Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.01.2008 15:00 | Prominenti

Linda Rezešová a Boris Kollár: Sobáš v Las Vegas!

Linda Rezešová a Boris Kollár: Sobáš v Las Vegas!
BRATISLAVA - Bývalá modelka Linda Rezešová (29) a milionár Boris Kollár (42) sa tesne pred Vianocami do amerického Las Vegas zrejme nevybrali len tak náhodou.

Podľa informácií Nového Času sa dvojica v Amerike 18. decembra 2007 tajne zosobášila! Párik prezradil americký register manželstiev, ktorý ich eviduje pod číslom 20071217001037630. Myslí to exmodelka, ktorá je stále vydatá vážne alebo je za celou vecou niečo iné?

Podnikateľ Kollár najskôr v médiách tvrdil, že do amerického Las Vegas sa vybral pracovne. Fakt, že v zámorí ho sprevádza aj Linda Rezešová priznal až oveľa neskôr. Dvojica spolu vzápätí strávila Vianoce, Silvester a chystá sa aj na dnešný Ples v opere.

Otázkou ostáva, prečo sa odrazu starý mládenec s povesťou sukničkára ukazuje v spoločnosti stále tej istej ženy. Nový Čas pozná odpoveď. Párik sa totiž počas svojej cesty v Las Vegas vlani 18. decembra zosobášil. Svedčí o tom zápis v nevadskom registri uzavretých manželstiev na oficiálnej stránke Clark County, ktorý párik eviduje pod číslom - 20071217001037630.

Linda Rezešová informáciu o svojom americkom sobáši nevyvrátila ani nepotvrdila. Na otázku Nového Času dodala: "Berte to ako chcete." Na celej veci by nebolo nič zvláštne, keby Linda Rezešová oficiálne stále nebola zákonitou manželkou košického podnikateľa Júliusa Rezeša. Ten nám včera prostredníctvom hovorcu odkázal, že k otázkam zo súkromia sa vyjadrovať nechce. Borisa Kollára sa nám zohnať nepodarilo.

Kollár a Rezešová sa spoznali vlani v lete, do zamilovanosti sa však ich vzťah zmenil asi pred mesiacom. Bývalá modelka Linda sa od manžela v Košiciach odsťahovala pred troma rokmi. Ich vzťah sa rozpadol po deviatich rokoch, kvôli dcérke Viktórii sa však niekoľkokrát pokúšali dať dokopy. Manželia Rezešovci dokonca spolu koncom novembra strávili aj dovolenku v arabskom Abu. Rodinnej idylke však evidentne odzvonilo. Linda začína nový život s Borisom Kollárom, mužom, ktorého slovenské médiá zvykli titulovať ako sukničkára a plejboja.

Je to vôbec manželstvo? V prípade, že je už raz niekto ženatý, alebo žena vydatá, nemôže vstúpiť do ďalšieho manželstva, aj keď by bol sobáš v inej krajine. "V takom prípade súd aj bez návrhu rozhodne, že manželstvo je neplatné, nakoľko podľa slovenského práva ide o okolnosť vylučujúcu uzavretie manželstva," vysvetľuje advokát Juraj Michálik.
86871

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Polícia SR
Obsah MAILU, ktorý spôsobil poplach na školách, ODHALENÝ: Teraz sme po celej vašej krajine!
Ján Štilla (vľavo) dostal za vojnové zásluhy aj štátne vyznamenanie. Ján Mihálik má hrôzy vojny stále pred očami.
Prehovorili 100-roční veteráni z 2. svetovej vojny: Aké zverstvá sme zažili počas bojov!
Bývalý policajný funkcionár NAKA Branislav Bakoš dostal trest päť rokov väzenia.
Hrozby na školách vyšetruje NAKA: Trestné stíhanie! Páchateľovi hrozí DOŽIVOTIE
Boeing 737 MAX 9 spoločnosti Alaska Airlines
Lietadlá Boeing pod drobnohľadom úradov: Viacnásobné incidenty zdvihli vlnu podozrenia!
Parlament bude mať v stredu ceremóniu so 150 zvolenými poslancami.
Zrušia sa poplatky za objednanie k lekárovi? Takto rozhodli poslanci
Ruský prezident Vladimir Putin.
Vladimir Putin zložil prezidentský sľub: Záverečná VETA, ktorá môže ovplyvniť celý svet!
Concept education congratulation and Graduation Ceremony. Congratulated the graduates in University during commencement,backside graduation black hats during commencement success graduates of the university,
Tragédia na promóciách: Smrteľný pád ochromil študentov! Strohé vyjadrenie univerzity
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
VYHRÁŽKY už aj na východe Slovenska! Polícia zasahuje v týchto krajoch
ilustračné foto
Zazneli varovné sirény a vtom to prišlo! Hamas udrel plnou silou: O život prišli štyria vojaci
Smutná správa z Ukrajiny: Pri obrane svojej vlasti zahynul majster Európy († 30)
Izraelské jednotky ovládli palestínsku stranu priechodu Rafah.
Foto
Neďaleko hraničného priechodu stúpa dym: Izraelský zásah v Rafahu nenechal chladnou ani túto veľmoc!
Podvod
Osobné údaje vojakov pod drobnohľadom hackerov: Ktorá krajina môže mať vážny čin na svedomí?