Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.03.2021 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Tínedžerka otehotnela s antikoncepciou, porodila dvojičky: Najväčšie prekvapenie prišlo o 21 mesiacov

Prvýkrát otehotnela v 17-tich rokoch, hoci brala antikoncepciu. Narodili sa jej hneď dvojičky, no najväčší šok prišiel až spolu s ďalším tehotenstvom.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Ako uvádza denník Daily Mail, vtedy iba 17-ročné dievča menom Maggie Rojas porodilo dvojičky aj napriek tomu, že užívala antikoncepciu. Tá nemá samozrejme stopercentnú účinnosť, a tak sa jej narodila dcérka menom Lola a synček menom Kenny Jr. Mladé dievča muselo posunúť svoje plány o nástupe do armády, keďže tie nahradili rodičovské povinnosti. Jej vzdialenejšia rodina nebola priveľmi zhovievavá a neschvaľovali jej nečakané tehotenstvo, ktoré prišlo podľa nich až príliš skoro. Len krátky čas po pôrode dvojčiat však prišla ešte šokujúcejšia informácia. Maggie bola tehotná znovu a ako naschvál - znova zistila, že čaká dvojičky.

„Moja prvotná reakcia na druhú skupinu dvojčiat bola kombinácia šoku a šťastia, ale tiež som bola trochu vystrašená,” priznala. Maggie mala len 17 rokov a päť mesiacov, keď sa zoznámila s dnes už manželom Kenrrikom. Tehotenský test si spravila na odporúčanie najlepšej kamarátky len preto, aby jej dokázala, že sa mýli a ukázala jej, že naozaj nie je tehotná. Nakoniec jej nabehli dve čiarky, ktoré sa objavili takmer okamžite. Ihneď preto zavolala mame, ktorá jej povedala, že to tušila, keďže Maggie cítila dlhšiu dobu nevoľnosti. „Bola som taká mladá, takže som sa veľmi bála a myslela som si, že som v tom čase čakám len jedno dieťa,” uviedla. 

 

Maggie sama pochádza z dvojičiek, ale v jej rodine sa, žiaľ, vyskytuje genetické ochorenie, ktoré spôsobuje, že je pre nich ťažšie vynosiť deti, kvôli čomu zomrel aj jej brat. „Našťastie som na toto ochorenie bola testovaná s negatívnym výsledkom - čo je teraz celkom zrejmé,” dodala s úsmevom. Jej synček, ktorý je z prvých dvojičiek, sa ale narodil s dierou v pľúcach, no nakoniec sa mu všetko zahojilo a spolu so sestričkou sú úplne zdraví. Keď mali obe bábätká šesť mesiacov, Maggie sa spolu so svojím priateľom rozhodla zosobášiť. Krátko po svadbe sa začali snažiť o ďalšie dieťatko, aby k dvojičkám pribudol ešte jeden súrodenec. 

Do mesiaca sa im to podarilo, avšak s prekvapivým výsledkom. Maggie nakoniec čakala znova dvojičky, čomu neverila ani jej vlastná mama. Tej musela Maggie ukázať dátum ultrazvuku, keďže si myslela, že ju zavádza starým obrázkom ešte z prvého tehotenstva. 21 mesiacov po prvých dvoch detičkách sa im teda narodili ďalšie dvojčatá menom Jewel a Krystal. Budúcnosti so štyrmi deťmi sa stále trochu obáva, ale to, že sa stala mamou ani trochu neľutuje. „Dúfam, že sa vrátim do školy a budem sa venovať kariére, keď všetci štyria nastúpia o niekoľko rokov do školy,” zdôverila sa so svojimi plánmi Maggie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nima

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Pre vdovu Majku bola rozlúčka s manželom veľmi bolestná.
Foto
Na Grúňovom († 81) pohrebe chýbala dcéra Renáta: Prečo sa neprišla rozlúčiť s otcom?!
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
Hollywoodsky herec Samuel L. Jackson ako Nick Fury.
Foto
Hollywoodska HVIEZDA v Bratislave! Prominentná lekárka Pallová sa pochválila exkluzívnou FOTO
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!
Na archívnej snímke z 12. mája 1986 helikoptéra  rozprašuje chemikálie na elimináciu radiácie.
Výbuch v atómovej elektrárni v Černobyle navždy zmenil svet: Tieto chyby sa už nikdy nesmú opakovať
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj mal na linke významných mužov USA: Okrem vďaky nezabudol ani na dôležitú výzvu
"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc