Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.09.2021 07:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
Foto

Moderátorka Jasmina Alagič v otvorenom rozhovore: Som temperamentná, ale nie hlúpa

Je jednou z hlavných hviezd šou Česko Slovensko má talent, navrhla vlastnú kolekciu oblečenia, svojpomocne stavia chatu a okrem toho je mamou syna Sanela (2), ktorého má s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským (44).

Reč je o moderátorke Jasmine Alagič (27), ktorá napriek svojej temperamentnej povahe vie byť občas aj ticho. 

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Do povedomia širokej verejnosti vás vystrelila spevácka šou SuperStar, ktorú ste moderovali, a neskôr aj vzťah s Rytmusom. Teraz ste dostali príležitosť moderovať Česko Slovensko má talent. Oslovil vás niekto priamo, alebo ste museli absolvovať kasting?

  • Ponuku moderovať túto šou som dostala cez Gabi Drobovú, ktorá sa o moju kariéru stará, odkedy si ma vybrala ako moderátorku FashionTV v roku 2015 a je mojou manažérkou. Volal jej priamo režisér Jeffo Minařík, s ktorým sme počas prvej vlny pandémie robili live streamy na internete, takže vedel, aké sú moje moderátorské možnosti.


Aká bola vaša reakcia, keď ste sa dozvedeli, že majú o vás záujem?

  • Samozrejme som sa veľmi tešila, pretože práca s ľuďmi ma baví. Sú tam talenty, ktoré si idú plniť sny a ja môžem byť toho súčasťou, tak aj pre mňa to je vlastne splnený sen. Jediné, čo som zvažovala, je, ako veľmi náročné bude celé nakrúcanie v rámci času. Mám malého syna, beriem v prvom rade ohľad na neho, to je alfou omegou každého rozhodovania. Teraz už je väčší, je zvyknutý byť aj s babičkami a nie je to až tak časovo náročný projekt, tak som mohla šťastne a spokojne túto skvelú ponuku prijať.


Ste pripravená aj na kritiku? Ako ju zvládate?

  • Zvládam ju rovnako ako zvláštne napísané nadpisy bulvárnych článkov, ktoré majú v podstate v ľuďoch vyvolať všelijaké emócie. Nie som tu však na to, aby som to súdila. Inak diskusiu pod článkami si už dávno nečítam, väčšinou sa tam nič konštruktívne nenájde a sú to len urážky. Kto by sa chcel nechať dobrovoľne urážať? Keď sa niečo také objaví na instagrame, tak si dám otázku, či si z toho môžem niečo vziať, že by som bola napríklad lepšou verziou seba. Ak si odpoviem áno, tak to prijmem. Ak je to zase iba nejaká primitívnosť - blokujem. Aj to, že som ženou, dovolím si tvrdiť, najúspešnejšieho česko-slovenského rapera, je mnohým tŕňom v oku. Často sa s kritikou stretávame obaja. Dá sa na to zvyknúť, pretože to vieme vo svojej hlave eliminovať. Stačí si iba povedať, či sa sústredíme na to, čo nás bude niekam posúvať, alebo sa sústredíme na to, čo nás ako človeka dehonestuje pred sebou samým. V živote sa chcem zamerať len na veci, ktoré ma ženú vpred a robia ma lepšou. Takže sa s tým dá v pohode žiť.


Podľa mnohých ste typ človeka, ktorý buď ľudia majú radi, alebo nie. Nič medzi tým...

  • Môže byť. Ak to tak cítite napríklad aj vy, tak to je asi pravda, keďže to počujem od niekoho konkrétneho, kto to tak vníma. Priznám sa, že mne je veľmi ťažko o tom hovoriť a nezamýšľam sa nad tým, ako ma kto berie. Väčšinou sa fakt snažím, či je to napríklad sociálna sieť, moderovanie alebo môj bežný život, byť v prvom rade dobrým človekom. Nehovorím, že som, len sa snažím ním byť a to je pre mňa základ. Ďalej teda nerozmýšľam, či som napríklad na niekoho veľmi hlučná, či mu to prekáža, alebo nie, lebo jediné, v čo verím, je to, že svojím správaním nikomu neubližujem. Ostatné už nechávam na ľuďoch a je iba ich voľbou, na koho sa budú pozerať, koho si budú púšťať, koho budú alebo nebudú mať radi. Každý by mal robiť to, čo cíti. Ak niekoho nemáte radi, tiež by bolo fajn zamyslieť sa nad tým, ako mu to dáte najavo, ak už máte v sebe ten pocit, že by ste sa s ním chceli o to podeliť. 


Ako ste si sadli so svojím moderátorským kolegom Davidom Gránským? Rozumiete si?

  • Verím, že áno. Už máme za sebou veľa natáčacích dní, tak to môžem len potvrdiť. Nechcem povedať, že máme úplne rovnaký typ humoru, lebo každý je nejakým svojím spôsobom vtipný. Humor je podľa mňa tak relatívna vec, že je veľmi ťažko o tom hovoriť. Z môjho pohľadu sa každý z nás snaží, aby to bolo úsmevné, ale viem sa neuveriteľne pobaviť na jeho vtipoch a on tiež vyzerá, že ho občas pobaví niečo, čo poviem ja. Myslím si, že sme si veľmi sadli v tom, že chceme, aby ľudia, ktorí to budú pozerať, cítili takú ľahkosť, aby stále visel humor vo vzduchu. Ľudia majú veľmi veľa starostí, tak potrebujeme priniesť niečo, čo na nich bude dýchať v tom najlepšom a najpozitívnejšom duchu. V tomto sme sa maximálne zhodli a túto emóciu sa budeme snažiť z toho dostať.
pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Víkend, Karin Kollárová,

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?