Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.10.2021 14:03 | Šport | Šport mix

Šokujúca pravda o Magonim! Vlhová: Masaker, ubližoval mi, psychicky som sa zrútila

Petra Vlhová vydáva knihu s názvom PETRA, ktorá vyjde v polovici novembra. Už teraz sa však objavujú zaujímavé pasáže z nej, v ktorých okrem iného odkryje šokujúco pravdu o trénerovi Liviovi Magonim.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová úspešne odštartovala novú sezónu, keď obsadila tretiu pozíciu v rakúskom Soldene. Do sezóny vstúpila pod novým trénerom Maurom Pinim. Ten po uplynulej úspešnej sezóne nahradil vo Vlhovej tíme prísneho Taliana Livia Magoniho. Rozchod s ním prišiel po článku, ktorý vyšiel v talianskych novinách a v ktorom sa o Petre nelichotivo vyjadroval.

Aj o tomto momente sa zmieňuje Petra Vlhová vo svojej oficiálnej autobiografii s názvom PETRA, ktorá vyjde v polovici novembra. Už teraz sa však objavujú úryvky a zaujímavé pasáže z publikácie. Je isté, že sa máme na čo tešiť!

Mala som tlačovú konferenciu na Bratislavskom hrade, po nej som prespala u priateľa v Trenčíne. Ráno som si na mobile čítala správy a zrazu som zbadala titulok: „Petra sa už nezlepší, nemá to v DNA.“ Klikla som na článok. Najskôr som nechápala, čo to znamená. Otvorila som si ho v origináli. Bol v taliančine. Rozhovor s Liviom Magonim pre denník Corriere della Sera. Dala som si ho preložiť a celý si ho prečítala. Psychicky som sa zrútila. Asi tri hodiny som revala, nedokázala som to zastaviť. Volala som bratovi, že s Liviom končím. Do telefónu som poriadne nadávala. V tom momente som ho nenávidela, pokazil mi všetku radosť z veľkého glóbusu," cituje pasáž z Vlhovej novej knihy sportnet.sme.sk.

Pod Liviom Magonim zažívala Vlhová tie najväčšie úspechy doterajšej športovej kariéry. V osobnom živote však trpela. Naznačujú tomu úryvky z jej novej knihy a tiež vyjadrenia, ktoré dávala pred štartom sezóny o tom, že ešte nikdy sa necítila taká šťastná. Po odchode Magoniho z tímu ako keby jej spadol balvan zo srdca.

Prvé tri roky s trénerom Liviom Magonim boli úžasné. Ukázal mi nový svet. Ukázal mi, ako fungujú najlepší. Postupne sa to však začalo kaziť a posledná sezóna s ním bola masaker. Keby som s ním pokračovala ďalej, vydržím ešte maximálne dva roky a skončím. Buď vyhorím, zničí mi telo, alebo mi znechutí lyžovanie. Livio ma bral ako stroj. Nie ako ženu, ktorá má aj city, ktorá má svoje dni a ktorá niekedy nevládze. Nikdy nebol spokojný. Ubližoval mne i ľuďom v tíme. Bolo to až chorobné. Keď som sa mu zdôverila, vrátilo sa mi to ako bumerang. Nikdy som s ním nemala bližší vzťah. Odmietal to. Pre Livia som nikdy nebola dosť dobrá," otvára Petra Vlhová svoju trinástu komnatu.

Je jasné, že Petra sa vo svojej autobiografii otvorila naplno a určite sa máme na čo tešiť!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, ms

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Elitní izraelskí vojaci čelia hnevu USA: Hrozia sankcie! Aha, z čoho ich vinia
(ilustračné foto)
Vedci sú v strehu, toto sa ešte nestalo: Výsledky testov odhalili vážnu hrozbu
Medzi Christine Haycox a Hamzom Dridimom je až 34-ročný rozdiel!
Babička má muža mladšieho ako jej syn: Poviem vám, čo robíme spolu v posteli
László Solymos
Sólymos kritizuje rozhodnutie ministerstva: Kvôli čomu sa naťahujú s Tarabom? V ohrození je naša voda!
Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
Sisa je pri manželovi v móde odvážnejšia.
Foto
Juraj Lelkes prekvapil: Povedal TO na plné ústa! Sise diktujem... Jeho odpoveď by ste nečakali
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
Zuzana a Vlasto oslávili rok od začiatku svojho podnikania.
Foto
Belohorcová po kauze s NEVEROU vracia úder: Smršť vykonštruovaných a vymyslených sr*čiek!
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv