Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.09.2021 16:25 | Správy | Domáce správy

Martin brutálne popravil dvoch mladíkov († 20, † 22) na hasičskej zábave: Poznačil vraha osudný pád na hlavu?!

Rodičia, ktorí na hasičskej zábave v Horovciach prišli o svojich synov, sa len s veľkou námahou pozreli opäť do očí človeka, ktorý niekoľkokrát stlačil spúšť ilegálne držanej zbrane a pálil do davu nič netušiacich mladých ľudí.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Martin Cíbik (38) po roku opäť roztrasenými rukami a hlasom prosil užialených rodičov o odpustenie. Snažil sa nielen ich, ale aj súd presvedčiť, že to, čo spáchal, nebolo z jeho strany úmyselné alebo premyslené. V minulosti sa pritom k činu priznal. V súdnej miestnosti sedeli aj jeho rodičia, ktorí odmietli pred súdom vypovedať. Z ich výpovedí zo zápisnice však mrazí!

Okresný súd vymeral strelcovi z hasičskej zábavy 25-ročný trest. Prokurátor a ani obhajca s trestom však nesúhlasili a vec sa tak dostala na krajský súd. Ten nariadil Okresnému súdu v Trenčíne opäť celú vec prejednať. Martin Cíbik sa tak po roku opäť posadil zoči voči rodičom svojich obetí. V lavici svedkov so sklonenými hlavami sedeli aj jeho rodičia. Tí však odmietli pred súdom vypovedať a odišli z pojednávacej miestnosti. To, čo vypovedali pred prokurátorom, však na súde odznelo. Podľa ich výpovedí ho pred šiestimi rokmi vyhodili z domu.

Nedalo sa podľa ich slov s ním vydržať a dokonca sa ho báli. „Nedalo sa s ním. Všetko to vyvrcholilo, keď zmlátil mladšieho brata. Ten na neho zavolal, že ,Máš návštevu, ty debil.´ Martin vyskočil a dobil ho, mlátil ho do hlavy,“ vypovedali rodičia s tým, že mu ponúkli aby sa odsťahoval. Dostal od nich podľa ich slov 16-tisíc eur aby si kúpil garsónku a darovali mu aj auto. Garsónku sa však podľa nich nekúpil a prespával u jeho starej mamy alebo v lese.

Rodičia sú presvedčení, že s ich synom nie je všetko v poriadku. Ako prezradili, v 15 rokoch spadol počas korčuľovania na hlavu. „Niekedy mal dobré nápady a inokedy sa správal ako 5-ročné decko. Podľa mňa nebol v poriadku, raz bol ako génius a inokedy ako dieťa. Keď mu niekto oponoval, bol zlý, nikdy si nepripustil chybu a bol zákerný. Súrodenci mu radšej prikývli, len aby sa nenahneval. Nestýkal sa ani so seberovnými, ale deťmi, tie ho poslúchali,“ vypovedal otec s tým, že mal obrovskú averziu voči polícii.

„Rozbíjal policajtom okná na autách a robil im zle. Ako malý mal aj vzduchovku, ale pri jeho povahe sme sa báli, že by niečo nevyviedol, tak sme mu ju vzali a dali jeho bratrancovi. Že by mal ale nejaké zbrane, sme nevedeli," vypovedali svorne rodičia. Martin Cíbik však povedal, že si nemyslí, že by sa ho rodičia báli ale skôr, že si nerozumeli. Tichým hlasom a trasúcimi rukami sa opäť ospravedlnil aj užialeným rodičom mladíkov, ktorých popravil. Žialiaci pozostalí sa však vrahovi svojich detí nedokázali pozrieť ani do očí.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Marián Michalko

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?