku.

Ako ste sa s tým dokázali vyrovnať, spracovať všetky tie emócie?

Dodnes nie je deň, keď by som si nespomenul na Andrejku. Myslím si, že to bude ešte dlho trvať, kým sa s tým vyrovnám. Aj vtedy, keď tu už bola Petra, mal som slabé chvíľky a boli momenty, keď som si všetko naplno uvedomoval. Vtedy som prepadol nevýslovnému smútku a plakal som. Bolo to veľmi smutné, žiť s pocitom, že ju všade vidím. Moji priatelia sa čudovali, že som tu zostal a nepresťahoval sa niekam inam. S tým som však nesúhlasil. Zdá sa mi zvláštne, že by som mal predať dom a odsťahovať sa. Iste sú ľudia, ktorí tak ťažko nesú stratu milovanej osoby, že sa rozhodnú spraviť taký rázny krok, ale ja som nad tým nepremýšľal.

Rekonštrukcia, respektíve zmeny v dome, v ktorom ste s manželkou tri roky žili, je dôkazom toho, že žiť sa musí, že život ide ďalej napriek tomu, čo sa stalo.

Áno. Veľmi mi pomohla Petra, sám by som to zvládal oveľa ťažšie. Pomohla mi aj v tom, že som sa opäť naštartoval do práce. Som známy tým, že musím stále niečo robiť, neviem len tak nečinne sedieť. Priznávam, že som workoholik... Je veľmi fajn, že Petra je speváčka, režisérka a že si pracovne rozumieme. Pri práci človek na chvíľu zabudne na svoj smútok, na bolesť... Musím žiť ďalej a v tom mi Peťa veľmi pomohla. Keby tu nebola, tak pravdepodobne by som tu mal ešte veľmi dlho Andrejkine veci a asi by som to nezvládol.

Ako si Otto Weiter vychádza z Petriným synom? Teší sa tento rok na Vianoce? Ako je na tom jeho zdravotný stav? Zmenil niečo po odchode manželky v spálni? Viac sa dočítate v Novom Čase Nedeľa.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Nedeľa, Marika Eisler Studeničová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
Ilustračné foto
KVÍZ Máte dobrý všeobecný prehľad? Otestujte sa! 10 otázok preverí vaše znalosti