Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.05.2010 22:55 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šok! Rebel Miro Šmajda odstúpil z Let´s Dance

Miro Šmajda šokoval a dobrovoľne odstúpil z Let´s Dance. Podľa neho ani zďaleka netancuje tak dobre, ako zvyšné súťažiace.

"Je to moje slobodné rozhodnutie, takto to cítim, nemusíme vôbec pristupovať k výsledkom. Tieto tri baby si to oveľa viac zaslúžia ako ja. Je to tanečná šou, nemôžeme si klamať, je to tak. Ďakujem za podporu," povedal rocker Miro. Sympatický Košičan bol posledným mužom v súťaži a podľa mnohých tancoval najslabšie. Keďže sa po prvý raz o vypadávajúcom nerozhodovalo v súboji, ale sa len zrátali body od poroty a divákov, Miro sa bál, že fanúšičky ho posunú ďalej na úkor niektorej zo svojich lepších kolegýň. Miro divákom doprial aj rozlúčkový quickstep.

Šmajdovi môže najviac ďakovať markízacka moderátorka Martina Šimkovičová. Po zrátaní bodov od poroty a divákov skončila posledná a tak by sa bola so súťažou lúčila ona. Vďaka Mirovmu nečakanému rozhodnutiu odstúpiť, však ide ďalej.

Po topmodelke Simone Krainovej je Miro už druhým súťažiacim, ktorý dobrovoľne opustil šou. Simona tvrdila, že ju k tomu donútili zdravotné problémy. Svoje tehotenstvo totiž ešte stále oficiálne nepotvrdila.

Rocker Miro Šmajda predviedol s Katarínou Štumpfovou najskôr quickstep. Obaja si zaspomínali na svoje detstvo, pretože tancovali na úvodnú pesničku z rozprávky o Káčerove. „Ja som mala kedysi dva afgánske chrty a keď bežali po lúke, bolo to nádherné. Vy ste mi ich počas tohto tanca pripomínali,“ zaskočila aj Mira Tatiana Drexler. Mirovým druhým tancom bolo paso doble, ktoré porotu veľmi neočarilo. "Bolo to rockerské, inovatívne paso doble," zhodli sa porotcovia.

Hviezdou večera bola Nela Pocisková, no najväčšiu šou opäť robila neudržateľná Eva Máziková. Dokonca ukázala aj podväzky! Eva si bola vedomá, že šou sa pomaly blíži k finále a tak si divácke hlasy zabezepčovala svojským spôsobom. Pre potešenie všetkých pánov niekoľkokrát ukázala nekonečne dlhé nohy a na svoje sms číslo si pripevnila na podväzkový pás. "Evička, vyzerala si unavená, mal som pocit, že si zapla autopilota," zhodnotil jej paso doble porotca Jozef Bednárik.

Deviate kolo sa začalo reparátom tanga Nely Pociskovej a Petra Modrovského. „Na celom tanci ma najviac vyrušovali vaše pančuchy, sú hrozné,“ začala netradične hodnotenie poroty Dagmar Hubová. Napokon však porotcovia ich tango vychválili rovnako ako druhú cha-chu. "Dnešný večer patrí vám," zhodnotil Neline vystúpenie v tomto kole Zdeněk Chlopčík.

 

Martina Šimkovičová svojím paso doble zabodovala. „Tuhla mi krv v žilách, to bolo krásne. Vadilo mi iba to, že ste trikrát stratili rovnováhu a dali ste to na sebe vidieť,“ povedala na úvod hodnotenia  sympatická Tatiana Drexler. Jej kolega Zdeněk Chlopčík však markízacku moderátorku skritizoval: „Chýbala vám ženskosť a to mi fakt vadilo.“ V druhom quickstepe už porota žiadnu chybu nenašla.

O týždeň sa dozvieme, ktoré dva páry pôjdu do finále.

Takto hodnotila súťažiacich porota:

Tanečný pár Body I. tanec Body II. tanec Spolu
Nela Pocisková, Peter Modrovský 38 37 75
Martina Šimkovičová, Tomáš Antálek 35 38 73
Miro Šmajda, Katarína Štumpfová 31 28 59
Eva Máziková, Štefan Čermák 27 27 54
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ich cesta sa rýchlo zmenila z dovolenky snov do nočnej mory.
Odleteli na dovolenku snov, domov sa vrátila iba ona: Jej manželovi teraz hrozí 12 rokov za mrežami!
Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!