Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.02.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rozruch okolo Jasminy Alagič: Prezradil jej tehotenstvo odrieknutý kšeft?!

Raper Patrik ‚Rytmus‘ Vrbovský (44) a moderátorka Jasmina Alagič (31) si svoje súkromie strážia ako oko v hlave.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Po krátkom randení prišiel sobáš a o chvíľu na svet aj ich synček Sanel (1). Jasmina sa stiahla do úzadia a stala sa z nej mamička na plný úväzok. Podľa informácií Nového Času ju však z materskej chcela stiahnuť jedna z televízií, ktorá ju chcela do svojho nového projetku. Ako sa však zdá, Alagič na žiadnu ponuku v blízkej budúcnosti neprikývne. Sympatická brunetka má totiž pod srdcom nosiť svoje druhé dieťatko.

Kto by si bol na začiatku pomyslel, že títo dvaja vytvoria príkladný pár. Drsný raper kráčajúci v dyme sfarbenom neónmi a raketovo vystrelená hviezda šoubiznisu, ktorú začali porovnávať s najväčšimi moderátorskými špičkami na Slovensku. Rytmus a Jasmina si však vytvorili harmonickú domácnosť, ktorej najväčšími pokladom je ich spoločný syn Sanel.

Dvojica sa však nikdy netajila tým, že by chceli mať veľkú rodinu a pre svojho potomka by chceli aj ďalších parťákov. Len začiatkom minulého roka sa totiž Jasmina vyjadrila pre Nový Čas veľmi jasne. „Keď príde, tak príde. Ja prijmem všetko, čo nám bude dopriate. My to máme také podvedomé, že by sme Sanelovi chceli dať súrodenca. Ale zatiaľ je to úplne otvorené.“ Až doteraz! Podľa našich informácií totiž sympatická brunetka nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko.

 

„Jasmina má byť znovu tehotná, ale toto tajomstvo si zatiaľ nechávajú len pre seba. Chcú sa zatiaľ tešiť len v súkromí,“ povedal Novému Času zdroj z televízie blízky moderátorke. Je teda možné, že ich luxusnú haciendu pri Bratislave zaplní detský džavot už po druhýkrát.

Práca ide bokom

Televízie sa už mesiace dopredu pripravovali na formovanie jarnej televíznej ponuky. Novému Času sa vtedy podarilo zistiť, že v jednej z televízií sa začalo skloňovať meno Jasminy Alagič, ktorá dostala vstupenku do moderátorskej siene slávy vďaka moderovaniu speváckej súťaže SuperStar. Jej prirodzený talent a bezprostrednosť tak nezostali nepovšimnuté ani v iných televíziách, kde o ňu mali záujem.

Alagič mala byť podľa našich informácií tvárou nového projektu, ktorý mal uzrieť svetlo sveta v blízkej budúcnosti. Ako sa však zdá, jej kroky pred televízne kamery zrejme nepovedú. Alagič ohľadom spolupráce s televíziou nechcela nič prezradiť, ale vyzerá to tak, že ju do svojich radov teraz nedostanú. Už pri prvom dieťati totiž išli všetky pracovné povinnosti bokom, aby sa mohla naplno venovať svojmu synovi a inak to zrejme nebude ani druhýkrát. Rytmus a Jasmina v piatok správy o druhom tehotenstve popreli na sociálnych sieťach.

Žijú v bubline

Život manželov zostáva za dverami ich domu. O svojom súkromí hovoria minimálne a inak to nebolo ani počas jej prvého tehotenstva. Sladké tajomstvo si chránili tak dlho ako to bolo len možné. Tajnosti dokonca predchádzali aj začiatku ich vzťahu. Nový Čas vtedy informoval o ich romantickom rande v Budapešti ešte v máji 2018, po ktorom museli ísť s pravdou von.

Ich vzťah odvtedy nabral na obrátkach, prišla svadba, synček a nový dom, v ktorom si spokojne nažívajú. Ako moderátorka priznala, nie je však na všetko sama. Okrem Rytmusa má poruke aj pani, ktorá jej pomáha s domácnosťou. Príchodom druhého potomka na svet tak Jasmina pomocnú ruku rozhodne ocení ešte viac.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: spm, row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet
42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a americký herec Alec Baldwin.
Foto
Padol rozsudok v prípade zastrelenia kameramanky († 42): ZLÁ správa pre Aleca Baldwina!
(ilustračné foto)
Úplný zákaz fajčenia? Krajina plánuje zaviesť prelomovú vec! Pozrite sa, o čo ide
Obyvatelia Karlovej Vsi budú mať k dispozícii participatívny rozpočet
Nenormálne, čo sa deje v hlavnom meste! Výzva pre obyvateľov
ilustračné foto
Vážne varovanie Iránu: Odpoveď bude tvrdá, rozsiahla a BOLESTIVÁ! To sa Izraelu páčiť nebude
Ilustračné foto
Muž trpel neznesiteľnými bolesťami penisu: Okamžitá OPERÁCIA! Neuveríte, čo sa mu stalo
Zmeny odchodov do dôchodku sa týkajú ľudí narodených od roku 1967.
Foto
Veľký prehľad: Ako sa bude meniť vek odchodu do penzie? Týka sa to aj týchto ročníkov
V Bratislave sa zrazili električky.
Bratislavčania, toto vás nepoteší! Dopravné obmedzenia sa predĺžia: Pripravte sa
Ilustračné foto
Kolaps celého ekosystému? Odborníci sú v pozore! Koralové útesy môže postihnúť najhoršia katastrofa v histórii
Len 16-ročný mladík šoféroval cudzie vozidlo bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom alkoholu.
Foto
16-ročný tínedžer s dvomi promile spôsobil nehodu: Tam to neskončilo! Pokúsil sa o...