Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.04.2021 00:00 | PR články
Sponzorované

Na Slovensku predala Toyota už 10 000 hybridných vozidiel

Jubilejným desaťtisícim automobilom je Toyota C-HR Hybrid. Popularita hybridov neustále rastie a v súčasnosti tvoria na našom trhu až 45 % celkového predaja značky.

Keď pani Marína Šimková koncom roka 2020 navštívila predajné miesto Toyota v Banskej Bystrici, rozhodne netušila, že si vyberie hybridné vozidlo s poradovým číslom desaťtisíc. Jubilejný hybrid je crossover Toyota C-HR. „Keď prišiel čas uvažovať nad novým vozidlom, mala som zopár kritérií, pri ktorých som nechcela robiť žiadny kompromis. V aute trávim naozaj veľa času, a tak sú pre mňa dôležité aj iné veci, nielen dizajn. Pohodlie, bezpečnosť a v neposlednom rade som chcela moderné auto. Pretože som zvažovala auto, ktoré bude mať aj ekologický rozmer, ponuka sa značne zúžila. Keď som teda spojila všetky svoje požiadavky a predstavy, z aktuálnej ponuky bola pre mňa voľba jasná. Model Toyota C-HR. Verím, že hybridné vozidlá sú tou správnou voľbou. Vozidlo je nielen ekologické, ale navyše aj úsporné, čo je benefit, ktorý nikdy neurazí,“ hovorí s úsmevom pani Šimková, ktorá pracuje v oblasti právnych služieb.

Otvoriť galériu

Obrovské prekvapenie

Pani Marína dostane k autu aj pozornosť od značky Toyota v podobe účasti na svetoznámych majstrovstvách rely WRC, ktorých jednotlivé kolá sa každoročne konajú vo viacerých štátoch po celom svete. Po vzájomnej dohode pôjde pani Marína spolu s manželom povzbudiť aj tím Toyota do Fínska v dňoch 29. júla až 1. augusta 2021.
„Rád by som touto cestou zaželal pani Šimkovej veľa šťastných kilometrov. Verím, že bude s vozidlom a službami Toyota spokojná. Som rád, že vozidlo s poradovým číslom 10 000 je práve Toyota C-HR, pretože ide o skutočne výnimočný model, ktorý je stelesnením mestskej mobility a zároveň svojím dizajnom vystupuje zo sveta všednosti,“ povedal Milan Kočka, riaditeľ spoločnosti Toyota Central Europe – Slovakia a dodal: „Hybridný pohon priviedla značka Toyota počas uplynulých 25 rokov do dokonalosti a fakt, že sme umiestnili na slovenský trh už viac ako 10 000 vozidiel, potvrdzuje, že je v súčasnosti tou najlepšou voľbou pre zákazníkov, ktorí nechcú robiť žiadne kompromisy v spoľahlivosti, hospodárnosti či so samotným používaním vozidla. Hybridné vozidlá Toyota bez nutnosti dobíjania navyše dokážu jazdiť až 80 % času v režime s nulovými emisiami a predstavujú tak v súčasnej dobe to najlepšie riešenie z pohľadu znižovania emisií CO2.“

Vyberie si každý

Vďaka obsiahlemu modelovému radu, v rámci ktorého Toyota poskytuje hybridný pohon takmer v každom segmente, existuje dostatočne široká ponuka pre potreby akéhokoľvek zákazníka, od Toyoty Yaris Hybrid až po najväčšie 7-miestne hybridné SUV s názvom Highlander.
Jedna z najväčších noviniek, ktorú značka uviedla na trh práve v týchto dňoch, je však bezpochyby druhá generácia vozidla na vodíkový pohon Toyota Mirai.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Pre vdovu Majku bola rozlúčka s manželom veľmi bolestná.
Foto
Na Grúňovom († 81) pohrebe chýbala dcéra Renáta: Prečo sa neprišla rozlúčiť s otcom?!
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
Hollywoodsky herec Samuel L. Jackson ako Nick Fury.
Foto
Hollywoodska HVIEZDA v Bratislave! Prominentná lekárka Pallová sa pochválila exkluzívnou FOTO
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!