Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.11.2007 08:19 | Prominenti

Dara Rolins: Dôkaz lásky mám v bruchu

Dara Rolins: Dôkaz lásky mám v bruchu
Kreslo porotkyne v SuperStar dvakrát odmietla. Až keď sa spevácka šou dostala na obrazovky Markízy, Dara Rolins (34) súhlasila. Prečo práve teraz, neprezradí. Koniec koncov, o peniazoch sa v lepšej spoločnosti nehovorí.

Budúca mamička zato otvorene rozpráva o svojom vzťahu s hudobníkom Matějom Homolom (33) i o plánoch do budúcnosti. Želajú si chlapčeka alebo dievčatko? Kde bude ich rodinné sídlo? A ako dlho s bábom Dara vydrží doma?

Ponuke rozhodovať v porote SuperStar ste odolávali niekoľko rokov. Ako sa vám v kresle nakoniec páči? Som nadšená. Mám dvoch skvelých prísediacich a na javisku vyberanú spoločnosť, ktorá nás každú nedeľu zabáva. Vo vašich vyjadreniach k súťažiacim často zaznievajú bohemizmy. Upozorňuje vás na to, aby ste hovorili spisovne, aj štáb? Alebo je dôležité hlavne to, že viete povedať, čo si naozaj myslíte? O tomto svojom hendikepe, samozrejme, viem. Mňa samu to hnevá, ale, bohužiaľ, SuperStar beží naživo a pri spontánnej reakcii je pramálo času na to, aby som sa poradila s odborníkmi. Myslím, respektíve dúfam, že obsah je v danom momente o niečo dôležitejší ako forma, že má väčší význam to, čo hovorím a nie ako to hovorím. Neustále presuny medzi Prahou a Bratislavou sú zrejme náročné. Ako to zvládate? Neuvažujete, že by ste možno na pár mesiacov ostali radšej bývať v Bratislave? S presúvaním sa nemám najmenší problém. Za volantom sedí moja manažérka Evička a vždy vyrážame s veľkou časovou rezervou, takže to máme ako príjemný, pravidelný výlet. Moje aktivity, to nie je len SuperStar. Mám prácu aj v Prahe a v neposlednom rade je tam aj môj priateľ, doktor, sestra, posteľ, trénerka... Bolo by nepraktické sťahovať sa kvôli dvom dňom v týždni do Bratislavy. Tehotenstvo si užívate, alebo sa musíte vyrovnávať s tým, že vám nie je celkom dobre, ale ľudia na koncertoch či SuperStar to nesmú vidieť? Nemyslím si, že tehotenská nevoľnosť sa dá zamaskovať. A v prípade, že by som nejaké problémy mala, nevidím dôvod, prečo by som ich mala pred svetom tajiť. Signály, ktoré v súčasnosti vysiela moje telo, sú pre mňa tým najpodstatnejším vodidlom. Nič nie je dôležitejšie ako moje mimino. Mám to šťastie, že patrím k tým vyvoleným ženám, ktoré, obrazne povedané, ani nevedia, že sú tehotné.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

102282 Celý rozhovor s Darou Rolins si prečítate v najnovšom čísle Nového Času Nedeľa.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

var div = document.getElementById('div_2'); var a = div.getElementsByTagName('A'); a[1].onclick = function() { return false }; var imgs = div.getElementsByTagName('IMG'); for (i = 0; i < imgs.length; i++) { imgs[i].oncontextmenu = function() { return false }; imgs[i].galleryimg = 'no'; }
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




V lotérii Powerball sa hrá o rozprávkový jackpot.
Stala sa milionárkou NÁHODOU! Pri kúpe žrebu si dajte pozor: TAKTO prídete o majland
Joop mal skočiť z lode a odvtedy ho nik nevidel.
Foto
V Prahe ZÁHADNE zmizol Brit: Súkromný detektív a kritika polície! Naozaj nikto nič nevidel?
A glider against a blue sky
Aktualizované
Hrôza! V Martine došlo k pádu vetroňa: Nešťastie má minimálne jednu obeť
(ilustračné foto)
Prietrž mračien narobila v slovenskom meste poriadnu paseku: Mimoriadna situácia, hlásia značné škody
(ilustačné foto)
Nadľudský výkon otca nestačil: Pri tragédii v bazéne zomreli 3-ročné dvojičky
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Voči Zelenskému sa vedie trestné stíhanie: Dostal sa na nelichotivý zoznam! Čo na to Ukrajina?
Amputáciu odmieta, no lekári hovoria, že by mu pomohla.
Foto
Nicholas pred 10 rokmi havaroval a ostala mu VISIEŤ noha: Fakt mu TOTO povedali lekári?!
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Útoky na politikov exponenciálne rastú, Scholz má toho plné zuby: Nemeckí predstavitelia avizujú, čo bude nasledovať
(ilustračné foto).
Rozruch v Dubline: Študenti zabarikádovali kampus univerzity
Ilustračné foto
Aktualizované
Užívate si slnko? Úsmev vám klesne: Do týchto okresov sa rúti LEJAK!
Rodina sa s úmrtí Laury a bábätka nevie spamätať (ilustračné foto).
Smutná TRAGÉDIA: Laura († 22) zomrela pri pôrode, syn († 2 mes.) neskôr v tatinovej posteli
Odíde zo Slovana? Juraj Kucka má na stole viacero ponúk!