Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.03.2021 10:15 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

Reakcia na vyjadrenia speváčky Starej: Vedenie hokejovej haly posiela Dominike odkaz! Ako je to s vyhrážkami?

Exsuperstáristka Dominika Stará má v poslednej dobe strach o život. Speváčka dostáva vyhrážky a neznámy páchateľ jej ničí majetok.

Speváčka Dominika Stará, po sobáši Jurena, prežíva nočnú moru. Tá, podľa jej vyjadrení, odštartovala po tom, čo sa na polícii informovala na dodržiavanie opatrení v hokejovej hale Hamíkovo, blízko ktorej býva. 

„Asi pred mesiacom a pol, keď bola situácia na Slovensku hrozná, som si všimla, že hokejová hala vedľa nášho bytu si veselo funguje. Od 6.00 do 22.00, premlelo sa tu minimálne sto ľudí denne, od najmladších detí po starých chlapov. Po 2 týždňoch som si však povedala, že už je to trošku moc, tak som zavolala na políciu a informovala sa, či má táto hala nejaké povolenie. Povedali, že ďakujú, že takýchto dobrodruhov je strašne veľa, ale že to treba posunúť na hygienu. Ja som potom dala od toho ruky preč. Aspoň mám čisté svedomie,“ prezradila Dominika pre Nový Čas.

Fotogaléria
18
fotiek v galérii

Následne sa však začal kolotoč vyhrážok a ničenia majetku. „Zrazu sa nám ale začali diať divné veci, prívod elektriny do bytu bol odstrihnutý, auto máme v oprave, večne sme si tam nachádzali zvláštne capky, zvláštne veci, predmety, výhražné správy mi chodili. Najaktuálnejšie sme si našli skrutky, šróby v kolesách,“vyjadrila sa speváčka.

 

Vedenie hokejovej haly Hamíkovo má na incidenty iný názor a do redakcie nám poslalo svoju reakciu na obvinenia speváčky: "Vedenie hokejovej haly odmieta akúkoľvek zodpovednosť za materiálne škody spôsobené na vyššie uvedenú osobu a považuje tento status za verejné ohováranie a zavádzanie. Zároveň sa dištancujeme od vyhrážok či obmedzovania osobnej slobody tejto pani. Vzhľadom na to, že v celom našom okolí vrátane mesta odkiaľ pani pochádza, sa šíria
nepotvrdené informácie o jej spôsobe nahlasovania uzatvorených prevádzok ako podnety na kontrolu za nedodržiavanie pravidiel v súvislosti s protipandemickými opatreniami, môžeme sa len domnievať, kto má záujem o jej osobu a spôsobuje jej nepríjemnosti, ktoré uvádza.
Avšak zdôrazňujeme, že naša prevádzka sa nepodieľa na žiadnej zo spomínaných škôd a nestotožňujeme sa s akýmkoľvek spôsobom diskreditácie jej mena. Od vypuknutia pandémie COVID-19 v marci 2020 sa prevádzka hokejovej haly stotožnila s nastavenými pravidlami, ktoré jej spôsobili nielen veľké finančné straty, ale aj úpadok mládežníckeho športu, ktorý do dnešného dňa nemá žiadnu podporu štátu. Hala na jarné
mesiace počas 1. vlny prevádzku úplne vypla a zároveň dostala pokutu od dodávateľa energie za zmluvne nedodržaný povinný odber. Podpora štátu do dnešného dňa je nulová a nebyť členov našich klubov a ich finančnej pomoci aspoň formou členských príspevkov, by hala nadobro ukončila svoje pôsobenie, čím by obmedzila športové vyžitie mládeže
v okolitých obciach, ktorého je tu i tak minimálne. Začiatkom roka bola hokejová hala opäť nutná na základe opatrení prevádzku prerušiť.
V rámci možností bola využívaná na uskladnenie hokejovej výstroje, dezinfekciu chráničov, brúsenie korčúľ hráčom hrajúcim v zahraničí, kde vrcholový i mládežnícky šport má stále zelenú. Zároveň sme hľadali riešenia ako pomôcť našim športovcom sa legitímne postaviť na
ľad a aspoň čiastočne udržiavať rokmi natrénované, či podporiť v nich pozitívnu motiváciu zotrvať pri športe aj v tomto náročnom období.
Aj vďaka športovým priateľom, odborníkom a úradom sme v súlade s pravidlami a vyhláškou ÚVZ SR čiastočne prevádzku uvoľnili na krátkodobé podujatia, podmienené AG testovaním v deň jeho začiatku. V tomto režime fungujú rôzne prevádzky v krajine a považujeme ich ako
momentálne dobré riešenie pre návrat mládeže k športu.Dňa 18.3.2021."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: dus

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy