Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.05.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Speváčka Tina po krachu manželstva so Separom: Definitívna bodka za spoločným životom!

Konečná bodka za spoločným životom! Ešte v polovici augusta šokovala celé Slovensko správa o rozchode známeho rapera Separa (34) a speváčky Tiny (37). Napriek koncu svojej lásky zostali priatelia, spájajú ich totiž dve deti, ktoré vychovávali.

O tom svedčila aj ich spoločná dovolenka v Dubaji. Bolo však len otázkou času, kedy si každý pôjde skutočne svojou cestou a už nebudú žiť ako rodina. A to sa aj stalo! Tina sa zbalila a aj s deťmi odišla z domu, ktorý bol jej útočiskom niekoľko rokov.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii
 

Separ a Tina boli v minulosti stabilný pár slovenského šoubiznisu. Na sociálnych sieťach pravidelne pridávali spoločné fotky ako veľká šťastná rodina. Obrovskú radosť im robí dcérka Tia Liliana, ktorú volajú Anička. Separ si výborne rozumie aj s Tininým synom Leom, ktorého má z predošlého vzťahu. Ešte v roku 2017 si kúpili útulný dom v golfovom rezorte v obci Hrubá Borša v okrese Senec.

Z domu mali priamy prístup k umelo vytvorenému jazeru a pre všetkých to bol raj na zemi. Speváčka sa netajila tým, že si domov vytvorili sami, pretože kúpili hrubú stavbu. „Zakaždým, keď vojdem do ktorejkoľvek miestnosti, som hrdá, vďačná, dojatá, že sme to takto zvládli. Každý klinec, doštičku, poličku, úchyt, konzolu, vázu sme vyberali trpezlivo, a hoci to bolo vyčerpávajúce, vo výsledku je tu toto. Miesto, kam sa vraciam tak rada, že občas ani nerozprávam,“ priznala v minulosti na sociálnej sieti speváčka.

Ako to však v živote býva, manželstvo dvojice sa zosypalo ako domček z karát. Len pred pár dňami Tina dokonca priznala, že už so Separom nežije v spoločnej domácnosti. „Nebývame,“ reagovala stručne speváčka na otázku fanúšičky, či s deťmi ešte býva v dome v Hrubej Borši. Tina tak odišla z miesta, ktoré milovala a bolo pre ňu domovom a útočiskom v zlých časoch, keď bojovala so svojou chorobou. Dom vlastnia obaja, a tak zostáva nateraz záhadou, či ho predajú, alebo v ňom zostane žiť iba raper. Je však isté, že obaja spravili za ich spoločným životom definitívnu bodku.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro 

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva
Takto vyzerá po 13 rokoch Červená zóna po jadrovej katastrofe vo Fukušime.
Foto
Miesto, kde sa zastavil čas: Takto to vyzerá v zakázanej zóne Fukušimy po 13 rokoch!
Tréner Craig Ramsay na striedačke slovenskej hokejovej reprezentácie.
Trénerský štáb sa s tým nebabral: V nominácii repre končí hneď pätica hráčov!
Kvôli takým teplotám ani z domu nevyjdete! V krajine padol nový rekord po vyše 50 rokoch