Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.07.2021 18:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Sarah požiadala frajera o ruku po pár stretnutiach: Ľudia nad ich vekovým rozdielom krútia hlavami

Ľudia nikdy neprestanú prekvapovať, hlavne v oblasti partnerstva. Sarah Hederson (26) z Ann Arbor si našla zaujímavý objav. Jej nový vzťah nabral rýchly spád.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Ako informuje Mail online, mladá žena z Michiganu začala randiť s Darinom, ktorý je od nej starší o 28 rokov! 54-ročný muž ju musel evidentne veľmi očariť. Dvojica sa stretla iba trikrát a následne skončila pred oltárom. 

Párik sa zoznámil prostredníctvom YouTubu v októbri 2020. Vtedy zúrila vo svete pandémia COVID-19, a tak množstvo ľudí hľadalo spôsob, ako sa zabaviť počas lockdownu. „Našli sme sa tým najneočakávanejším spôsobom,“ povedala Sarah. Tá je náborovou pracovníčkou v oblasti ľudských zdrojov. Darin je majiteľom firmy, ktorá je zameraná na potreby pre domácich miláčikov.

Najprv boli skvelí priatelia, ale keď sa stretli naživo, všade lietali iskry. Hoci si ani jeden nehľadal vzťah, nedalo sa tomu ubrániť. Rozumeli si po každej stránke. „Hovorili sme spolu každý deň, každú noc sme si navzájom posielali uspávanky prostredníctvom e-mailu a každý druhý deň sme spolu pracovali prostredníctvom videochatu," uviedla Sarah. Do Darina sa zaľúbila najmä kvôli jeho pohľadu na život. On sa zároveň nechal inšpirovať jej zdravým životným štýlom, aby toho spolu prežili čo najviac.

Dvojica sa prvýkrát stretla v novembri 2020 a počas jazdy na koňoch sa pobozkali. Neskôr sa stretli znova v decembri toho istého roku a Sarah rozhodne neotáľala. O mesiac neskôr požiadala Darina o ruku. Zobrali sa 21. januára 2021, iba tri mesiace od ich osudového zoznámenia. Keďže pochádzali z odlišných štátov, Sarah sa presťahovala za Darinom do Missouri. Na ich lásku sa ale valila vlna kritiky, najmä kvôli veľkému vekovému rozdielu. „Niektorí ľudia okamžite tvrdia, že to nikdy nebude fungovať - ​​že Darin zostarne a ja sa o neho budem musieť starať, inak zomrie a ostanem opustená, ale tieto veci sa môžu stať v každom vzťahu,“ uviedla.

Sarah a Darin sa však držia jednej zásady: ,,Nemôžete ísť do vzťahu s obavami z toho, čo by sa mohlo pokaziť, ale mali by ste si užívať každú chvíľu a vážiť si čas, ktorý máte spolu." Okrem toho sa skvelo dopĺňajú. Sarah zbožňuje na svojom manželovi jeho prehľad vo veciach a on zase jej elán. Napriek vekovej priepasti majú rovnaké hodnoty a ciele do budúcnosti.

Spoločne chcú hlavne šíriť osvetu ohľadom vzťahov s veľkým vekovým rozdielom. Ľuďom, ktorí sú na tom rovnako ako oni, odkazujú, aby sa hlavne nevzdávali. „Skutočná láska nevidí vek, ani rasu, náboženstvo, pohlavie alebo politické rozdiely. Láska je láska," uzavrela Sarah.

  

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, kif

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Roman Malatinec (Hlas-SD)
Malatinec k novele o medveďoch: Ľudia na Slovensku na tento zákon čakajú
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky
Verí, že do poroty v Let’s Dance v nedeľu zasadne.
Foto
Do porotcovského kresla Let´s Dance mieri spevácka legenda: Neuveríte, o koho ide!
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám