Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.06.2009 10:40 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Smrť Jacksona († 50): Pocisková nedokázala premôcť plač!

Legenda a Kráľ popu Michael Jackson († 50) je mŕtvy. Čas.sk zisťoval, ako na neho spomínajú slovenskí speváci.

Podeľte sa so svojimi pocitmi a spomienkami na Kráľa popu >>

Najväčšie hity Michaela Jacksona >>

Michael Jackson († 50) je mŕtvy, zlyhalo mu srdce >>

Rodinný advokát: Michaela Jacksona († 50) zabili lieky >>

Niektorí si poplakali, iní mali slzy na krajíčku a smrť Michaela Jacksona museli predýchať. Michael Jacskon bol spevákom, ktorého ľudia buď milovali alebo nenávideli. Ako to vidia naše spevácke hviezdy?

356739

Rišo Müller: O kráľovej smrti sa mi snívalo!
„Nechápem, že takto dlho jeho duša a telo odolávalo tak obrovskému tlaku zo všetkých strán. Svet na Michaela Jacksona nikdy nezabudne,“ povedal pre Čas.sk spevák. „ Na vlastné oči som ho videl v juhoafrickom Kapskom meste na krásnom koncerte. Možno sa tam objavil aj nejaký playback, ale ten chlap už štyridsať rokov predtým dokazoval, že ho nepotrebuje,“ spomínal na úžasný zážitok Müller a prezradil, ktorá skladba z Jacksonovho repertoára patrila medzi jeho najobľúbenejšie. „Milujem pieseň Stranger Moskau.“ Na otázku ako sa Rišo dozvedel o smrti Michaela Jacskona odpovedal: „Snívalo sa mi to.“

 

301404

Nela Pocisková: Slzy a plač
Muzikálová speváčka sa o smrti kráľa popu dozvedela až z nášho telefonátu. „Vážne zomrel? Ja tomu neverím,“ povedala cez slzy Nela. „Nemohol nás opustiť, veď bol od malička s nami, v mojej izbe na plagátoch. My ho s bratom milujeme, je to náš kráľ,“ smútila nadaná speváčka. „Bol to človek, aký už nikdy nebude. S bratom sme mali od neho všetko, audio kazety, cédečka a dokonca aj platne. Sme jacksonovská rodina,“ pokračovala Pocisková, ktorú smrť kráľa popu zasiahla. „Milujem jeho pesničky a moja najobľúbenejšia je You are not alone. S bratom sme na jeho piesne spievali a aj sme skúšali jeho pohyby pred zrkadlom,“ spomínala na svoje detstvo Nela. „Chystala som sa aj na jeho koncert. Mali sme ísť s bratom v januári,“ dodala na záver speváčka, ktorá plakala počas celého rozhovoru.

 

217388

Zdenka Predná: Až teraz si ho začnú ľudia vážiť
„ O Michaelovej smrti som sa dozvedela už včera večer z internetu a zo správ CNN. Najskôr som tomu nechcela uveriť. Je to obrovská legenda a osobne si myslím, že až teraz si ho ľudia začnú vážiť,“ prezradila speváčka so zamatovým hlasom. „Aj keď všetko nasvedčovalo tomu, že Michael v posledných rokoch nebol na tom zdravotne dobre, je to predsalen veľký šok. Myslím si, že jeho sláva, úspech a schopnosť robiť hity toľko rokov išli na úkor iných vecí. Neviem si ani predstaviť, ako vyzeral napríklad jeho osobný život,“ pokračovala Zdenka, ktorá bola Jacksonovou fanúšičkou. „Ani si neviem spomenúť, ktorú jeho pesničku som mala najradšej, vydal veľmi veľa albumov a naspieval desiatky piesní. Zaujímavé na ňom bolo to, že od svojho detstva spieval a prinášal stále väčšie a väčšie hity. Mne sa vždy najviac páčili ešte albumy, ktoré naspieval ako dieťa so skupinou Jackson 5. Tie počúvam doteraz,“ povedala na záver Predná, ktorá bola zo smrti jej kráľa v šoku.

 

93317

Tomáš Bezdeda: Jacksonove pohyby som nacvičoval pred zrkadlom
„O Jacksonovej smrti som sa dozvedel od starej mamy, ktorá to čítala na internete. Je mi to veľmi ľúto, pretože som ho veľmi uznával ako speváka,“ povedal finalista prvej série Superstar. „Dokázal predviesť neuveriteľnú šou, aj keď sa o ňom hocičo popísalo. Ja som na jeho hudbe vyrastal a myslím si, že jeho songy boli úžasné,“ myslí si Tošo, ktorý miluje Jacksonov album Thriller. „Dôkazom toho, že som jeho fanúšik bolo aj to, že som počas tanečnej súťaže Let´s Dance 2 predviedol jeho krok moonwalk,“ spomínal na svoje tanečné časy Bezdeda., ktorý si Jackovu choreografiu nacvičoval aj doma pred zrkadlom. „Nikdy som netúžil byť tanečníkom, ale pohyby, ktoré boli preňho typické, som doma pred zrkadlom nacvičoval.“

 

295183

Miroslava Partlová: O smrti sa dozvedela z esemesky
„Čo pesnička, tak to bol hit,“ odpovedal na otázku ako si spomína na Michaela Jacksona herečka a speváčka Mirka Partlová. „ Michael Jackson bol súčasťou hudobnej scény a pokojne ho môžem nazvať aj legendou. Je veľmi smutné, čo sa stalo,“ so smútkom v hlase povedala plavovláska. „O jeho smrti som sa dozvedela z esemesky, ktorá mi prišla asi o trištvrte na tri ráno,“ prezradila seriálová Angie. Keď zaznie meno Michael Jackson, Mirka si v tom momente vybaví spolužiačku, ktorá kráľa popu milovala, a dokonca sa aj rovnako obliekala. „Mala som spolužiačku, ktorá Jacksona strašne zbožňovala, rovnako sa obliekala, nosila omotanú ruku obväzom a mala ho všade vycapeného, takže tá bola veľký fanatik. Ja však taký fanatik nie som. Jacksona som vnímala a samozrejme aj uznávala, ale izbu oblepenú jeho plagátmi som určite nemala,“ smiala sa kráska. „Jedno, čo však Jacksonovi nedá uprieť je jeho talent. Michaela Jacksona poznajú všetci. Keď sa narodí batoľa, prvé čo povie je jeho meno, tak je známy,“ na záver zavtipkovala Partlová, ktorá musela správu o Jacksonovej smrti rozdýchať.

 

356841

Marián Čekovský: To, čo dokázal on, by niekto nestihol ani za tri životy
Hudobníka čakali hneď zrána dve nepríjemné správy. „Keď som sa ráno zobudil, prišla ku mne moja žena a pošepkala mi dve smutné správy. Prvá bola, že ideme s dcérou doktorovi , pretože ju bolí hrdlo a druhá, že zomrel Michael Jacskon. To, že dcéru bolí hrdlo, nejako rozchodíme, ale to, že zomrel Jackson je šok,“ so smútkom poznamenal Čekovský. „ Jeho smrť je pre mňa koniec toho, čo pre mňa v detstve a neskôr v hudobnej kariére znamenal. Všetko dobré, inšpirujúce a zaujímavé, čo pre mňa Jackson znamenal, sa dnešným ránom skončilo. Spomínam si naňho ako na jediný vzor,“ povedal Čeky, ktorého bol prvým detským vzorom práve Jacko. „Bol to človek, ktorý bol veľmi hudobne nadaný. Ako jeden z mála spevákov mal výborný pohyb, čo svedčalo o tom, že tam tá muzikalita je. Vo svojom živote dokázal toľko, čo by niekto nestihol ani za tri životy. Jeho tvorivosť bola mimoriadna, a preto sa o ňom vždy rozpráva ako o mimoriadnom človeku, a vlastne až teraz si ľudia uvedomujú, že skončilo niečo, čo malo veľmi vysokú úroveň,“ ospevoval Jacksonov talent hudobník. „Moja obľúbená pieseň je This is a Man, ktorú Jackson urobil pre Paula McCartneyho .,“ dodal na záver Marián, ktorý sa veľmi tešil aj na Jacksonove turné. „Veľmi som chcel vidieť jeho koncert, ale to je už teraz jedno.“

 

322993

Marianna  Ďurianová: Pre mňa bude navždy živý
"Správa o jeho smrti ma nemilo prekvapila, lebo Michael patrí k mojím veľkým obľúbencom. Je mi to ľúto, lebo som ešte chcela ísť na jeho  koncert. Každopádne cez svoju hudbu bude živý večne."

 

94891

Paľo Habera: Vyrastal som na jeho hudbe
"Je to prekvapujúca informácia, tak  ako to bolo aj u  Matušku. Už nám odchádzajú ľudia, s ktorými sme vyrastali a o je to bolestnejšie."

 

116344

Pavol Hammel: Jacksonova smrť bola nečakaná
"Určite bol hneď po Elvisovi Presleymu a The Beatles najvýraznejším zjavom svetovej populárnej hudby. Kráľ popu, ktorý vniesol do hudby tanec a posunul ju niekam inam. Ten chlap niečo v popmusic naozaj dokázal. O jeho smrti som sa dozvedel ráno z vysielania TA3 a zaskočilo ma to, pretože to prišlo predčasne a nečakane."

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
S Oľhovou sú dlhoročné priateľky.
Foto
Herečky Eva Pavlíková a Jana Oľhová o dlhoročnom priateľstve: Kamošky už z intráku?!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Teodor zatiaľ ťahal v zárobkoch za kratší koniec.
Foto
Joe Trendy sa pochválil lukratívnym kšeftom! Lobovala za neho v Markíze manželka Simona?
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva
Takto vyzerá po 13 rokoch Červená zóna po jadrovej katastrofe vo Fukušime.
Foto
Miesto, kde sa zastavil čas: Takto to vyzerá v zakázanej zóne Fukušimy po 13 rokoch!
Tréner Craig Ramsay na striedačke slovenskej hokejovej reprezentácie.
Trénerský štáb sa s tým nebabral: V nominácii repre končí hneď pätica hráčov!
Kvôli takým teplotám ani z domu nevyjdete! V krajine padol nový rekord po vyše 50 rokoch
Primátor Matúš Vallo trvá na tom, že nové pracovné miesta priniesli skvalitnenie mestských služieb.
Kedy sa bude stavať električková trať pred SND? Toto je odhadovaný dátum
(ilustračné foto)
Ukrajincov († 23), († 36) mal dobodať ruský občan: Kyjev prináša nové správy o ich pôsobení
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina zápasí s časom: Zelenskyj vie, ako Rusko využíva situáciu! Meškanie USA spôsobilo vážne následky