Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.01.2011 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kollár o milenke: Andrea je čistotná a netlačí na mňa

Podnikateľ Boris Kollár (44) na svojich deťoch a ani na ich mamách nešetrí. Len máloktorá žena sa mohla na Plese v opere chváliť róbou ako Andrea Heringhová.

V sobotu v Opere odštartovala tohtoročná plesová sezóna. Čo pre vás znamená táto najväčšia spoločenská udalosť roka?
Som rád a vážim si to, že som medzi pozvanými. Postretám tam mnoho priateľov, známych, obchodných partnerov. Za noc preberieme mnoho vecí, ale nie je to o práci, ale o príjemnej spoločenskej konverzácii.

Pomáhali ste svojej partnerke Andrei Heringhovej s výberom róby?
Jej bežné oblečenie neriešim, ale vyberať róbu na ples ma veľmi baví. Robí mi radosť, keď môžem poradiť a pomôcť. Tento rok sme sa inšpirovali v Dubaji modelom Johna Galliana, ktorý zhotovil pre Dior. Nedal sa kúpiť, pretože to bol len výstavný kus. A tak sme oslovili českého módneho návrhára Pepa Klíra a ten ušil šaty podľa našej predstavy. Ostatné doplnky, ako sú kožušinové paletko, topánky, kabelka, šperky sme doladili u Diora v Prahe.


Môžete prezradiť, koľko vás to stálo?
Nie, ale keď to niekto potrebuje vedieť, stačí, ak si pozrie, koľko stoja veci u Diora, ktoré som vymenoval a koľko mohli stáť šaty od Klíra.

Šaty Andrey Heringhovej stáli podľa odhadu 15 000 eur


To vychádza aj na 15-tisíc eur.
Nebudem to komentovať.

S Andreou máte ročnú dcéru Saru Zoe a viac ako rok bývate spolu. Prečo práve ju ste si z toľkých žien nasťahovali domov?
Neviem, vyplynulo to úplne prirodzene. Nikdy som sa nad tým nezamýšľal.

Je Andrea v niečom iná?
Je veľmi príjemná a pokojná, žena, ktorá chlapa neirituje. Je starostlivá, čistotná, ale nehovorím, že tie predtým neboli.

Už minulý rok ste nevylúčili, že by ste sa s ňou oženili. Je to reálne?
Andrea nie je typ ženy, ktorá tlačí na chlapa, čo je jej výhoda, pretože muži to nemajú radi. Je veľmi tolerantná a rozumná. Ja to vnímam asi tak, že možno človek raz niečo precíti a povie si: Tak táto žena mi za to stojí! Kúpi kyticu a požiada ju o ruku. Nevylučujem, že sa také niečo môže stať.

Mnohí si z manželstva urobili holubník. Myslíte si, že ak sa už raz rozhodnete vy oženiť, budete to brať vážne a zodpovedne?
V mojom prípade áno. Ľudia skutočne blbnú, pretože sa každé dva roky rozvádzajú. Ja nechcem manželstvo degenerovať. Chcem dať žene istotu, že keď si ju raz vezmem, bude ma musieť, bohužiaľ, doopatrovať. (smiech)

Andrea Heringhová a Boris Kollár

789225:article:true:true:true

Ako chápete neveru?
Nevera je nevera, či je človek slobodný, alebo ženatý. Len tí ženatí sú farizeji. Ukazujú na mňa prstom, ako žijem a pohoršujú sa na mojom spôsobe života, pritom sa nejeden z nich práve vracia od svojej sekretárky. A na toto mám vyhranený názor.

Mnohí vás považujú za záletníka. Vnímate sa tak?
Keď som s nejakou ženou, tak som s ňou, lebo mi je dobre. V reálnom živote sa môže stať všeličo. Sú ženy, ktoré sú nastavené tak, že ak ju muž podvedie, je koniec a rozvrátia celú rodinu, čím narobia väčšiu galibu, ako je samotná nevera. Ja som toho názoru, že to nie je najsprávnejšie riešenie. Ak niekoho ľúbite, tak vás môže podviesť a vy mu odpustíte, lebo ho nechcete stratiť. Ale nikoho nesúdim. Ja som schopný odpustiť.

Bola aj vám nejaká žena neverná?
Stalo sa mi to.

Muži vo vašom veku prežívajú druhú pubertu. Je to aj váš prípad?
Mne sa to nemôže stať, pretože som nevyšiel ešte ani z prvej. Takže len čo ma prejde, bude pokoj. (smiech)

Máte päť detí a každé s inou ženou. Čo je ľahšie ukočírovať - deti alebo ženy?
Je to komplikované, pretože čím sú deti staršie, tým je s nimi väčší problém. Mám teraz pri sebe desaťročnú Sašku a musím s ňou bojovať ako s dospelou ženou. Používať rozum, vážiť slová, taktizovať. Nie je to sranda. K piatim ženám pomaly pribúdajú ďalšie štyri.

S dcérkou Ester: Kollár ju má s Petrou Krištůfkovou. Okrem týchto detí má aj syna Šimona Heliodora s Martinou Štofaníkovou a dcérku Natáliu s Ivanou Barnovou

789222:article:true:true:true

To, že svojim deťom doprajete, je známe. Bol v tom nejaký zámer, že ich máte každé s inou ženou, keďže počatiu sa dá aj zabrániť?
Myslíte si, že som nevzdelaný človek, ktorý nevie, že existuje antikoncepcia? Ja som si to nepovedal na začiatku svojho sexuálneho života. Jednoducho sa to stalo. Vedel som, čo robím a vedel som, že žena, s ktorou som, môže aj otehotnieť. Nebol som zo žiadneho tehotenstva prekvapený ani k tomu dotlačený. Vždy som v tom figuroval a ani jedna z matiek mojich detí nelamentovala nad tým, čo sa stalo. Takže nebolo to neplánované.

Ani vy ste na žiadnu netlačili, aby išla na interrupciu?
Nie, detí nie je nikdy dosť. Pokiaľ ich mám z čoho uživiť, nie je čo riešiť. Skôr mi prekáža, keď ľudia majú aj desať detí, a potom vyplakávajú, že žijú z podpory, deti nemajú čo jesť, začnú kradnúť a to je katastrofa. A pritom ich rodičia neuznávajú antikoncepciu len preto, že sú kresťania katolíci.

Vy ste veriaci?
Verím v Boha, ale neverím v cirkev.

Ste štedrý nielen k svojim deťom, ale aj k iným. Napríklad k Martinke Bobáňovej z relácie Slovensko má talent. Čo vás k tomu viedlo?
Pomohol som, aby sa mohla ďalej rozvíjať. Keď som videl, ako zalamuje ručičky a modlí sa, tisli sa mi slzy do očí. Viera v Boha je veľmi dôležitá a deti sú veľmi čisté. Pomohol som aj mnohým ďalším a je to dobrý pocit, keď vám spätne napíšu. Viera je o konaní dobra, láske, a to je princíp vesmíru. Človek veľakrát ublíži, urobí zle, ale je dôležité, aby záverečný účet na konci života bol pozitívny. A ja sa podľa toho snažím žiť.

Chudobného človeka poteší aj maličkosť. Čo vám urobí radosť?
Buď veľmi drahá vec, alebo maličkosť, napríklad CD a dobrá kniha, ktoré neviem zohnať a to je pre mňa pocit šťastia, ako keby mi darovali ferrari. Alebo obrázok, ktorý mi namaľovali moje deti. Mám ich všetky zarámované. A radosť mi urobí, keď ma objímu a povedia: tati, ja ťa ľúbim.

Hovorí sa, že za peniaze si kúpite všetko. Máte ten pocit?
Kúpite si za ne veľa vecí, ale nekúpite si zdravie, lásku ani šťastie. A viete, čo je najhoršie? Keď sú bohatí zlí, závistliví a nedoprajú iným. Potom sú nervózni a zožierajú sa zvnútra.

Vás nezožiera svedomie?
Iba voči mojim deťom, že som im nedal komplet nú rodinu. Nedokázal som to...

Váš otec s mamou tiež spolu nežili. Stretávali ste sa s ním ako chlapec?
Nie, až keď som mal 24 rokov. Sadli sme si, vysvetlili si nejaké osobné veci, ale nič som mu nevyčítal, necítil som zlobu. Odpustili sme si navzájom, ale v tom čase už mal rakovinu. Keď zomieral, držal som ho za ruku a on odišiel v pokoji.

Vy máte jedenapolročného syna Šimonka. Nájdete si naňho čas?
S jeho mamou sme sa chvíľu nebavili pre niečo z novín, ale mám pocit, že sa to teraz upraví a budem sa so synom stretávať. Tým nechcem povedať, že by mi to Martina doteraz zakazovala. Ale pokiaľ mám s matkou problém, nedokážem tam chodiť.

Martina Štofaníková so synom Šimonkom Heliodorom

789246:article:true:true:true


Chceli ste, aby mal malý vaše meno aj priezvisko. Nestalo sa. Myslíte si, že vás tým chcela Martina Štofaníková vytrestať?
Neviem, neriešim to, ale že sa nevolá po mne, tak to ma trochu zamrzelo, priznávam. Svet však na tom nestojí. Ona mala asi na to svoje dôvody a ja rešpektujem jej rozhodnutie.

Premýšľali ste niekedy o tom, ako vysvetlíte svojim deťom, že nežijú spolu v jednej rodine?
Asi tak, že keby sme žili kúsok od Turecka, tak by bývali všetci pokope. Bohužiaľ, nie je to tak. (smiech)

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Veronika Rajek je známa slovenská modelka.
Krásna Slovenka prijala pozvanie od tímu F1: TAKTO rozžiarila jednu zo stajní!
Princ Harry ešte v deň korunovácie odfrčal domov do USA.
Harryho TAJOMSTVO po roku ODHALENÉ: Ako je možné, že si to nik nevšimol?
Ich cesta sa rýchlo zmenila z dovolenky snov do nočnej mory.
Odleteli na dovolenku snov, domov sa vrátila iba ona: Jej manželovi teraz hrozí 12 rokov za mrežami!
Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE