Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.07.2023 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Keď sa na seba pozrela, ostala ako obarená: Mám 4 prsia! Musela spraviť radikálny krok

Už v 15-tich rokoch vážila 95 kilogramov, bola hanblivá a neustále sa trápila kilami navyše. V dospelosti sa konečne odhodlala pre radikálnu zmenu.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii
Problémy s váhou sa Sharne Skevington zhoršili po rokoch po tom, čo dala život prvému dieťatku. Napriek tomu, že si celé tehotenstvo užívala plnými dúškami, po narodení jej dcérky Elsie sa u nej prejavila popôrodná depresia. Jej úzkosť bola taká silná, že bábätko odmietala zveriť čo i len nachvíľu jej sestre či dokonca vlastnému manželovi, píše The Sun.

„Bola som presvedčená, že sa môjmu dieťaťu stane niečo zlé. Chcela som, aby pre ňu bolo všetko ideálne až do takej miery, že som nechcela, aby sa jej dotýkal môj partner alebo sestra, pretože som mala predtuchy, že sa stane niečo naozaj zlé,“ vysvetlila Sharna.

Aby sa cítila lepšie a aspoň trochu potlačila stavy úzkosti, začala sa prejedať až tak, že nevedela, kedy prestať. Na konci roka 2019 sa spolu s priateľom Ivanom a dcérkou Elsie vybrali na dovolenku do Afriky, kde sa mala prvýkrát stretnúť s jeho rodinou. Na fotografii, na ktorej pózuje pri slonovi, ihneď zbadala, ako mohutne pri ňom vyzerá. „Keď som uvidela tie fotografie, bola som znechutená. Na jednej som bola so slonom a naozaj ma to rozrušilo,“ priznala 28-ročná žena.


Aby toho nebolo málo, po príchode domov sa začala pripravovať na svadbu jej sestry Leah, na ktorej bola družička. Akonáhle sa však snažila dostať do šiat, nevedela zapnúť zips a keď sa pozrela do zrkadla, všimla si, že zozadu sa jej na chrbáte z ovísajúcej kože spravili akoby druhé prsia. „Vyzeralo to presne tak, ako keby som mala na chrbte prsia. Cítila som sa tak trápne. Uvedomila som si, že takto nemôžem pokračovať,“ uviedla Sharna, ktorá sa rozhodla pre nový spôsob života nielen kvôli sebe, ale aj kvôli svojej malej dcérke, za ktorou už veľakrát nevládala utekať či strácala dych pri tom, ako ju vynášala po schodoch.

V období, keď spoznala svojho priateľa, mala niečo cez 120 kilogramov a pred chudnutím sa dostala až na váhu 133 kilogramov. Mladá žena preto začala držať tzv. 1:1 diétu a doteraz sa jej z pása podarilo ubrať celých 142 centimetrov a schudnúť 44 kíl. Sharna si spolu s Ivanom plánuje cestu do Afriky zopakovať už tento rok, pričom verí, že sa jej podarí zmazať nepríjemné spomienky z prvej dovolenky. „Najlepší pocit je byť ako mama na seba hrdá. Chcem byť schopná bežať za Elsie a ukázaž jej, aké dôležité je zostať zdravá a byť fit,“ dodala na záver.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár odišiel na pracovnú cestu na Cyprus: S kým sa tam stretne?
(ilustračné foto).
Počasie sa bude opäť blázniť: Čakajú Slovensko znova mrazy?!
Kto mu dal vodičák? Šofér chcel obehnúť auto sprava, no doplatil na to. Mal šťastie, že prežil
Vodič sa chcel vyhnúť kolóne nevyberaným spôsobom: Uvidíte, ako skončil, nebudete ho ľutovať!
Milan Majerský - predseda KDH
Majerský ku Dňu víťazstva nad fašizmom: Násilie a nenávisť mať v našej spoločnosti miesto
Ray Houghton
Foto
65-ročný kulturista si nechal potetovať celé svoje telo: Nechal si začierniť aj ... Penis?!
Európsky parlament v Štrasburgu
Vzdala to! Jedna kandidátka odstúpila z boja o europarlament
Švédska klimatická aktivistka Greta Thunbergová.
Švédska aktivistkaThunbergová má opäť opletačky s políciou: Čoho sa tentokrát dopustila?
Z nemocnice v Chán Júnis exhumovali už asi 200 tiel.
Hrozivá správa od Svetovej zdravotníckej organizácie: Nemocnice v Pásme Gazy majú palivo len na tri dni
Foto
Slováci už dorazili do Ostravy! Pozrite si prvé FOTO z dejiska šampionátu
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Chodkyňu v Pezinku zrazilo auto, skončila v nemocnici: Polícia hľadá svedkov!
Polícia zverejnila video zo zadržania mladého chlapca.
Polícia zverejnila video zo zadržania 14-ročného chlapca: Mal nahlásiť bombu na škole!
Na prvý pohľad bežná križovatka sa zmení na nehodový úsek. Cyklisti, šoféri či motorkári si tu musia dávať obzvlášť pozor
Prekliata križovatka! Toľko nehôd na jednom mieste ste nevideli: Vedeli by ste cez ňu prejsť?