Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.05.2021 15:37 | Šport | Futbal

Bitka o kapitána Anglicka: Giganti ponúkajú astronomický plat!

Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie a zároveň najlepší strelec Premier League prejavil záujem o prestup. Okamžite sa strhla bitka gigantov o jeho služby, ponúkajú astronomický plat!

Na Britských ostrovoch sa čoskoro zrejme strhne bitka o Harryho Kana. Kapitán anglickej reprezentácie po 12 rokoch prejavil záujem odísť z Tottenhamu a v zozname záujemcov o jeho služby sa objavili aj najsilnejší hráči na trhu - nový šampión Manchester City a jeho mestský aj tabuľkový rival Manchester United. A obaja mu údajne ponúkajú astronomických 300 000 libier (cca 348 000 eur) ako týždňový plat. Zároveň obaja šermujú až päťročným kontraktom, čo by v sumáre zodpovedalo platu na úrovni 80 miliónov libier, čiže 92,8 mil. eur.

Podľa webu Daily Mail je ponúkaný týždňový plat o 70 000 libier (cca 81 200 eur) vyšší ako jeho súčasná mzda v Tottenhame. Zároveň si v manchesterských tímoch uvedomujú, že musia vyplatiť aj jeho súčasného londýnskeho zamestnávateľa. V tíme Spurs Kanovi vyprší zmluva až o tri roky a jeho predčasné uvoľnenie by stálo približne 150 miliónov libier, čiže 174 mil. eur. "Napriek neblahým finančným dopadom koronakrízy oba manchesterské kluby prejavili záujem nielen ponúknuť Kanovi obrovsky výhodný kontrakt, ale aj zaplatiť výdavky za jeho predčasný odchod z Tottenhamu. Daniel Levy a Spurs sú však v silnej vyjednávacej pozícii," upozornil anglický bulvárny zdroj.

Tréneri Citizens a United sa zatiaľ nechcú bližšie vyjadrovať k prípadnému získaniu Kana. "Pokiaľ viem, je stále hráčom Tottenhamu. Poprosím ďalšiu otázku," príkro zareagoval šéf lavičky ManCity Pep Guardiola po utorkovej prehre na ihrisku Brightonu 2:3. Jeho rival z ManUtd Ole Gunnar Solskjaer bol o čosi zhovorčivejší: "Nepovedal som, že nepotrebujeme útočníka. Budujeme z roka na rok silnejší tím a v tom budeme pokračovať. Nechcem však v tejto chvíli komentovať hráčov iných tímov. Nedovolí mi to rešpekt voči Tottenhamu."

Harry Kane je pred záverečným kolom Premier League na čele tabuľky strelcov spoločne s Mohamedom Salahom z FC Liverpool. Obaja strelili po 22 gólov, útočník Tottenhamu však pridal aj 13 asistencií a v súčte s gólmi je suverénne najlepší v celej súťaži. Druhý Bruno Fernandes z Manchestru United má na konte 18 gólov a 12 asistencií.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, SITA

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



ilustračné foto
Tlak sa zvyšuje, napätie narastá: Čínske lode nemali na tomto mieste čo robiť!
Súčasný podpredseda exekutívy EÚ Maroš Šefčovič.
Maroš Šefčovič o najväčších povolebných výzvach inštitúcií EÚ: Nastolenie mieru a boj s konkurenciou!
Foto
Slafkovský sa doma dlho neohrial: Po príchode na zraz bol okamžite hlavnou hviezdou!
(ilustračné foto)
Počasie sa vyzúri: Bude to sila, v TÝCHTO krajoch platí výstraha!
Ilustračné foto
Nehoda na bratislavskej D1: Zrážka 3 áut s kamiónom!
Izraelská armáda vyzvala obyvateľov východného Rafahu na evakuáciu
Izrael udrel v noci a nekončí: Zastavenie prepravy humanitárnych zásielok?
K tragédii došlo v sobotu v jednej z hlohoveckých bytoviek.
Mrazivé DETAILY synovraždy v Hlohovci: Zabila Samuela († 19) láska k otcovi?!
Rozsiahly zásah polície: Výbušniny na školách nahlásili na veľkom území Slovenska!
"Lezec" dopadol na tvrdý betón.
Policajti v šoku: Keď je zlá hlava, trpí celé telo! Keby to nebolo na VIDEU, neverili by ste
Foto
Obranný pilier národného tímu Martin Fehérváry: NHL už neriešim, myslím len na medailu z MS!
Na satelitnej snímke mesto Rafah (uprostred) v Pásme Gazy 4. mája 2024. Izraelská armáda v pondelok 6. mája vyzvala obyvateľov vo východnej časti mesta Rafah ležiaceho na juhu Pásma Gazy, aby sa dočasne presunuli do "humanitárnej oblasti".
Je zo zlé, varuje už aj UNICEF: 600 000 deťom hrozí ďalšia katastrofa!
Na snímke pápež František.
Úsmevné slová pápeža Františka: Nezvyčajný príkaz najmenšej armáde sveta