Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.12.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy

Slečny, takúto pozvánku na rande ste ešte nedostali! Neuveríte, čím chlapík prekvapil svoju vyvolenú

Muž si vyslúžil chválu celého internetu po tom, čo svojej vyvolenej poslal vtipný dotazník, ktorý mala slečna vyplniť pred a aj po rande.

Ako informuje portál The Sun, Katrina, ktorá vystupuje na TikToku pod menom maytheeleven, zverejnila video, ktoré si prezrelo viac ako šesť miliónov ľudí. "Kamarát ma nedávno pozval na rande, a keď som súhlasila, poslal mi dotazník," nadšene tvrdí Katrina. Vo videu potom ukáže spomínaný dotazník, ktorý pre ňu vytvoril dotyčný Graham. Ten výsledok dotazníka použil na to, aby pre nich mohol vymyslieť ideálne rande.

@maytheeleven

surprise my life changed slightly #lifeupdate #relationships

♬ original sound - Maythe Eleven

 

V dotazníku píše: “Súhlasili ste, že pôjdete na rande s Grahamom, gratulujem!“ Mladík vo formulári ponúkol množstvo rôznych štýlov rande. Od večere a filmu, cez túru pod holým nebom až po deň strávený na pláži so zmrzlinou. Katrina si teda mohla vybrať tú možnosť, ktorá sa jej najviac páči. Dokonca sa spýtal, kedy by Katrina chcela rande uskutočniť a ponúkol aj políčko „iné“ pre návrhy alternatívneho dátumu.

Ďalej dotazník obsahoval zoznam jedál, na ktorých by si na rande Katrina chcela pochutnať. Musela priznať, že označila všetky možnosti, pretože nie je vyberavá. Potom jej bola ponúknutá stupnica od jednej do päť podľa toho, ako by malo byť rande vymyslené. Katrina si vybrala každodenné, bežné oblečenie. "Ocenila som túto možnosť. Som si istá, že by sa ukázal v obleku a v kravate, keby som si to bola vybrala." Graham dokonca informoval svoju vyvolenú, že nemá auto. Rovnako sa aj spýtal, či má nejaké ďalšie informácie, ktoré by mal vedieť pred začiatkom rande.

„Naše rande bolo naozaj krásne,“ opísala Katrina ich prvé stretnutie. Tam to však neskočilo! Na Katrinino prekvapenie jej po stretnutí Graham poslal záverečný formulár, v ktorom stálo: „Ako by ste ohodnotili Grahamov výkon na stupnici od trápny po okúzľujúci?“ Otázky v tomto výstupnom formulári sú rovnako zábavné, ako v tom prvom. V dotazníku Katrinu požiadal, aby zaškrtla všetky vedľajšie účinky, ktoré cítila od skončenia stretnutia. Spomenul napr. nevoľnosť, pálenie záhy, bolesť nôh, strata čuchu či chuti. Formulár tak vtipne pripomína akýsi lekársky dokument. Katrina tiež mohla zanechať pár slov na záver, ktoré by opisovali ich rande a boli by vhodné napríklad do piesne.

Reakcie používateľov TikToku boli veľmi pozitívne. “Chlapík možno nemá auto, ale vie ako na to!“ Iný používateľ poznamenal: “Ak nedostanem takýto formulár od nasledujúceho nápadníka, ani ho nechcem.“ Všetci Grahama v komentároch chválili: “Graham teraz nastavuje novú úroveň a moji milí, je vysoká."  Formulár musel na Katrinu naozaj zapôsobiť, pretože párik stále šťastne randí. Graham dokonca zdieľal svoj formulár po tom, čo bol zaplavený správami od ľudí, ktorí ho od neho žiadali.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mis

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medzi Stupavou a Lozornom došlo k zrážke neosvetleného chodca a auta.
Dráma pri Stupave! Turista tancoval na ceste, takmer zaplatil životom: Zrazilo ho auto
Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!