Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.05.2013 12:00 | Správy | Domáce správy

Dnes na MS prvý zápas našich: Slovenskóóó opäť žije hokejom!

Po tom, čo vlani naši chlapci prišli z majstrovstiev sveta strieborní, fanúšikovia znovu veria, že prinesú domov zlatý kov.

Cestu za ním začnú už dnes v otváracom zápase proti Francúzsku. Na hokej zbroja aj slovenské bary a fanzóny. Kde všade budete môcť fandiť a čo pre vás chystajú krčmári po Slovensku. Chlapci, to striebro chceme zopakovať!

Bratislava

Suveníry rozdajú sexi hostesky

Na hokej sa pripravujú aj podniky v hlavnom meste. Jedným z nich je aj Peklo v bratislavskej Rači. Pre fanúšikov sú pripravené rôzne súťaže a zaujímavé ceny. Po zakúpení piva dostane každý zákazník stierací žreb. „Keď bude mať šťastie, môže vyhrať dres, šál alebo iný zaujímavý suvenír. Verím, že Slovákom sa bude na majstrovstvách dariť a vyhráme,“ povedala sympatická Mirka (23) z podniku Peklo v bratislavskej Rači. Počas zápasu Slovenska s Lotyšskom 9. mája budú v podniku od 18:00 do 21:30 hod. rozdávať suveníry sexi hostesky.

Košice

Zadarmo praclík a víťaz tipovania 20 pív!

Hokejový ošiaľ zavládne aj v košických krčmách, reštauráciách či na terasách. Niekde ponúkajú počas zápasov zľavu na pivo, samozrejmosťou sú už obrovské plátna v podnikoch. V Red Nose Pube na Zbrojničnej ulici budú mať počas zápasov k pivu fanúšikovia čerstvé praclíky zadarmo.Budú sa u nás tipovať aj výsledky zápasov. Výherca získa 20 pív zadarmo. Ak budú viacerí, o výhru sa podelia,“ uviedol majiteľ podniku Miroslav Želinský, podľa ktorého budú televízory nielen v podniku, ale aj v letnej záhrade.

Poprad

Misa plná grilovaného mäsaHokej podporujú aj v Poprade. A tí najlepší fanúšikovia si môžu aj dobre zajesť. „Na prvý slovenský zápas na MS v hokeji a, samozrejme, aj na všetky ostatné televízne prenosy sme pre každého, kto si vopred rezervuje aspoň štyri miesta, pripravili malé prekvapenie,“ povedal nám majiteľ popradského steak housu Astória Miro (28). Je to veľká drevená misa plná grilovaného mäsa pre každého zdarma.Na fanúšikov sa už tešia aj čašníčky Janka (26) a Mirka (24).

Detva

Za náš gól 1 pivo zadarmo

V pohostinstve Kotolňa v Starej Detve sú na zápasy slovenskej reprezentácie poriadne pripravení. „Za každý strelený gól z hokejok našich chlapcov bude pre všetkých pripravené jedno pivo úplne zadarmo,“ prezradil majiteľ prevádzky Róbert Ľupták. Ak Slováci získajú na majstrovstvách medaily, bude piva pre verných fanúšikov ešte viac. Za bronz to bude jeden sud, striebro znamená dva sudy, a ak bude zlatá medaila, v krčme budú čapovať zdarma tri celé sudy zlatého moku.

Zvolen

Za správny tip pizza zdarma

Mirka (28) s Peťom (26) sa tešia na pizzu, ktorú im zadarmo nesie čašníčka Mirka (28). Na Terase u Stefana v Parkovacom dome vo Zvolene totiž platí skvelá akcia. Každý zákazník, ktorý pred zápasom slovenskej reprezentácie zatipuje výsledok a bude správny, získava jednu pizzu zdarma.Ak sa stanú naši hokejisti majstrami sveta, dostanú v ten večer všetci verní fanúšikovia po zápase drink bez zaplatenia,“ povedal vedúci pizzerie Lukáš Richtárech.

Fandiť sa bude aj vo fanzónach:

Košice - Hokejové mestečko v Amfiteátri

Doteraz najväčšiu fanzónu na Slovensku mali Košičania. Vlani na finále s Ruskom prišlo okolo 12-tisíc fanúšikov. Zažiť pravú hokejovú atmosféru môžu Košičania v Hokejovom mestečku vo vynovenom Amfiteátri aj tento rok. Vybrané zápasy v ľadovom hokeji budú premietané na veľkoplošnej obrazovke počas všetkých hracích dní šampionátu. Od 3. do 19. mája 2013 bude okrem premietania pripravený aj sprievodný program, občerstvenie, hry a súťaže.

