Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.03.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Podvod v Zámene EXmanželiek? Anna a Juraj sú rozvedení!

V pondelkovej Zámene manželiek došlo k nezvyčajnej situácii. Anna Dorota (36) a Juraj (50) Žembovci sa prihlásili do reality show pre manželské páry.

Oni dvaja však ani zďaleka toto kritérium nespĺňajú. Okrem toho, že pred kamerami predviedli nie príliš idylický partnerský život, sú už totiž deväť rokov rozvedení!

Taká kontroverzná Zámena manželiek tu ešte nebola. Tentoraz sa stretli rodiny, ktoré sú síce z podobných prostredí a nebývajú ďaleko od seba, ale tam sa ich podobnosť končí. Všetko ostatné sa už pravidlám reality show vymyká. Prihlasujú sa do nej totiž páry, ktoré sú v manželskom zväzku - a v tom je hlavný kameň úrazu...

Rodina zo Slavošoviec, okres Rožňava, Anna a Juraj Žembovci žijú v spoločnej domácnosti s piatimi deťmi. „Juraj pracuje dole na juhu a chodí tam na týždňovky. Ona je zatiaľ sama doma, ale nemajú sa veľmi dobre, oni sa stále naháňajú po dome,“ povedal Novému Času jeden zo susedov. Keď videli rodinu v televízii, veľmi sa čudovali. Anna a Juraj sú totiž už niekoľko rokov rozvedení a nejaké obdobie dokonca žili oddelene. Túto skutočnosť Novému Času potvrdili obaja aktéri. „Áno, je to pravda, sme rozvedení a dokonca platím aj výživné na deti,“ povedal Novému Času Juraj Žemba. Jeho družka dokonca potvrdila, že manželstvo sa skončilo už veľmi dávno. „Sme rozvedení deväť rokov a už tam som povedala, že od neho odídem,“ zastrája sa Anna.

Tvorcom šou sa však rodina zdala zaujímavá svojím príbehom, a preto ich medzi manželské páry angažovali. „Vždy vyberajú aj kontroverzné páry,nech je to zábavnejšie. Nové časti sú oveľa drsnejšie ako tie predtým,“ povedal Novému Času zdroj zo štábu šou. Televízia naozaj stavila na kontroverznosti a odvysielala aj nie príliš lichotivé scény. Anna totiž pred kamerami porozprávala, ako ju Juraj zatváral aj s deťmi do pivnice, ponižoval ju a bil. „Neraz na mňa ruku položil, pobili sme sa viackrát,“ netajila sa Anna. Novému Času priznala, že v ich rodine zaúradoval aj alkohol. „Musel by okamžite prestať piť a zabudnúť na milenku. Vykrikoval mi v minulosti, že ma musí živiť, že sa o seba neviem postarať. Tak to skúšam a hľadám si prácu niekde na Slovensku alebo v zahraničí, aby som mohla odísť. Aj do šou som šla kvôli peniazom,“ dodáva kontroverzná účastníčka šou.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nepochopiteľné správanie sa vodiča.
Váš Tip
Ohavnejšie parkovanie ste nevideli! Naštvaní Slováci si podali vodiča: Mali by ho zbaviť svojprávnosti
Foto
Sagana čaká premiéra v novom tíme: Prečo podporí práve túto stajňu?
Emily brutálne napadol jej bývalý priateľ.
Foto
Emily sa zobudila s vážnymi poraneniami: Oznámili jej 4 hrozivé slová! Prosila o smrť, bolestivé detaily
ilustračné foto
Krviprelievanie pred barom v Dubnici nad Váhom: Za tri bodnutia 10 rokov basy?!
Karel Gott bol pre Ivetu Bartošovú vzorom už od detstva.
Foto
Od tragického úmrtia Ivety Bartošovej († 48) prešlo 10 rokov: Telefonát s Gottom krátko pred skonom!
Mariánske námestie v Žiline.
Mestskí policajti v Žiline vybrali skoro 260.000 eur na pokutách: Najčastejší prehrešok!
Český premiér Petr Fiala.
Vyšetrovanie ukázalo mrazivú PRAVDU: Za útokmi v Česku stojí Rusko! Znepokojivé slová Fialu
Počas chrípkovej sezóny je žiadanejšia krátkodobá dávka OČR.
Epidemiológovia zbystrili: Znepokojivé zistenia, najvážnejšie to je pri Trnave
Foto
Krčiaci sa kolega a prázdna kocka? Česká redaktora sa vysmiala štadiónu v Trenčíne
Auto narazilo do betónového stĺpu, ktorý sa zlomil.
Foto
Auto v Klenovci ZLOMILO betónový stĺp a zachytilo 3 stromy: Vodič († 30) zahynul
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Opilec s autom pri Bušovciach prerazil kovové zábradlie na moste a zrútil sa: Neskutočné, koľko nafúkal!
Ilustračné foto
Foto
Vážna nehoda autobusu: Hlásia niekoľko obetí a množstvo zranených! Mrazivá FOTO