Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2021 00:00 | PR články
PR článok

Amulet, ktorý sa nosí tisíce rokov: Náramok, s ktorým sa nebudete chcieť rozlúčiť

Každý, kto pracuje na svojom úspechu, potrebuje aj trochu dobrej energie. Pozrite si, čo používajú úspešní podnikatelia, ktorí nechcú prísť o peniaze.

Už tisíce rokov podnikatelia z východu sa spoliehajú na dobrú energiu okrídleného leva Pi Xiu, ktorý im pomáha pritiahnuť obchodný úspech a blahobyt. Preto úspešní bankári, finančníci, riaditelia veľkých spoločností a iní podnikatelia často majú figúrku bytosti Pi Xiu v kancelárii alebo doma.

Väčšina ľudí sa ich rozhodne nosiť ako prívesok na náramku. Takto je vždy s nimi a môžu sa ho často dotýkať, lebo takto majú obzvlášť dobré vibrácie.

Ako pritiahnuť do svojho života hojnosť a blahobyt

Ak chcete naplno využiť potenciál starodávnej viery v pomoc dobrej energie, noste šperky ako náramok Aureas. Je vyrobený podľa najuznávanejšej metódy kde sa spája symbol okrídleného leva PiXiu a energia čierneho obsidiánu.

Pri nosení náramku je vhodné otočiť figúrku smerom von, aby PiXiu priťahoval dobrú energiu zo všetkých strán. Myslí sa tým časť, kde je palec vnútornou a maliček vonkajšou stranou.

Tí, ktorí chcú pritiahnuť peniaze, ho nosia na zápästí ľavej ruky a na zápästí pravej ruky tí, ktorí chcú udržať peniaze a zabrániť stratám.

Tiež sa odporúča, aby ste si ho pri prvom nosení nedali rýchlo dole z ruky. Noste ho dlhšie. Tí, ktorí nosia tento symbol so sebou, sa ho budú často dotýkať, ale nikdy sa úmyselne nedotknú jeho očí alebo úst.

Podporuje toho, kto ho nosí, najmä v ťažkých časoch

Okrem figúrky v tvare mýtického okrídleného leva je náramok Aureas obľúbený aj pre svoje obsidiánové korálky. Čierno-zlatá kombinácia skutočne vytvára atraktívny kus šperkov, ktorý je voľbou mužov aj žien.

Čierny obsidián je považovaný za kameň kreativity a sebaovládania. Verí sa, že jeho energia poskytuje podporu pri udržiavaní kontroly nad vlastným osudom.

Ľudia nosia Aureas, lebo veria, že dodáva silu v ťažkých situáciách, najmä keď strácajú nádej a pôdu pod nohami. Hovorí sa, že harmonicky spája fyzickú a duchovnú energiu. Pomáha pochopiť svoj vlastný život a nasmerovať ho správnym smerom. Jeho čierna farba označuje silnú energiu Zeme.

Ako skladovať náramok Aureas

Odborníci vám povedia, aby ste nikomu nedávali a nedarovali amulet, ak ho používate na pritiahnutie šťastia a dobrej energie. Vášho náramku Aureas by ste sa mali dotýkať iba vy a nikto iný.

Aj keď by ste sa oň nemali deliť, takýto náramok môžete každopadne darovať, ale nesmiete darovať ten, ktorý nosíte.

Vzhľadom na všetko vyššie uvedené ide o ideálny darček pre tých, ktorí začínajú podnikať, končia školu či štúdium alebo chcú tento rok dosiahnuť nejaký špeciálny úspech.

Nevystavujte ho chemikáliám, pri kúpaní alebo vstupe do vody si ho dajte dole. Môžete ho kombinovať s inými šperkami, ale nepreháňajte so šperkami na ruke, na ktorej nosíte náramok Aureas.

Keď náramok nenosíte, uložte ho do krabičky na šperky alebo nejakej zásuvky, kde máte uložené len svoje osobné veci. Nenechávajte ho na otvorenej polici alebo stole, kde si ho môže ktokoľvek vziať.

Získajte náramok Aureas za ešte nižšiu cenu!

Aby sme odmenili vernosť čitateľov portálu cas.sk, rozhodli sme sa kontaktovať distribútora náramkov Aureas. V rozhovore s ľuďmi z obchodu Dokishop, ktorý je jediným miestom, kde si môžete tento kus šperkov kúpiť, sa nám pre všetkých, ktorí toto čítate, podarilo zabezpečiť zľavu vo výške až 50%!

Toto je súčasne ideálna príležitosť zoznámiť sa s obchodom Dokishop. Ide o jedinečný obchod, ktorý sa snaží zmeniť spôsob nakupovania online a sprístupniť ho každému. Je to internetový obchod, kde sú zákazníci vždy na prvom mieste.

Svojím bezpečným a spoľahlivým podnikaním neustále zaznamenáva rast nových používateľov. Štatistiky navyše ukazujú, že až 93% zákazníkov sa vracia, čo je dostatočný dôkaz spojenia značky DokiShop s jej zákazníkmi. Taktiež ukazujú, čo si ľudia myslia o značke, ktorej výrobky uľahčujú a napĺňajú náš každodenný život.

Jeden z produktov z ich ponuky, ktorý vám naozaj skrášli každodenný život, je určite náramok Aureas.

Poznámka: Ponuka nie je časovo obmedzená, problémom sú však zásoby, ktoré pre obrovský dopyt pomaly miznú. Reagujte hneď, aby ste sa nedostali do situácie, že za tento fenomenálny náramok musíte zaplatiť plnú cenu!

Kliknite sem a získajte svoj náramok Aureas za 50 % nižšiu cenu!

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy