Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.12.2011 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Najhlúpejšia celebrita: Týchto kandidátov ste vybrali do finále!

V piatom ročníku ankety o Najhlúpejšiu celebritu bude bojovať o prvenstvo 32 kandidátov plus ešte jeden, ktorého meno vzíde vďaka vám z divokej karty.

Do boja vyrážajú v najhojnejšom počte prominenti zo slovenského šoubiznisu. Na výzvu na portáli Čas.sk zaslali čitatelia viac ako 1 000 tipov, z ktorých vzišli súťažné nominácie. O tom, či sa nástupcom Igora Matoviča stane niektorá z televíznych či hereckých známych tvárí, je však ešte predčasné hovoriť, o tom rozhodnú v hlasovaní opäť čitatelia. Politik však budúcemu víťazovi odkazuje stručne, no výstižne: „Nech si to v zdraví užije!“ Kto z finálových nominovaných napokon zaboduje u slovenského národa?

Ako hlasovať

1129242:small:false:false:false

Hlasovať za svojho favorita môžete prostredníctvom SMS v tvare NC (medzera) CELEBRITA (medzera) číslo celebrity (medzera) vaše kontaktné údaje na číslo 6664. Maximálna cena SMS je 0,50 € s DPH. Hlasovať môžete do 27. 12. do 12.00 hod.

Príklad: NC CELEBRITA 5 Janko Mrkvicka, Topolcany.

Z hlasujúcich vyžrebujeme jedného, ktorý získa luxusné dámske hodinky značky CERTINA v hodnote 435 €. Meno najhlúpejšej celebrity a SMS výhercu uvedieme 28. 12. v Novom Čase. Výhra podlieha zdaneniu v zmysle platnej legislatívy. Text súhlasu so spracovaním osobných údajov nájdete nakonci článku.

32 + 1 nominácií

1129256:gsmall:false:false:false

1. Adela Banášová

Jej reakcia, keď jej ukradli bavoráka, zaskočila každého. „Nemám potrebu nejako silovo si to auto pričarovať späť.“ Auto jej nakoniec našli.

1129257:gsmall:false:false:false

2. Erika Barkolová

Potom, čo ju v televízii JOJ odsunuli na vedľajšiu koľaj, pobrala sa do poisťovne, kde figuruje doteraz. Momentálne si robí chuť na kontroverznú šou Hotel Paradise.

1129258:gsmall:false:false:false

3. Barbara Bátorová

Dievča z ľudu do nablýskaného sveta chcelo preraziť. Ako ďalšia v poradí to skúsila románikom s Borisom Kollárom. Ani to jej však nevynieslo titul celebrity.

1129260:gsmall:false:false:false

4. Desperado

Kráľ klamárov asi prvýkrát neklamal, keď tvrdil, že sa oženil. Ako dôkaz poskytol fotografie zo svojho dňa „D“. No priezvisko svojej ženy za slobodna už nevedel.

1059946:gsmall:false:false:false

5. Mikuláš Dzurinda

Veľký politický stratég sa prepočítal. Košom mu dala Iveta Radičová. Vo voľbách nebude kandidovať a po nich odchádza aj zo strany.

1098285:gsmall:false:false:false

6. Robert Fico

Chce za každú cenu vládnuť. A takmer s hocikým. Aby upútal, dovalil sa aj na krst nového albumu speváčky Tiny, aby jej ho oblial značkovým šampanským.

1129264:gsmall:false:false:false

7. Ľubomír Galko

Je to jednoducho odborník na komunikačné prostriedky. Jeho agenti napichli telefóny novinárom, riaditeľovi súkromnej televízie, ale aj bežným ľuďom.

995278:gsmall:false:false:false

8. Glen Hanlon

Extréner hokejistov po prehre s Nemeckom 3:4 vyhlásil. „ Prehrali sme o gól, nestalo sa nič tragické.“ Tragické to bolo, na domácom šampionáte sme skončili desiati.

1129265:gsmall:false:false:false

9. Andrea Heringhová

Rozchody, návraty, rovnaký kolotoč. S Borisom Kollárom sa tento rok prinajmenšom dvakrát rozišla a mu aj odpustila. Že by to nebola len veľkorysosť?

1101774:gsmall:false:false:false

10. Erika Judínyová

Patrí medzi stálice. Tento rok tasila ženské zbrane ako nikdy a nezastavil ju ani prezident. Z bokov trička jej vykúkali z tabletiek „narastené“ prsia.

1129266:gsmall:false:false:false

11. Boris Kollár

Podnikateľ a multiotecko sa viackrát vyjadril, že chce veľa detí. Svoju tradíciu neporušil ani tento rok. Narodilo sa mu šieste dieťa, opäť s inou ženou.

1099600:gsmall:false:false:false

12. Marián Kollár

Šéfa lekárskych odborárov preslávil výrok, ktorým českých vojenských lekárov prirovnal k okupantom a úspech štrajku prirovnal k 17. novembru.

1129268:gsmall:false:false:false

13. Erika Kollárová

Erika, ktorá v šou Mama ožeň ma, bojovala o dídžeja Mira, sa preslávila výrokom, že najdôležitejšia vec je fén. Po šou zmenila účes a opäť hľadá lásku.

1058896:gsmall:false:false:false

14. Andy Kraus

Scenárista v Paneláku pritvrdil. Herec Slezáček so slúchadlami, ako mal Harman počas prestrelky v Devínskej, a so zbraňou v ruke ničil potkany.

947383:gsmall:false:false:false

15. Vinco Lukáč

Ako poslanec neoslnil. Do povedomia sa dostal až keď mu niekto podpálil požičané auto a preslávil sa vulgárnymi esemeskami svojej exmilenke.

1129269:gsmall:false:false:false

16. Dominika Lukáčová

Redaktorka si zavarila u partnera Števa Skrúcaného, keď sa začala stretávať s futbalistom a tráviť s ním spoločné chvíľky za tmavými sklami auta.

1071662:gsmall:false:false:false

17. Petra Marko

Kde sa vzala, tu sa vzala, z Petry Marko celebrita sa stala. Navyše išla do Let’s Dance, hoci je profesionálna tanečnica.

1098525:gsmall:false:false:false

18. Igor Matovič

Jeho hviezda o čosi pohasla, ale aj tak ešte dokázal prekvapiť. No a to, že si nechal ukradnúť názov vlastnej strany už nepotrebuje komentár.

1129273:gsmall:false:false:false

19. Vladimír Mečiar

Nepochopil, že ho nikto nechce. Ak vo voľbách jeho strana neuspeje, s politikou skončí. Je asi jediný, ktorý je presvedčený, že v politike neskončil už po voľbách.

1129274:gsmall:false:false:false

20. Peter Modrovský

Tanečník, ktorý pustil k vode najvychytenejšiu slovenskú moderátorku. Ako dôvod rozchodu uviedol: „Došli sme k tomu spoločne, i keď ja som bol aktívnejší.“

633551:gsmall:false:false:false

21. Braňo Mojsej

Aký by to bol rok, keby sa Braňo nezviditeľnil. Na paškál si zobral kedysi priateľa Versačeho, ktorý podľa neho môže za jeho aféru s prostitútkami v tatranskom apartmáne.

1098461:gsmall:false:false:false

22. Nora Mojsejová

Bez pozornosti nevie žiť. A tak sa rozhodla svet šoubiznisu vymeniť za politickú scénu. Prichádza do parlamentných volieb ako líderka Strany slobodné slovo.

1129276:gsmall:false:false:false

23. Sabina Ováriová

Miss 7 kontinentov by si mala zopakovať skúšky v autoškole. Svoje luxusné maserati zaparkovala cez 3 miesta s odôvodnením, že nechce, aby jej niekto oškrel dvere.

1028195:gsmall:false:false:false

24. Barbora Richterová

Slovensko ju spoznalo vďaka afére s podnikateľom Borisom Kollárom. Zoznámila sa s ním, bleskurýchle otehotnela a okrem syna si užíva aj povestný luxus.

1095433:gsmall:false:false:false

25. Dara Rolins

Dara „zabila“ v momente, ako sa prevalil jej vzťah s Rytmusom. Hoci boli obviňovaní, že ide len o marketingový ťah, obidvaja to doteraz hrajú na lásku.

813911:gsmall:false:false:false

26. Jaroslav Ruda

Predseda organizačného výboru deaflympijských hier, ktoré sa mali uskutočniť na Slovensku. Ani sa nezačali a hneď sa skončili hanbou a megaškandálom.

988442:gsmall:false:false:false

27. Aneta Sedlmair- Parišková

Moderátorka sa ostro pohádala s manželom Markom. A výstup to bol teda riadny. Došlo na krik a slzy. A dôvod? Materská škola.

1129279:gsmall:false:false:false

28. Richard Sulík

Superman s ponožkami a kľúčikom v rozkroku. To bola jeho charakteristika, keď bol predsedom NRSR. Od jesene je už len predsedom strany, ktorá potopila vlastnú vládu.

1096161:gsmall:false:false:false

29. Tina

Speváčka zrejme stavila na marketingový ťah, keď si za krstného otca svojho nového albumu vybrala predsedu strany Smer-SD Roberta Fica.

1056623:gsmall:false:false:false

30. Andrea Verešová

Tento rok sa predvádzala so zlatým strojčekom na zuboch, ktorý jej na mieru vyrobili v Nemecku. Ten rozpútal aj vojnu medzi ňou a Simonou Krainovou.

1032288:gsmall:false:false:false

31. Patrik Rytmus Vrbovský

Účinkovanie kontroverzného rapera v SuperStar bolo podľa mnohých omylom. Okrem zásoby vulgárnych slov tam veľa vody nenamútil.

1044933:gsmall:false:false:false

32. Vladimír Weiss

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie po zápase SR - Rusko: „Ešte mám dva roky zmluvu, ešte sa so mnou potrápiš, ty k***t jeden.“

1066143:gsmall:false:false:true

33.Martinka z Turca

Martinka z Turca sa preslávila účinkovaním v reality šou Farmár hľadá ženu, kde bodovala svojimi outfitmi, hrubými očnými linkami, ale i vulgárnym slovníkom.

SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV:

Odoslaním SMS/kupónu súhlasím so spracovaním osobných údajov zaslaných prostredníctvom SMS/kupónu (meno, priezvisko, adresa) na dobu neurčitú spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., výhradne na účely marketingu. Tento súhlas možno kedykoľvek písomne odvolať. V prípade získania výhry súhlasím s jej doručením prostredníctvom tretej osoby, t. j. spoluorganizátora súťaže.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Zbierku spustili pred 21 dňami, za ten čas sa vyzbieralo viac ako 4,1 mil. €
Fico zosmiešnil zbierku pre Ukrajinu! Experti odkazujú: Aká munícia sa dá kúpiť za 4,1 milióna?
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Maďarsko odmieta návrhy Ukrajiny: Tvrdý odkaz! Toto podľa vicepremiéra neurobia
Ruský prezident Vladimir Putin.
Slovensko bude na inaugurácii ruského prezidenta! Kto nás tam zastúpi?
(ilustračné foto)
Držíte diétu? Pozor, zvyšujete riziko týchto porúch až päťkrát!
Balistická raketa (ilustračná fotografia).
Moskva ide rozširovať svoj arzenál: Pripravuje sa na niečo?! Desivé slová diplomata
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Medveď útočil v TOMTO okrese! Buďte opatrní: Zásahový tím reaguje
V novom europarlamente bude sedieť aj zostava 14 slovenských zástupcov.
Eurovoľby sa blížia: Potrebujete hlasovací preukaz? Požiadať oň môžete do tohto termínu
Polícia v nedeľu riešila vodičov pod vplyvom alkoholu, obvinila ich
Foto
Z FOTO sa vám zastaví rozum: Otrasné, koľko vodiči cez víkend nafúkali! Polícia vyzýva verejnosť
Miroslav Imrich († 71) zrejme spáchal samovraždu.
ŠOK! Známeho českého speváka († 71) našli mŕtveho: Mrazivé, kde skonal... Prekliate miesto?
Putin nariadil cvičenie, ktoré bude zahŕňať nácvik použitia taktických jadrových zbraní!
Aktualizované
Putinov krok všetkých vydesil: Rusi majú nacvičovať odpálenie JADROVÝCH zbraní! Reakcia na Macronove výroky?
Makhmud Muradov
Tvrdá rana pre ex-Bagárovej: Po tomto zostal Muradov v šoku!
(ilustračné foto)
Český farár vyvolal ŠKANDÁL vo Vatikáne: Hrôza, čo mal pri sebe! Polícia zakročila