Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.04.2021 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Krásne vyvrcholenie šou Svadba na prvý pohľad: Jeden z párov bude mať v lete skutočný sobáš!

Deväť týždňov nabitých romantikou, nádejou, očakávaniami, ale aj sklamaním, nepochopením a hádkami.

Šou Svadba na prvý pohľad sa chýli ku koncu a diváci si už dnes večer môžu overiť svoje tipy, ktoré zo štyroch párov zostanú spolu aj po skončení programu. Ani zďaleka to však nebudú všetky! Vzhľadom na to, aká veľká priepasť sa medzi niektorými účastníkmi vytvorila, dostáva sa do popredia pochybnosť, či sa láska medzi dvoma ľuďmi dá skutočne vytvoriť podľa vedeckých predpokladov. Zlyhali odborníci pri výbere párov?

Fotogaléria
18
fotiek v galérii

Fyzik Albert Einstein raz povedal, že láska je pre človeka zložitejšia ako matematika, často s neriešiteľnými príkladmi. Môže veda lásku potvrdiť? O to sa pokúsili experti na vzťahy pri štyroch pároch, ktoré ukončili svoje účinkovanie v svadobnej šou. Na základe piatich vedeckých testov spojili dvojice, ktoré pre niekoho na prvý pohľad vôbec nemuseli mať nič spoločné. Ako napríklad umelca Michala a Vierku.

Temperamentnému ženíchovi sa počas celej šou nepodarilo dostať pod povrch nevestinej duše, ktorá bola od sobáša zo svojho mladomanžela viac ako znechutená. Ich rozdielne povahy a pohľady na svet priniesli do šou mnoho nepríjemných a vypätých situácií, ktoré vyústili do predčasného ukončenia už beztak pokrivkávajúceho vzťahu. Bolo by teda viac ako zaujímavé vedieť, čo viedlo odborníkov spojiť týchto dvoch ľudí, ktorí na pohľad nemali ani za mak spoločného.

 

Pri sympatickom barbierovi Adamovi a fitnes trénerke Veronike to vyzeralo rovnako sľubne, avšak ich rozdielne povahy narobili šarapatu hneď po sobáši. Zatiaľ čo si jeden žil vo svojom mladom svete, nevesta už hľadala niečo vyzretejšie, čo podľa jej slov u televízneho manžela nenašla. Ich spojenie, ako aj spojenie Michala s Vierkou tak bolo podľa mnohých divákov veľkým prešľapom.

Odborníčka Diana Fabianová to ale vidí optimisticky: „50 % úspešnosť je pri tak zložitej záležitosti, ako sú partnerské vzťahy, skvelý výsledok. Ani veda nedokáže spraviť zázrak, ak sa neprihlásia kompatibilní ľudia. Dokáže však výrazne pomôcť, aby sme vedeli predpovedať, u koho to vyjsť môže,“ povedala pre Nový Čas.

A žili šťastne až naveky

V prípade zvyšných dvoch párov je to však už iný príbeh. Sympatickí Košičania Michal a Diana, ktorí počas programu boli mnohokrát na hrane, vytvorili milujúci pár. „Snažíme sa spolu tráviť chvíle, ktoré nás zbližujú. To, čo má rada, sa jej snažím dať a vidím, že vtedy je spokojná,“ láskyplne sa vyjadrí ženích.

Večná optimistka Diana to zhrnula v jednej vete: „Brúsime sa ako kamene.“ Jedinou akou-takou istotou pre panel odborníkov bola Tereza s Milanom, ktorý sa kvôli nej do šou prihlásil dodatočne. Aj keď narobil nový ženích v televízii poriadny rozruch a pre jeho vrtoch musela Markíza vybavovať u licencora programu výnimku, zdá sa, že im to klaplo. Nie je však tajomstvom, že sa poznali už pred šou a vedeli už približne kto aký je, keďže spolu trávili dosť času.

Či tu teda v ich prípade zohrala rolu veda alebo len fakt, že si boli blízki už pred šou, nevedno. Napriek haštereniu a nepríjemnostiam, ktoré spôsobil Milan útekom na kontroverznú kolaudačku, potvrdil svoju lásku k neveste. „Hneď ako skončil experiment, naložil som Terku do auta a išli sme do Prahy a od tej doby spolu žijeme,“ pochváli sa Milan.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: spm, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?