Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.03.2021 15:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

Ivana zobrala do parády megahviezdu: Neuveriteľné stretnutie! Rapera Lil Waynea doma ozdobila 4 tetovaniami

Tetuje si svoj sen. Najnovšie sa do zbierky talentovanej tatérky Ivany Belákovej (40), pôsobiacej v USA, dostala ďalšia hviezda. Stal sa ním svetoznámy americký raper Lil Wayne (38). O tom, ako vôbec prišlo k stretnutiu oboch umelcov a čo mu zdobí od tatérky kožu, porozprávala Novému Času samotná Ivana.

Máte zaujímavý tip, záľubu alebo fotky, o ktoré sa s nami chcete podeliť? Neváhajte a pošlite nám ich na tip@novycas.sk alebo na WhatsApp na číslo 0918 620 001!


Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Vo svete je žiadanou tatérkou. Najmä v Spojených štátoch, kde už dlhší čas žije, si vybudovala silnú základňu fanúšikov. Jej nádherné diela chcú preto na svojej koži aj viaceré hollywoodske hviezdy. Ivana sa môže pýšiť celým zoznamom slávnych mien. Speváčka Rita Ora (30), spevák Chris Brown (31) či člen z hip-hopového tria Migos Quavo (29), alebo raper Lil Twist (28). „Sú to umelci, s ktorými už nejaký čas fungujem, stretávame sa kamarátsky, ale aj skrz moju prácu, keďže sa im môj štýl páči,“ prezradila Ivana. Práve posledný menovaný je umelcom spoločnosti Young Money Entertainment, ktorú založil svetoznámy raper Lil Wayne (38).

Ivana od svojich priateľov dostala pozvanie na natáčanie nového singlu Hoodyho a Lil Duka s Chrisom Brownom. „Samozrejme som pozvanie prijala, veď je to koniec koncov veľká vec a vidieť naživo, ako sa tvorí klip takýchto známych ľudí je zážitok,“ sršala nadšením. Ako sama uviedla, pri natáčaní videoklipov sa pohybuje veľa osôb „a práve tu som sa stretla s Lil Twistom, ktorý je blízky kamarát/rodina s Lil Waynom“. Pri tejto príležitosti rovno potetovala rapera Twista, o čom svedčí aj fotografia na ich instagramových účtoch. Takpovediac si prosto padli do oka. Prekvapením aj pre samotnú Ivanu musela byť skutočnosť, keď ju v rovnaký deň kontaktoval sám Lil Wayne. Toho jej práca očarila natoľko, že si ju pozval na tetovanie k sebe domov.

 

O pár dní neskôr parkovala pri jeho sídle. „Privítala ma ochranka a asistenti, hneď ako som zaparkovala auto. Zobrali ma dnu, pomohli mi vytvoriť priestor na tetovanie až pokým neprišiel sám Lil Wayne,“ opísala svoje prvotné dojmy. Ten ju privítal s veľkým úsmevom a objatím. Hoci je to jedno z bežných privítaní v Amerike, u raperov to tak ľahko nefunguje. „Keď o vás niekto dá dobré odporúčanie, ako mu dali Lil Twist a Hoody, tak tým pádom nie je medzi nami stena,“ vysvetlila Ivana.

Ako umelkyňa miluje podobné umelecky založené duše. A presne taký aj legendárny raper bol. „Zapôsobil na mňa úchvatne, bol vysmiaty, vyžaruje z neho energia, pokora, umenie. Dlho sme sa rozprávali, bol zvedavý odkiaľ som, koľko už žijem v Amerike a podobné otázky na moju osobu,“ prezradila o umelcovi. Diskutovali o rôznych témach, či už o jedle, hudbe, alebo živote. Popri tetovaní im dokonca jeho osobný kuchár navaril špeciality od výmyslu sveta. S prácou bola hotová až o pol druhej ráno, pričom jeho kožu ozdobila ďalšími štyrmi tetovaniami. Jedno z tetovaní bol práve už spomínaný krížik na čele medzi očami, ktorý mu iba opravila. Aké sú zvyšné tri zatiaľ zostáva zahalené rúškom tajomstva.
Otvoriť galériu
Umelca potešili aj darčeky, ktoré mu Ivana osobne priniesla. Šlo o šiltovku jej značky ITA LOS ANGELES s nápisom „just Love“ a jej knihu just Love, Tattoos and Sushi. Ivana na oplátku získala vzácneho klienta, s ktorým „máme ďalšie plány, na ktoré sa veľmi teším! Bude to veľké!“ Zároveň je pozvaná na jeho koncerty ako VIP hosť a kedykoľvek je vítaná u neho doma. Lil Wayne je pre ňu jednoducho top. „Bol ku mne veľmi milý, úctivý a štedrý. Presne taký, ako som si predstavovala, že sa celebrita jeho kalibru bude správať,“ ocenila jeho kvality.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Close up of legs of a woman
Biance infekcia zničila sexuálny život: Po tom, čo jej mal lekár povedať, nasledoval plač!
Tim Peake strávil vo vesmíre viac ako 185 dní.
Tim strávil vo vesmíre 185 dní: Šokujúce slová o mimozemšťanoch! O jednej veci je presvedčený
(ilustračné foto)
Na východe Indonézie vybuchla sopka Ibu: Chrlila oblak popola vysoký viac než tri kilometre
Fanúšikovia do hráčov hádzali rôzne predmety.
Šokujúce zábery z Košíc! Fanúšikovia neuniesli prehru: Útok na hráčov!
(ilustračné foto)
Čínu zasiahlo tornádo: Katastrofa si vyžiadala si viacero obetí
Sun on blue sky with clouds
Máj už klope na dvere: Čo nás čaká? Najskôr bude teplo a potom... Na TOTO sa pripravte
Foto
OBAVY o zdravie Kim Kardashian: Fanúšikovia ostali z jej príspevku v šoku! Je v poriadku?
Military combat drone UAV
Rusi majú úspešnú protivzdušnú obranu: Zostreliť mali až 17 dronov
Občianski aktivisti bojujú za to, aby sa situácia prešetrila a vyriešila.
Foto
Dovolenkový raj Slovákov má problém! Obľúbená pláž je KONTAMINOVANÁ azbestom: Radšej si to rozmyslite
Pár rovnakého pohlavia drží dúhovú vlajku (ilustračná fotografia).
Irak si schválil prísny zákon: Za toto v krajine hrozí 15 rokov väzenia!
Detailné 3D snímky vraku Titanicu.
V Británii vydražili cennosť z Titanicu: Neuveríte, koľko stála nového majiteľa!
GABIKU si ľudia pamätajú ako speváčku s obrovským hlasovým rozsahom.
Gunčíková sa po SuperStar dostala na svetové pódiá: Porazí Beyoncé aj Justina Timberlaka!