Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.11.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Hana našla na frajerovom vankúši cudzí vlas: Rozbehla pátraciu akciu, uf! Tak toto nečakal

Nikto nechce zažívať pocit, že ho partner podvádza a už vôbec nechce, aby sa tieto obavy aj naplnili. Táto žena svoje obavy zahnala do krajností, pozrite, čo bola schopná urobiť.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Ako uvádza portál The Sun, sexi hnedovláska Hana Baley z Austrálie zverejnila na svojom účte na TikToku video, ktoré si pozrelo viac ako milión ľudí. Hana sa rozhodla prehovoriť o vzťahu, ktorý mala so svojím partnerom na diaľku, avšak obaja ho podľa jej slov brali mimoriadne vážne. Raz s ním strávila noc na byte, avšak prvé, čo si všimla, bol blonďavý vlas na vankúši, ktorý nepatril jej a ani partnerovi. Za každú cenu chcela zistiť, komu vlas patrí.

Hana začala byť voči svojmu partnerovi podozrievavá a jej inštinkt jej hovoril, aby rozbehla pátraciu akciu a za každú cenu zistila pravdu. Keďže predpokladala, že jej partner jej určite bude klamať, dopredu chcela zozbierať dostatok dôkazov, aby ho mohla konfrontovať.

Ako prvé prehľadala jeho zoznam priateľov na Facebooku, kde vylúčila všetky ženy, ktoré nemali blonďavé vlasy. Následne vybrala tie, ktoré bývajú v okolí. Hana podrobne preskúmala každú jednu ženu, ktorá spĺňala kritériá. A zistenia? V zozname jeho priateľov našla jedno dievča, ktoré dokonale vyhovovalo kritériám, a dokonca s jej partnerom pracovalo. Rozhodla sa konať.

Hana zobrala svojmu partnerovi telefón a dotyčnej napísala správu „dobrú noc“. A už len čakala na odpoveď. Keď prišla správa, takmer jej vypadli oči. „Dobrú noc zlatko, nemôžem sa dočkať, až ťa uvidím,“ svietilo na displeji telefónu.

Sexi hnedovláska mala v rukách všetky dôkazy a jej partner nemal absolútne žiadnu šancu sa z toho vykrútiť. Hana svojím príspevkom chcela odkázať aj ostatným ženám, aby nasledovali svoj inštinkt. „Môj inštinkt mi hovoril, aby som mu to nehovorila a radšej ju našla a napísala jej správu. Vedela som, že sa niečo deje, len som nevedela, čo presne,“ dodala.

Pátracia akcia mladej ženy urobila na jej sledovateľov veľký dojem a mnohí ju pochváli. „Predstavte si, že by FBI tvorili prevažne ženy,“ napísala jedna jej fanúšička do komentárov. „Žiadny zločin by nezostal nevyriešený,“ zavtipkovala Hana, ktorá je živým príkladom toho, že ženy vždy všetko zistia.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!