Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.03.2021 21:10 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Harry hovoril s Williamom a s Charlesom prvý raz od interview: Pozitívne to rozhodne nevyzerá...

Princ Harry hovoril so svojím bratom Williamom a otcom princom Charlesom po prvýkrát od odvysielania škandalózneho rozhovoru s americkou moderátorkou.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Ako informuje portál The Sun, princ Harry má už za sebou prvý rozhovor od celej drámy, ktorá sa odohrala len kvôli jedinému interview so známou moderátorkou Oprah Winfrey. To, že spolu s jeho manželkou Meghan Markle prijali pozvanie, by bolo v poriadku, keby princ počas interview neobvinil kráľovskú rodinu z rasizmu. Navyše sa ani Meghan nezdržala prísnych vyjadrení na adresu samotnej vojvodkyne Kate.

Kamarátka Meghan Markle menom Gayle King prezradila, že cez víkend hovorila s ňou a s jej manželom princom Harrym. Práve vojvoda zo Sussexu sa mal už rozprávať s bratom Williamom a otcom Charlesom. „No, skutočne som im zavolala, aby som zistila, ako sa cítia. Je to pravda, Harry hovoril s jeho bratom a tiež aj s otcom,“ priznala Gayle. Zároveň ale uviedla, že tieto rozhovory mali byť neproduktívne, keďže len viac prehlbujú tieto stále nekončiace kráľovské nezhody. „Bolo mi povedané, že tieto rozhovory neboli produktívne. Ale sú radi, že aspoň nejaký rozhovor začali,“ dodala.

Kritické vyjadrenia zo strany dvojice ohromili svet, preto sa na tento telefonát s členmi paláca Harry rozhodne nemal dôvod tešiť. Rasistické narážky od kráľovskej rodiny na ich malého syna Archieho princ William však okamžite poprel. Meghan priznala, že jej švagrinej Kate sa dostalo oveľa viac pozornosti, kvôli čomu sa dokonca rozplakala počas skúšania svadobných šiat určených na jej veľký deň s princom Harrym. Obe spolu nehovorili už viac ako rok po tom, čo princ Harry spolu s Meghan oznámili odchod od povinností britskej kráľovskej rodiny.

 

„Rodina musí uznať, že tie problémy existujú. Momentálne to nikto neuznal, že Houston, máme problém. To je naozaj všetko, čo chcú. Obaja chcú rozhovor,“ informovala Gayle. Tá taktiež podporila svoju kamarátku, keď uzrejmila, že Meghan je veľmi milá a starostlivá osoba. Reagovala tak na postoj niektorých pracovníkov Buckinghamského paláca, ktorí obvinili Meghan zo šikanovania zamestancov. „Musím povedať, že Meghan má dokumenty na dokázanie všetkého, čo povedala v interview s Oprah,“ dodala na záver Gayle.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Zlatica a Patrik sú  dlhoročnými tvárami spravodajstva Markízy.
FotoVáš Tip
Švajdovci niekomu ležia v žalúdku: Kto im chce rozbiť manželstvo?! Moderátori reagujú