Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.03.2010 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

VIDEO - Vieme všetky pikošky o finalistkách Miss Universe SR!

Čo robia vo voľnom čase, ako zarávajú, po čom túžia? Finále Miss Universe SR 2010 sa už blíži a tak sa Čas.sk rozhodol predstaviť vám všetky finalistky.
515176

Patrí medzi TOP tanečnice na Slovensku!

Meno: Alžbeta Ferencová

Vek: 18 rokov

Mesto: Prešov

Čo na seba prezradila: "Mojou najväčšou vášňou je už odmalička tanec a hudba. Už ôsmy rok hrám na klavír a tancujem rôzne tanečné štýly. Patrím medzi top päť najlepších slovenských street dance tanečníc. Popri škole sa venujem aj trénerstvu trénujem detičky od štyroch do dvanástich rokov, konkrétne štýl street dance. V budúcnosti by som chcela trénovať aj deti s rôznymi hendikepmi."

515177

Je členkou populárnej kapely!

Meno: Magdaléna Izakovičová

Vek: 19 rokov

Mesto: Trnava

Čo na seba prezradila: "V Bratislave som už päť rokov, kde študujem na Štátnom konzervatóriu odbor hru na violončelo. Po skončení školy by som rada pokračovala na Vysokej škole múzických umení a v budúcnosti by som rada zakotvila v severnom Španielsku v novom orchestri. Vo voľnom čase sa venujem aj popovej hudbe, pretože som členkou kapely Save the Cookie. A ak mi náhodou zostane ešte nejaký voľný čas, tak si rada prečítam dobrú knihu, pozriem si dobrý film a venujem sa mojej rodinke."

515178

Pozná tajomstvo!

Meno: Veronika Vajdová

Vek: 23 rokov

Mesto: Banská Bystrica

Čo na seba prezradila: "Reprezentujem Banskú Bystricu, kde aj študujem na Právnickej fakulte univerzity Mateja Bela. Popri škole sa zdokonaľujem v právnickej angličtine a pracujem v advokátskej kancelárii, kde by som sa rada uplatnila aj po skončení školy. Vo voľnom čase si rada zájdem na aerobic, trávim čas s priateľmi, alebo s rodinou. Alebo sa opätovne vraciam ku svojej obľúbenej knihe The Secret (Tajomstvo) a verím, že jej filozofia mi pomôže aj počas finálového večera!

VIDEO: Finalistky Alžbeta Ferencová, Magda Izakovičová a Veronika Vajdová sa predstavujú

515189

515184

Majsterka sveta v disko tanci!

Meno: Mária Smiešková

Vek: 23

Mesto: Martin

Čo na seba prezradila: "Študujem na Ekonomickej fakulte univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Vo svojom voľnom čase sa venujem modernému tancu, v ktorom sa mi podarilo získať zlatú medailu na majstrovstvách sveta v disko šou formáciách."
515179

Má naplánovaný celý život!

Meno: Anna Amenová

Vek: 25 rokov

Mesto: Bratislava

Čo na seba prezradila: "Som piatačkou na Bratislavskej vysokej škole práva a v budúcnosti by som sa rada stala dobrou právničkou. I keď som prívrženkyňou nízko sacharidovej diéty, mojím najobľúbenejším jedlom stále zostáva dobrý, vysmážaný kurací rezeň s majonézovým šalátom. V živote sa snažím urobiť všetko preto, aby som bola šťastná, aby som robila šťastnými svojich blízkych. Chcela by som tri deti, dvoch psov a jedného manžela, alebo niečo v opačnom poradí a v pase pečiatku z Indie a Francúzskej Polynézie."
515183

Milovníčka futbalu!

Meno: Jana Mutňanská

Vek: 21 rokov

Mesto: Nemšová

Čo na seba prezradila: "Narodila som sa v znamení barana, ktoré ma aj dokonalo vystihuje. Študujem v Prahe odbor sociálna a masová komunikácia na Komenského univerzite. Neskôr by som sa veľmi rada chcela venovať charitatívnej činnosti a založení vlastnej nadácie, ktorá by pomohla hlavne detičkám. Neskôr by som tak isto chcela zaloviť v médiách a venovať sa moderátorskej činnosti. V neposlednom rade veľmi rada spievam a venovala som sa spievanie niekoľko rokov. Som veľkou fanúšičkou futbalu a tak isto obľubujem východné kultúry, ktoré mi dodávajú vnútornú silu a energiu."

VIDEO: Finalistky Mária Smiešková, Anna Amenová a Jana Mutňanská sa predstavujú

515190

515194

Flautistka a gitaristka!

Meno: Lucia Ivaňová

Vek: 22 rokov

Mesto: Senica

Čo na seba prezradila: "Rok som strávila v Ázii, konkrétne, Hong Kong, Shanghai, ale svoje momentálne zázemie mám už tri roky v Prahe, kde aj pracujem v investičnej a developerskej spoločnosti ako asistentka riaditeľa. Okrem toho učím súkromne angličtinu a špecializujem sa najmä na deti, nakoľko mám vyštudovanú Pedagogickú akadémiu. Piatym rokom sa venujem modelingu. Okrem toho študujem Bratislavskú Vysokú školu práva a ak mi zostane ešte nejaká tá voľná chvíľa, tak ju veľmi rada venujem tancu, ktorý je mojou srdcovou záležitosťou už do štyroch rokov. Päť rokov som sa však venovala aj hre na flautu a gitaru."
515180

Bude robiť výskum!

Meno: Anita Fabrici

Vek: 19 rokov

Mesto: Košice

Čo na seba prezradila: "Študujem biológiu na prírodovedeckej fakulte a po škole by som rada pracovala ako prírodovedecká pracovníčka vo výskumnom laboratóriu. Mojou najväčšou vášňou sú spoločenské tance, ktoré tancujem už 11 rokov. Okrem toho sa už tri roky venujem modelingu, s ktorým som precestovala kus sveta. Napríklad v Miláne som pracovala pre prestížne značky, ale najviac najviac sa do môjho srdca zapísalo práve Tokyo."
515195

Profesionálna gymnastka!

Meno: Hana Kiková

Vek: 19 rokov

Mesto: Lužianky pri Nitre

Čo na seba prezradila: "Desať rokov som sa venovala modernej gymnastike aj ako reprezentantka Slovenskej republiky, vrámci ktorej mám tri tituly Majsterky Slovenska. Zúčastnila som sa aj Majstrovstiev Európy ako aj iných medzinárodných pretekov. Teraz sa už aktívne gymnastike nevenujem, no stále som jej zostala verná a trénujem mladé moderné gymnastky vo veku od 5 do 10 rokov. Študujem v Nitre, chodím na Marketingovú komunikáciu a po doštudovaní by som si chcela založiť vlastnú reklamnú alebo propagačnú agentúru, vymýšľať a realizovať marketingové kampane a pracovať s ľuďmi."

VIDEO: Finalistky Lucia Ivaňová, Anita Fabrici a Hana Kiková sa predstavujú

515191

515175

Chce jazdiť vo Formule 1!

Meno: Klaudia Vlčková

Vek: 22 rokov

Mesto: Trnava

Čo na seba prezradila: "V Bratislave študujem štvrtý rok Marketingový manažment a po skončení školy by som sa rada uplatnila v reklamnej agentúre, kde by som vytvárala zaujímavé reklamné kampane. Mám dve vášne - milujem zvieratá a mojou druhou veľkou vášňou je motor šport. Hocisom už tretí rok som team manažér slovenského závodného tímu, predsa len je mojím veľkým snom previezť sa vo Formule 1."
515181

Túži po divokej jazde!

Meno: Dominika Holíková

Vek: 21 rokov

Mesto: Nitra

Čo na seba prezradila: "Študujem marketing a reklamu na Nitrianskej univerzite a popri štúdiu pracujem ako recepčná vo fitness centre v Banskej Bystrici. Mojím veľkým snom je založiť si reklamnú agentúru a venovať sa PR manažerstvu. Od desiatich som jazdila na motokárach, ktorú mi však rodičia zakázali, no napriek tomu moja vášeň k rýchlej jazde stále pretrváva. Mojím veľkým snom je zajazdiť si do vrchu na Pezinskej babe, samozrejme v pozícii vodiča."
515182

Bude moderovať Televízne spravodajstvo!

Meno: Timea Szabová

Vek: 20 rokov

Mesto: Trnava

Čo na seba prezradila: "Ako dieťa som sa päť rokov profesionálne venovala atletike, konkrétne behu na krátke trate a skoku do diaľky. Momentálne ma naplno zamestnáva modeling, s ktorým som precestovala mnoho krajín. Najviac ma zaujal Singapur. Okrem toho navštevujem moderátorskú školu v Bratislave, pričom by som sa rada stala úspešnou moderátorkou Televízneho spravodajstva."

VIDEO: Finalistky Klaudia Vlčková, Dominika Holíková a Timea Szaboová sa predstavujú

515192

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Neobyčajná záchrana: Muži si v priehrade všimli uviaznuté zviera. S týmto však nerátali
Muži si v priehrade všimli uviaznutého psíka: Keď podišli bližšie, nastalo prekvapenie! Ako mu pomohli?
Dnešní zlodeji sú veľmi kreatívni.
Zlodej našiel vynaliezavý spôsob, ako kradnúť: Bizarnosť zachytila kamera!
 Americký minister obrany Lloyd Austin
Amerika pozastavila dodávku bômb: Vážne obavy! Čo sa deje?
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár odišiel na pracovnú cestu na Cyprus: S kým sa tam stretne?
(ilustračné foto).
Počasie sa bude opäť blázniť: Čakajú Slovensko znova mrazy?!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
Poľsko oznámilo nové hekerské útoky skupiny spojenej s Ruskom
Britský minister zahraničných vecí James Cleverly.
Británia vyhostí ruského úradníka: Tvrdí, že je nedeklarovaným dôstojníkom vojenskej rozviedky
Kto mu dal vodičák? Šofér chcel obehnúť auto sprava, no doplatil na to. Mal šťastie, že prežil
Vodič sa chcel vyhnúť kolóne nevyberaným spôsobom: Uvidíte, ako skončil, nebudete ho ľutovať!
Milan Majerský - predseda KDH
Majerský ku Dňu víťazstva nad fašizmom: Násilie a nenávisť mať v našej spoločnosti miesto
Ray Houghton
Foto
65-ročný kulturista si nechal potetovať celé svoje telo: Nechal si začierniť aj ... Penis?!
Európsky parlament v Štrasburgu
Vzdala to! Jedna kandidátka odstúpila z boja o europarlament
Švédska klimatická aktivistka Greta Thunbergová.
Švédska aktivistkaThunbergová má opäť opletačky s políciou: Čoho sa tentokrát dopustila?