 

Bratislava - Vyskúšať si môžete aj brankársky výstroj

Od soboty bude fanzóna aj v bratislavskej Petržalke. Na parkovisku tamojšieho Tesca extra na Panónskej budú zápasy Slovákov vysielať na veľkoplošnej obrazovke. Začína sa v sobotu zápasom proti Fínsku (19.15 hod.), pred ktorým bude hodinový koncert Rytmusa.

Návštevníci si od predpoludnia môžu vyskúšať stolný hokej, odfotiť sa v brankárskom výstroji, vyskúšať si streľbu na bránku či svoje zručnosti v brankárskych rukaviciach. Pre tých odvážnejších je pripravený hokejový kvíz a možnosť komentovať hokejový zápas. To, či bude spoločné fanúšikovanie aj v centre, je ešte otvorené. „Plánujeme dve fanzóny v prípade finále, prípadne semifinále. Obe by mali byť na miestach ako vlani, teda na Námestí SNP a na Námestí M. R. Štefánika pri obchodnom centre, či však naozaj budú, je ešte otvorené, závisieť bude aj od nálady fanúšikov,“ povedal hovorca magistrátu Stano Ščepán.

Staň sa naj Fanúšikom Slovenska!

Ste veľkým fanúšikom slovenského hokeja a našich chlapcov? Podeľte sa s nami o radosť z výhier. Nový Čas hľadá Naj Fanúšika Slovenska. Či už povzbudzujete v slovenských farbách a dresoch doma na gauči, vo fanzóne, v bare, priamo vo Fínsku alebo kdekoľvek budete... Stačí poslať unikátnu fotografiu alebo video vášho fanúšikovania na tip@novycas.sk a možno práve vás vyberieme po skončení majstrovstiev za Naj Fanúšika Slovenska.

Troch z vás odmeníme a získate po 2 poukazy od spoločnosti Hydrotour v hodnote 165 € (spolu 330 €/výherca). Poukazy je možné uplatniť na nákup dovolenky z vlastnej ponuky CK Hydrotour - katalóg LETO 2013. Text súhlasu so spracovaním osobných údajov nájdete na strane označenej Zábava.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




ilustračné foto
Katastrofálne správy z frontu: Ďalšia rana pre Ukrajinu! To vôbec nevyzerá dobre
Foto
Česi zostali zaskočení: Bol jedným z najlepších, má novú zmluvu v NHL ale na MS hrať nebude!
Matyáš tento rok tancoval po boku Petry Dubayovej.
Foto
Radikálna PREMENA Matyáša Adamca z Let's Dance: Ostrihaný na JEŽKA! Dlhé vlasy sú fuč
Night shot: Kremlin Moscow Dome of Senate building, a red Kremlin wall, flag of Russia with the emblem on it; sinister dark sky with a moon partly closed by the clouds
Rusko má problém: Nemecko si povolalo ich veľvyslanca! Znepokojivý dôvod
(ilustračné foto).
Horor v Poprade: Konflikt dvoch mužov sa skončil bodnutím! Zamrazí vás, čo sa dialo
Budova Európskej komisie v belgickom Bruseli (ilustračné foto).
Eurokomisia prehovorila o konaní voči Poľsku: Zásadný ZVRAT! Sledujte, čo chce urobiť
Pitt Bull in a rage .
Hrôza vo Veľkej Lomnici: Muža napadla pred domom svorka psov! Strašné detaily
Dnes (6. 5.) v skorých ranných hodinách pobehoval medveď ulicami Očovej.
VIDEO Strašidelné ráno v Očovej: Medveď pobehoval ulicami! Naháňalo ho auto
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Prvé FOTO Slafkovského po príchode: Aha, kto ho sprevádzal
Lomnické sedlo. Streda 1. 5. 2024. Anička s Miškou si v deň ukončenia sezóny stihli strihnúť jarnú lyžovačku
FotoVáš Tip
Turistky si začiatkom mája užili posledný výšľap a lyžovačku: Takto sme ukončili zimnú sezónu v Tatrách!
Ilustračné foto
Nočná mora rodičov: 5-ročná dcérka im odrazu zmizla v lese! Nasledoval boj o každú minútu
Národná kriminálna agentúra (NAKA) navrhla obžalovať poslanca parlamentu za Smer-SD Tibora Gašpara a nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra.
NAKA navrhla obžalovať poslanca Smeru Gašpara a podnikateľa Bödöra: Má za tým byť korupcia