Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.10.2021 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Podľa dokumentov neexistuje! Lydia si dala urobiť DNA test: Výsledky ju šokovali

Obvykle, keď sa vydajú na cestu, aby sa o sebe niečo dozvedeli, neskončia s ďalšími otázkami než mali pred tým, no pri Lydii Ellenovej to neplatí. Bolo jej totižto povedané, že „neexistuje“, keď dostala výsledky DNA testov svojich predkov.

Ako píše Lad Bible, Lydia požiadala svoju matku o zdravotnú dokumentáciu ešte pred tým, ako sa presťahovala na univerzitu v Southamptone. Keď si však pozrela svoj očkovací preukaz, všimla si, že vakcína, ktorá sa väčšinou podáva 18-mesačným deťom, bola datovaná v júli 1997. Lydia sa pritom narodila v máji 1998, to znamená, že o rok skôr jednoznačne nemohla byť zaočkovaná.

„Bola som veľmi zmätená. Spýtala som sa svojich rodičov a oni boli rovnako zmätení, pretože moja mama očividne vie, kedy som sa narodila a kedy ma zaočkovali, pretože som jej dieťa.“ povedala 23-ročná žena. Dodala, že ak má byť úprimná, nikdy nemala žiadne otázniky ohľadom svojho veku. Naopak, ľudia si väčšinou myslia, že je mladšia ako vyzerá. Priznala, že si myslela, že to musela byť iba chyba.

O niekoľko rokov neskôr si dala Lydia urobiť DNA test svojich predkov, keď sa začala zaujímať o svoju rodinu. Výsledky ukázali, že 34% jej genetického zloženia pochádza z Anglicka a severozápadnej Európy, pričom severozápadné Anglicko figurovalo vo výsledkoch ako dominantné. Potom, keď sa pokúšala urobiť svoj rodokmeň, ostala maximálne šokovaná a zmätená.

Lydia povedala: „Nemám veľmi veľkú rodinu, takže som sa chcela dozvedieť viac. Získala som výsledky, ktoré hovoria, že môj pôvod je väčšinou z Veľkej Británie, keď som však zadala svoje meno a dátum narodenia do aplikácie, ktorá slúži na tento účel, napísalo mi, že v záznamoch nie je nikto s mojím menom a dátumom narodenia, iba ľudia s mojím menom s iným dátumom narodenia. Neexistoval nikto, kto by mal moje meno a dátum môjho narodenia.“

Študentka sa na TikToku rétoricky pýtala: „Prečo neexistujem... Kedy som sa narodila.. Doslova, kto som?“ Povedala: „Prišla som na to, že záznamy o očkovaní sú jednoduchým omylom, boli nesprávne napísané alebo neboli napísané jasne. A pokiaľ ide o mojich predkov, môžem len predpokladať, že je to preto, že majú o mne veľmi málo záznamov, pretože som sa nepresťahovala, nevydala som sa a ani nezomrela.“

Nevieme, kde je môj rodný list v súčasnosti, ale myslím si, že som ho v určitom okamihu musela vidieť alebo musel byť použitý.“ Dodala, že preskúmali ďalšie záznamy, ktoré sú v súlade s jej dátumom narodenia. Nemala problém získať ani právne dokumenty. Potom, keď Lydia porozprávala svoj príbeh svojim 60-tisíc sledovateľom na TikToku, bola ohromená ich reakciami a dokonca našla ľudí, ktorí si prešli tým istým ako ona. „Dostala som veľa odpovedí, Bohužiaľ aj veľa nenávisti. Našlo sa však aj niekoľko ľudí, ktorí povedali, že sa im stalo to isté. Dokonca som narazila na pár ľudí, ktorí sa pokúšali zistiť, kto som ponorením sa do rôznych dokumentov a dokonca aj medzi nezvestnými.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, mic

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Súčasný manžel Štefan Margita.
Foto
Štefan Margita sa po 35 rokoch vrátil na vychytené miesto: Pozrite sa, čo žiada od fanúšikov!
A glider against a blue sky
Aktualizované
Hrôza! V Martine došlo k pádu vetroňa: Nešťastie má minimálne jednu obeť
(ilustračné foto)
Prietrž mračien narobila v slovenskom meste poriadnu paseku: Mimoriadna situácia, hlásia značné škody
Britney Spears sa dostala do problémov pre svoje nezodpovedné správanie.
Foto
Britney Spears sa SÚDILA s vlastným otcom: Desivá reakcia po ukončení sporu! Skončí na mizine?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Voči Zelenskému sa vedie trestné stíhanie: Dostal sa na nelichotivý zoznam! Čo na to Ukrajina?
Amputáciu odmieta, no lekári hovoria, že by mu pomohla.
Foto
Nicholas pred 10 rokmi havaroval a ostala mu VISIEŤ noha: Fakt mu TOTO povedali lekári?!
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Útoky na politikov exponenciálne rastú, Scholz má toho plné zuby: Nemeckí predstavitelia avizujú, čo bude nasledovať
Rolins doťukáva posledné detaily pred koncertami v Prahe.
Foto
Dara ukázala novú FOTO po plastike, ľudia nechápu: HANBÍŠ sa za to?
(ilustračné foto).
Rozruch v Dubline: Študenti zabarikádovali kampus univerzity
Ryhtářov žiaľ je stále rovnaký aj po 10 rokoch.
Záhada Bartošovej († 48) čísla, zdrvený vdovec: Prečo aj 10 rokov po samovražde funguje!
Ilustračné foto
Aktualizované
Užívate si slnko? Úsmev vám klesne: Do týchto okresov sa rúti LEJAK!
Rodina sa s úmrtí Laury a bábätka nevie spamätať (ilustračné foto).
Smutná TRAGÉDIA: Laura († 22) zomrela pri pôrode, syn († 2 mes.) neskôr v tatinovej posteli